neděle 20. srpna 2017

Lynn Riley Lydia Matthews



Name: Lynn Riley Lydia Matthews
FC: Holland Roden
Player: Mia
Age: 24 y.o
Subject: Psychology
Grade: 5th



>>> Je jedináčik, s rodičmi bola vždy za dobre ale od jednej udalosti čo sa stala keď bola menšia, to odrazu prestalo, viac sa o ňu nezaujímali. Mrzí ju to ale čas vrátiť späť nevie.
>>> Už pár rokov má psa rasy Papillon, s menom Prada. Áno, ako tá známa značka. Povedzme, že ju má proste rada.
>>> Veľmi rada chodí nakupovať, je to obrovský maniak na nákupy, čo už mohlo napovedať meno jej psa.
>>> Psov a celkovo zvieratá má naozaj rada, preto je v miestnom útulku ako výpomoc.
>>> Nikdy sa neprefarbovala, odjakživa sú jej vlasy jahodovo blond a je hrozne na ne háklivá. Preto nestrpí, keď jej ich niekto urazí.
>>> Zo všetkých kvetov najviac miluje žlté ruže, niekedy si ich dokonca kúpi. Len tak pre seba.
>>> Má rada oranžovú farbu. Samozrejme sa nejedná o tú nechutnú krikľavú oranžovú ale tú nádhernú farbu, keď zapadá slnko.
>>> Je dobrá v korčuľovaní, preto si niekedy vo svojom voľnom čase rada zájde na klzisko.
>>> Tiež je dobrá v kreslení či maľovaní, nikdy to nikomu ale nepovedala, s nikým si nie je až tak blízka aby to mala komu povedať.
>>> Vždy má na sebe náhrdelník na ktorom sa nachádza kľúč, ktorý je pre ňu naozaj vzácny, pretože ho má od najlepšej kamarátky z detstva.
>>> Má obrovskú arachnofóbiu. Raz sa zobudila s tým, že vedľa nej bol pavúk, preto má odvtedy z nich nehorázny strach, ktorý pretrváva a pravdepodobne aj navždy bude.
>>> Odbor, ktorý navštevuje má naozaj rada, vždy sa rada zaujímala o ľudí a ich rôzne reakcie na situácie.


>>> Noah Anderson - Jedna osoba, ktorú pozná zo strednej kde spolu veľmi dobre nevychádzali. Až keď sa stretli na univerzite, všetko si medzi sebou vysvetlili a dokonca sa z nich stali priatelia, za čo je nesmierne rada.
>>> Mckenna Niamh Kavanagh – Na túto bláznivú (až detinskú) osôbku narazila v útulku, keď doniesla mačiatko, ktoré našla na ulici. Práve v ten deň tam vypomáhala, preto bola ona tá, ktorá sa o to malé škvrňa postarala. Mckenna jej hneď padla do oka, skoro ihneď aj zistila, že majú toho dosť spoločné. Od toho dňa sú nerozlučná dvojica a na mladšiu ryšavku nedá dopustiť. Koľkokrát urobila niečo, za čo sa chytala za hlavu ale už si život bez tohto blázna nevedela predstaviť. 
>>> Judah Christian MacAllistair – Ďalší človek s ktorým sa stretla v útulku. Asi tie zvieratá naozaj zbližujú. V útulku sa stretli, aby obaja vyvenčili zvieratká a keďže nechcela to popoludnie stráviť sama, prihovorila sa Judeovi, ktorého poznala zo školy. Užila si to a bol to príjemné strávený čas. Vždy ju poteší, keď dostane od Judea správu kam má namierené a či sa nepridá, na čo má vždy len jednu odpoveď a tou je, že ide s ním.
>>> Isaac Collins – Korčuľovanie je jedna z dovedností, ktorú ovláda a vždy keď má čas a náladu, trávi ho práve na klzisku. Takto tam bola aj jeden víkendový deň, keď si na zemi všimla chlapca, ktorý očividne potreboval pomôcť. Samozrejme si nemohla pomôcť a naozaj mu tú pomoc ponúkla, dokonca ho aj naučila korčuľovať. Neskončilo to len tam, stretávajú sa aj naďalej a sú z nich skvelí priatelia.





Žádné komentáře:

Okomentovat