neděle 20. srpna 2017

David Benjamin Davis

Chbbdbpp o

180

Name: David Benjamin Davis
FC: Shawn Mendes
Player: Mia
Age: 24 y.o
Subject: Art
Grade: 5th

7pqlsejp o

Poadg7tk o

>>> Má mladšiu sestru, ktorú miluje a stráži ako oko v hlave. Proste starší brat, ktorý dáva pozor na mladšiu sestru.
>>> Vie veľmi dobre hrať na bicie, piano a gitaru, naučil sa to úplne sám, nikdy nemal učiteľa, ktorý by ho to naučil, pretože tým nikdy nechcel nikoho zaťažovať. Samozrejme na to učitelia sú ale vysvetlite mu to niekto.
>>> Je nadaný na spev ale to o ňom vedia len jeho blízky.
>>> Jeho rodičia sú obaja doktori, preto majú peňazí viac než dosť ale nikdy ho to nejak neovplyvnilo.
>>> Sám si skladá piesne. Pár ich už napísaných má ale nikomu ich ešte neukázal ani sestre či najlepšiemu kamarátovi.
>>> Zo začiatku je hanblivý ale keď sa rozhovorí, nikto to na ňom viac nespozná.
>>> Najviac na svete, okrem sestry samozrejme, miluje čaje.
>>> Rád chodí na prechádzky, hlavne ku moru, ktoré miluje. Prechádza sa väčšinou večer, pri západe slnka.
>>> Jeho obľúbená farba je modrá a červená, prídu mu to ako veľmi dobrá kombinácia.
>>> Jeho obľúbený seriál je Game of Thrones, dokázal by ho pozerať aj každý deň. Vždy zostane smutný, keď mu umrie jeho obľúbená postava, čo je vlastne skoro stále.

R1z59buu o

>>> Charles Hicks - Jeho kamarát od detstva, ktorý mu skoro celý čas len lezie na nervy, pretože mu stále radí s dievčatami aj keď to nechce. Ich priateľstvo im vydržalo až do teraz aj keď sú úplne rozdielni. Za čo je samozrejme veľmi vďační.
>>> Bethany Cunningham - Ukecaná slečna, ktorú stretol na basketbalovom zápase. Netrvalo dlho a padli si do oka, preto dúfa, že ju na univerzite ešte stretne aj keď śtuduje iný odbor. Ak nie.. tak si ju jednoducho nájde.
>>> Timotheus Conrad - S Conniem sa poznal vďaka rovnakému odboru na škole, ktorý obaja navštevujú. Vďaka tomu sa so spomínaným mladíkom začal priateliť. Vtedy aj zistil, že je Connie v kapele, v čom ho ako pravý priateľ podporuje. Dokonca im pomáha s technikou či s niečím iným, to čo práve potrebujú. Dokonca sa ho presvedčiť aby s k nim pridal, čo by nebol taký problém, keby nebol David o sebe až príliš neistý a nepodceňoval sa, s čím sa mu Connie snaží pomôcť.
>>> Saoirse Fowler – Ako zvyčajne svoj voľný čas trávil na pláži, sám so svojimi myšlienkami. Až kým tam neprišla táto dievčina, ktorá mu povedala o všetkých svojich problémoch, ktoré mala a pociťovala. Aj keď ju v ten moment nepoznal, aj tak ju vypočul, dokonca ju aj utešil. Alebo sa aspoň snažil, predsa len, tá jeho hanblivosť. Od vtedy sa stretli už niekoľkokrát a vyzerá to tak, že medzi nimi vzniká priateľstvo, za čo bol rád, pretože si Saoirse naozaj obľúbil. 
>>> Zephaniah Jäger – Pravdepodobne má šťastie na ľudí, ktorí majú nejaký problém, pretože ani stretnutie s Niom nebolo práve to z najkrajších. Bol v spolku a venoval sa svojim papierom do školy, keď tam prišiel Nia. Podnapitý a uplakaný. Samozrejme ho poznal, predsa len, bývali v tom istom spolku ale inak o ňom nevedel nič. Ani to mu nebránilo v tom aby mu pomohol. Jednoducho si nedokáže pomôcť a keď sa dá, musí pomôcť. Nebola to jediná noc, kedy stál pri ňom. Aj keď ich zoznámenie neprebehlo podľa tých najlepších očakávaní, stali sa z nich priatelia. Snaží sa stáť pri ňom ako to len ide, pretože najhoršia vec, ktorú v živote môže vidieť je priateľ, ktorý trpí.



Žádné komentáře:

Okomentovat