neděle 20. srpna 2017

Aileen Vilde Knight




Name: Aileen Vilde Knight
FC: Dianna Agron
Player: Mia
Age: 25 y.o
Subject: Literature
Grade: 5th




>>> Má mladšiu sestru s ktorou má dobrý vzťah aj keď na verejnosti by to nikdy žiadna z nich neukázala.
>>> Miluje módu, vždy chodí oblečená tak ako sa to nosí, ale vždy sa našli nejaké chvíľky kedy po dome pobehovala v potrhanom tričku a teplákoch.
>>> Je prirodzená blondínka a aj keď sa hovorí, źe blondíny sú hlúpe, o nej to určite neplatí. Aspoň v to Aileen dúfa.
>>> Kvety, ktoré naozaj zbožňuje sú tulipány, vždy sa poteší keď ich niekde uvidí, dokonca má niekedy takú chvíľu, že si ich kúpi. Len tak. Sama pre seba.
>>> Nebol by deň kedy by si niečo niekde nezabudla. Či to je peňaženka, kľúče alebo mobil, vždy sa jej to podarí niekde zabudnúť.
>>> Fialová farba patrí medzi jej obľúbené, preto skoro všetky veci čo má doma sú tej farby, či sa jedná o jej izbu alebo o nejaké kúsky oblečenia.
>>> Je alergická na paradajky, vždy sa po nich nepríjemne vyhádže. Je jej to trochu ľúto, lebo keď bola menšia tak ich nehorázne milovala ale ako sa objavila táto alergia, viac ich už nemohla okúsiť.
>>> Jej najväčšia slabosť sú topánky, nikdy z obchodu nemôže odísť bez toho aby si nejaký nový pár nekúpila. Pravdepodobne pre ne potrebuje celú miestnosť. Zatiaľ ich má v počte v ktorom sa to dá vydržať ale bude ich oveľa viac, takže by sa jej niečo také naozaj hodilo.


>>> Alphonse Ajax Bishop – Ich priateľstvo je čistá komédia. To, že sa jej podarí niekde  zabudnúť nejakú zo svojich vecí je už známy fakt. Kvôli tomu sa aj začalo priateľstvo medzi nimi. Či to bol mobil, blok s jej menom alebo kľúče, ktoré stratila, všetci tri veci sa jej vrátili vďaka nemu. Kvôli tomu si z nej stále uťahuje, čo si samozrejme nenechá a hodí po ňom prvú vec na ktorú pomyslí. Samozrejme to ale neberie vážne a je tu pre neho, čo sa hlavne týka hľadania chlapcov. S tým mu pomáha vždy s veľkou radosťou. 
>>> Georgia Bareea Tate – Mladšia spolužiačka z odboru s ktorou sa jedného dňa dala do reči a odvtedy sú z nich blízke priateľky. Nehorázne jej na nej záleží a je to jeden z ľudí komu verí a komu aj rada pomôže, keď to práve potrebuje. Či sa to týka módy alebo aj niečoho vážnejšieho.

                                                             U5toqf7n o

Žádné komentáře:

Okomentovat