neděle 20. srpna 2017

Sofia Elizabeth Daccarett Perez



Name: Sofia Elizabeth Daccaratt Perez
FC: Sofia Carson
Player: Mia
Age: 25 y.o.
Subject: Journalism
Grade: 5th



>>> Spala už pravdepodobne s polkou chlapčenského spolku a vôbec s tým neprestáva. Rovnako sa za to ani nehanbí.
>>> Pracuje v obchode s oblečením, vždy tam získa inšpiráciu na šitie nových kúskov.
>>> Miluje tanec a spev. Nepovedala o tom nikomu, ani Lacey, ktorá vie o nej všetky dôležité veci, ktoré sa stalo v jej živote.
>>> Niektoré kúsky z jej oblečenia je jej vlastná práca, pretože si ho ušije, čo ju prekvapivo naozaj baví.
>>> Je to naozaj veľký blázon do módy, hrozne ju miluje, preto vždy chodí oblečená ako vystrihnutá z časopisu.
>>> Má staršiu sestru Paulinu, ktorú nenávidí tak ako rodičov. Sofia bola vždy to nechcené dieťa, preto sa od svojich 16 rokoch presťahovala ku starým rodičom, kde bývala dovtedy kým nezačala bývať v dievčenskom spolku.
>>> Má len jednu jedinú kamarátku. Okrem starých rodičov, to je jediný človek, ktorého má vôbec rada a ktorý to s ňou vydrží.
>>> Jej najobľúbenejšia farba je krvavo červená.
>>> Je alergická na všetky druhy orieškov, nikdy ich ale nemala rada, takže jej to vôbec nechýba.
>>> Má tetovanie, ktoré sa nachádza tesne nad zadkom. Urobila si ho keď mala 16 aby naštvala rodičov, čo sa jej nepodarilo, pretože to jednoducho odignorovali.
>>> NIkdy v živote nebola zamilovaná a rovnako ani nikoho nemilovala, pravdepodobne kvôli jej rodičom, ktorí sa o ňu nestarali. Preto tú lásku nikdy na svojej koži nezažila.


>>> Lacey Jensen - Jej jediná a najlepšia kamarátka, ktorej ako jedinej verí a má ju vôbec rada. Samú ju niekedy prekvapuje ako sa ony dve mohli vôbec spriateliť ale nikdy to neľutovala.
>>> Oliver Charles Tonkin - Oliver a Sofia sú v podstate rovnakí ohľadom jednej veci a to spania s ostatnými ľuďmi. Už niekoľkokrát sa ju snažil získať do postele, nikdy sa ale nedala a stále ho odmieta.
>>> Cassidy Wheeler - Stretla sa s ňou na plese, kde jej náhodou (čo Sofiu nikdy nezaujíma) obliala šaty. Nemala ale v ten deň náladu, preto sa do nej nepustila ako by to urobila iný deň. Dúfa ale, že tú krpaňu už nikdy neuvidí.
>>> Eric M. Kavinsky - Mladík, ktorého do určitého večera poznala len z videnia, keďže členov chlapčenského spolku pozná až príliš dobre. Na jednom večierku sa k nej ale pripojil a to čo nasledovalo potom, si naozaj užila. Je to jediný chlapec s ktorým spala a rada si na neho spomenie. Nie je ako ostatní, nenamotával ju, ani si nemyslel, že keď sa spolu vyspia, tak bude medzi nimi niečo viac. Preto keď ho vždy stretne niekde na pozemku univerzity, venuje mu jeden zo svojich úsmevov, ktorý tak komukoľvek nedaruje.





Žádné komentáře:

Okomentovat