pondělí 21. srpna 2017

Oliver Charles Tonkin

FC: Brandon Flynn | 26 y.o | SPORT, graduated
Job: Entrepreneur / Assistant Coach of the Uni Basketball team
Player: Blanche 

• Tři roky byl ve vedení klučičího spolku, ve kterém provedl pár změn. Za svůj největší úspěch pokládá zabudování vířivky ve venkovních prostorách spolku. All hail king Oliver!
• Má nebesky modré oči, kterými rád sjíždí opačné pohlaví.
• Na univerzitě byl pověstný svým děvkařením, které jej neopustilo ani po skončení jeho divokého studentského života. S holkou bohužel nevydrží moc dlouho kvůli špatné zkušenosti z minulosti o které ví, pochopitelně, málokdo, jelikož to Oliver drží pod pokličkou. Nemusí přeci všichni vědět, kde se nachází jeho slabá stránka, sám totiž moc dobře ví, že se takových věcí dá velmi dobře využít.
• Pochází z bohaté rodiny, má starší sestru, ale moc s ní neudržuje kontakt. Jeho rodina nebydlí v San Franciscu, ale ve Washingtonu, kde chtěl Oliver původně studovat, ovšem plány kvůli své tvrdohlavosti změnil. Nedalo by se však říci, že by svého rozhodnutí litoval, protože San Francisco si velmi oblíbil - dokonce tu i po vystudování univerzity zůstal a ve stopách svého otce začal s podnikáním. Rodinu navštěvuje sem tam, obzvláště o svátcích, ovšem domů se nevrací rád, jelikož se jeho rodiče čerstvě rozvedli.
• Většinu času jej uvidíte se přetvařovat, jen málokdo zná jeho pravou stránku, nerad totiž dává najevo své city. Bojí se, že by toho někdy někdo mohl zneužít, proto si udržuje tvář drsňáka bez citů.
• Nikomu nikdy neprozradil své druhé jméno, pokud pomineme jednu osůbku z jeho minulosti. Za své jméno se totiž stydí.
• Miluje blondýnky, obzvláště ty dobře obdařené co se týče tělesné stránky.
• Po těle má hned několik drobných tetování, u většiny ani pořádně neví pravý význam, jelikož si je nechal vytetovat v opilosti.
• Miluje párty, alkohol, cigarety, trávu a veškeré další škodliviny. Tvrdým drogám však neholduje.
• Po celou dobu se na univerzitě věnoval hraním svého milovaného basketu. Dva roky byl dokonce kapitánem týmu a nyní, když už nemůže za univerzitní tým hrát, si u děkana vydupal místo asistenta trenéra. Díky tomu má tak stále povolený přístup na univerzitní pozemky, a tím pádem i k sexy studentkám, které stále okouzluje svým šarmem.


♥ Sofia Perez - Bývalá královna holčičího spolku, kterou se snažil kolikrát dostat do postele ovšem vše bylo marné, což nechápe, když Sofia spí téměř s každým. Dle toho soudí, že ho jen ráda provokuje a že jednoho dne do jeho postele přeci jen skočí. Jak by totiž mohl někdo Oliverovi odolat?
♥ Zoey Morello - Dvakrát a už mu to pravděpodobně stačilo. Tato moc pěkná brunetka se většinu času tváří jako drsňačka, ale Oliverovi odhalila i svou druhou stránku, tu hezkou, jak se říkává. Možná právě proto už Oliver ztratil zájem - přeci jen ho k ní táhlo hlavně její ledové srdíčko, které ji dodávalo sexy odstín.
♥ Chloe Marie Starling - Kamarádka s výhodami se kterou si moc rád užívá. Konečně někdo, kdo chápe jeho styl života a podporuje ho v něm.
♥ Charles Hicks - Parťák ze spolku se kterým rád tráví svůj volný čas - a to ať už nad skleničkou alkoholu či probírání taktiky u basketbalu. Charles je totiž stejně velkým milovníkem tohoto míčového sportu jako Oliver.
♥ Sebastian Finn Price - Další parťák ze spolku se kterým má podobný vkus. Občas si s ním někam vyrazí, nejčastěji tedy do baru nebo nočního klubu - snad je jasné za jakým cílem. Stejně jako Charles, i Sebastian je skvělým hráčem basketu a Oliver se nemůže dočkat, až je oba díky své pozici podusí.
♥ Amelia Sloan - Velmi pohledná brunetka u které měl to štěstí, že mu jednoho večera padla do náruče. Je to jedna z těch nocí, na kterou velmi rád vzpomíná a možná by si ji i někdy zopakoval. Sem tam na Amelii sice narazil, ale vždy byl zaneprázdněný, takže nebyla šance s ní mluvit. No, snad se mu ještě někdy poštěstí!
♥ Zara A. Terrson - Potkali se v nákupním centru, představila se mu jako Allie, tudíž ji pravým jménem nezná. Vedli spolu takovou tu typickou škodolibou konverzaci, což se Oliverovi velmi líbilo. Navíc blondýnka, wow! Rozhodně by se s ní rád ještě jednou potkal.
♥ Eric Miles Kavinsky - Mají mezi sebou neutrální vztah, ačkoliv dříve z nich byli dobří kamarádi. Oliver Erica zasvětil do svého světa plného alkoholu a děvkaření. Chvíli to vypadalo, že vše klape a Oliver začal Erica brát jako svého parťáka, ovšem během pár dnů se vše změnilo. Eric si vymyslel jakousi svou hloupou metodu, která prý nemá ubližovat holkám. To Oliver odmítal, protože jak je známo, tak Oliver ubližuje holkám moc rád. Bohužel je jejich odlišné názory rozdělili a dnes se maximálně pozdraví.
♥ Gabrielle Joanne Dillen - Kde jen začít? Hodně lidí Olivera nesnáší, protože je na holky bezcitný, jenže málokdo se zamyslí nad tím, proč tomu tak je. On sám to moc rád svádí na svou bývalou přítelkyni, níž je právě Gabrielle. Kdysi dávno mu zlomila srdce takovým způsobem, že se z toho v podstatě do dnešního dne nevzpamatoval. Nesnáší ji. Z jejího návratu do San Francisca se cítí nesvůj, protože by byl velmi nerad, kdyby se někdo o jejich dávném vztahu dozvěděl. Stále ji však svým způsobem bere jako jednu ze svých slabin.
♥ Georgia Bareea Tate - Šprtka, která ho nejednou zachránila, co se školy týče. Nikdy ji nebral jinak než tu, co mu dělá úkoly za jeho pěkný úsměv. Na své rozlučkové párty si však všiml, jaký má Georgia vlastně potenciál, a tak se dohodli, že spolu někdy někam zajdou. Teď, když ji už nepotřebuje, ji může využít jako všechny ostatní holky, a pak se s ní opravdu nadobro rozloučit. Uvidíme, jak to dopadne.
♥ Aiden Langdon - 
♥ Bexley Hartwell - 

Žádné komentáře:

Okomentovat