pátek 18. srpna 2017

Vivian Rose Alvey

FC: Sabrina Carpenter | 21 y.o | ART, 4th grade 
Player: libra


• Hraní na klavír je její vášní celkově od malička. Učila ji to její maminka, tak jako hrát trochu na violoncello. Avšak ona o to tolik nestála a měla raději kreslení. To jí mamka vždy zakázala, dokud nehrála jak má. A její prstíky hned jely po klávesách.
• Už tak jako od mala občas vystupovala v divadlech společně se svojí matkou, byly skvělá dvojka. I s její malou setřičkou, co časem hrála také, jenže to vše najednou kvůli její smrti bylo pryč.
• Umřela jí sestra. Smrt její sestry si stále dává za vinu a bojí se, co by mohlo přijít dál. Strach z budoucnosti. Její sestra se utopila. Z části si to Vivian neustále dává za vinu, snad každý druhý den. Vyrazili si všichni společně na výlet a Vivian právě byla na lodi s její malou sestrou. Loď se převrátila, vesta sestry se rozepla a Vivian ji v menších peřejích nezachránila. Sotva zachránila sebe.
• Ještě stále má ale maličkého brášku, stará se o něj jako o nejcennější poklad. Opravdu si s ním rozumí, i když je mu asi pět, mají si co říci. Jakmile přijede domů, není s nikým raději, než s ním. Jeden je i starší, společně s ní zde na univerzitě. Nemají na sebe tolik času z důvodu studia a když už ano, je to ten nejlépe trávený čas.
• Její mozek funguje občas hrozně komicky. Ze všeho dělá občas vědu, nebo nad věcmi až moc uvažuje do hloubky. Což jí přivádí občas i do smutných stavů, co jsou ve stylu: "Co kdyby?" Neumí to stále ovládat, asi nějaká nová schopnost, či co. Heh.
• Ze začátku může působit nedůvěřivě, ale jakmile člověka lépe pozná, je to strašně veselá a bláznivá osoba. Dokáže se i odvázat, ne všem to ale ráda ukazuje. Mnozí by toho mohli využít.
• Vivian je citlivá osoba, jenže to vše až moc dusí v sobě, jelikož se nerada svěřuje. Jenže pak to po chvíli vybouchne všechno a ona se dokáže rozsypat na tisíc kousků.. Asi si umíte představit, jak nerada to dělá. No přmo se nesnáší, když tenhle výbuch nastane.
• Neodsuzuje ostatní podle toho jak vypadají, jak působí na první pohled. Věří že v každém je něco dobré, nebo aspoň bylo. Jen je to například pod pevnou skořápkou. Zřejmě nebyla dostatečně poučena životem, naivka.
•  Co se týče jí a randění, či kontaktů s klukama, má s tím lehce problém. Ze začátku je dosti stydlivá a nevěří jim. Často se červená studem, díky lichotkám co jí někdo složí, ale někdy to umí i oplatit a sama se pobavit.
• Její nejoblíbenější barvou bude zřejmě žlutá, která je dost často obsažena i v jejím outfitu nebo to, kde zrovna bydlí.
• Dříve byla v dívčím spolku, avšak si dostatečně nevěřila, že by se tam hodila. Nebyla taková dáma, jako některé tam, nebyla tak skvělá? Aspoň tak to cítila. Našla se v klubu nerdů, kde se cítí mnohem mezi svými. Jako doma.


♥ Megara Morreli - To největší sluníčko co jí oživilo výlet v Amsterdamu. Visela Meg celý ten týden na krku a společně zažily krásné chvíle na tomto výletě. Vydrželo jim to vlastně i mimo výlet a staly se z nich kamarádky. Co si budeme, Meg si přímo zamilovala, jelikož nikdy takhle kamarádku se kterou by si rozuměla neměla. Zřejmě spolu sdílí stejný druh bláznivosti.
♥ Charles Hicks - No, co si budeme.. Oblíbila si ho. Je úžasný a dokáže jí dovést k úsměvu. Jen občas i ke studu, kdy její tvářičky naberou asi tu nejčervenější barvu na světě. A on z toho má ještě srandu! Kulišák jeden, ts!
♥ Samuel Owen Alvey - Její milovaný bratr, za kterého je vážně vděčná. Hádky jsou všude, občas mezi nimi, ale ono se to vždycky usmíří. Kdo by tomu jejímu smutnému kukuči neodpustil? On to není. Neustále se pošťuchovali, ale k nim to patřilo. Většinou jejich humoru nikdo dvakrát nerozumí, tudíž ho moc nepoužívá a často jí to chybí, na univerzitě není tolik času.


Žádné komentáře:

Okomentovat