čtvrtek 31. srpna 2017

Zoey Morello



Name: Zoey Morello
FC: Magdalena-Zalejska
Player: Libra
Age: 23 y.o
Subject: Sport
Grade: 5th


• OFFLINE


>>> Neměla nikdy své rodiče v lásce, všechno jí zakazovali. Byla jako zavřená ve vězení a odmítali jí kamkoliv pouštět. Lásku dostávala vždy její starší sestra, co byla pro ně dokonalý andílek. To ona nikdy nebyla, proto od nich utekla ke svojí babičce a už se k nim nikdy nevrátila.
>>> Věc co nesnáší jsou spolky, přijde jí stupidní rozdělovat takhle společnost. Navíc v dívčím a chlapeckém spolku nevidí nic jiného, než většinou falešné lidi. Z většiny má vlastně i srandu, nic jiného si někteří ani nezaslouží.
>>> Asi v patnácti si nechala propíchnout z boku nos a nandala si tam kroužek. Babička nadšená nebyla, ale zvykla si na to rychle. Zoey se to jednoduše líbilo a babička si zvykla, nic jiného jí nezbývalo.
>>> Není to ze začátku příjemná osoba. Kdyby měla být zvíře, umí být jedovatá jako had. To je ale tím, že nikomu nevěří. Všichni jsou lháři, ubližují ostatním, tak proč by ona měla být milá?
>>> Neměla dobré kamarády. Zapletla se do špatných věcí, ze který se těžko vracelo do starých kolejí. Pila, brala drogy všechny které mohla a i kouřila. Jen kvůli tomu, že to oni nazvali srandou a ona chtěla být součástí. Jenže časem zanedbávala svou milovanou babičku, která z toho byla nešťastná. Každý den kdy nepřišla domů se o ní bála a tak toho nechala, což byl největší krok co v životě udělala.
>>> Po těle vlastní pár tetování.. Například pod levým prsem má malou růži s trny. Už to ukazuje její povahu. Ona je růže s trny, ale když je někdo dokáže odstranit a poznat ji, bude ta nejkrásnější růže a je shcopna pro něj rozkvést. To je asi tetování co pro ni má největší význam. Pak má další dvě.
>>> Mezi její vášeň patří psy. Jsou to ta nejvěrnější stvoření a nikdy nezklamou. Stará se o ně v útulku, což je také její brigáda a klidně tam dokáže být celý den. Dělá tam totiž to, co jí baví. Pomáhá tam.. Dokonce jedno psa z útulku zachránila. Je to pitbul šedé barvy s úžasnýma světlýma očima. Je to prostě její láska. Do teď tam s ním chodívá, aby si hrál s těmi, se kterými tam byl. Přece jen je to štěně a se psy si hrát musí.
>>> Vše řekne na plnou hubu, nemá důvod proč něco skrývat. Ať každý ví co si myslí, jaký na něj má názor.
>>> I když se to nezdá, tak má city. Jen je všechny skrývá do sebe a nechá si jimi ubližovat. V sobě má doopravdy plno bolesti, jen to nikdo neví, možná ani nevidí. Doopravdy by chtěla milující rodiče, klidně i teď.. Někoho, kdo by o ní měl zájem. Jenže to se snaží zakrýt, dělá ze sebe raději největší mrchu, než aby byla ta milá.
>>> Má strach si k někomu vybudovat důvěru.
>>> I přes to jak dělá, že si myslí že je krásná, je to lež. Vždy o sobě pochybovala, už proto jak zklamala její babičku, tím jak jí ublížila a dělala hlouposti. Nepřipadala si nikdy dobrá. Nesnášela sama sebe za to, jaká je.
>>> Je závislá na jahodovém milkshaku. Tím si ji trochu získáte. Pak možná i sexem.
>>> Občas do teď cigarety vytáhne.


>>> Oliver Charles Tonkin - Po druhé a asi naposled. Přitom tomu tak být nemělo.. Bylo plno nabídek přátelství s výhodama, ale to asi všechno byla lež, hnusná lež. Ale co si hloupoučká Zoey mohla myslet? Že když mu pomůže, karma jí to vrátí nějak normálně a spravedlivě? Hah, asi ne. Sama neví, jestli jí to ublížilo nebo ne, snaží si to k srdci nebrat, ale co si budeme, má z toho.. Zvláštní pocity.
>>> Cassidy Wheeler - Začaly se spolu docela kamrádit. Jejich vztah se nějakým směrem rozvíjí a Zoey po dlouhé době cítí k druhému pohlaví něco.. Přátelství mám na mysli. Pro ní je přátelství s dívkami docela problém, jenže u Cass to jde o hodně víc hladce, což ji z části i děsí. Je ale moc vděčná, že to jde jak to jde a stávají se z nich větší kamarádky. Jen má trochu strach, až vlastně Cassie zjistí, že Zoey je jedna z těch dívek, co se s kluky jen vyspí.



Žádné komentáře:

Okomentovat