neděle 15. října 2017

Zara A. Terrson

Chbbdbpp o


Name: Zara A. Terrson
FC: Elsa Hosk
Player: Kyliex
Age: 23 y.o
Subject: Art
Grade: 4th

M4vbn4tq o

Poadg7tk o

>>> Dříve velmi milá, vlídná nevinná dívenka, dnes si už tak moc pusu nehlídá, dokáže být i drzá a arogantní.
>>> Nepředstavujte si ji ale jako namyšlenou Reginu George, ale už vůbec ne jako nevinnou Popelku. Dalo by se říct, že je Zara směsicí obojího.
>>> Dokáže být milá, přátelská a zastat se svých milovaných, přesto se nedivte, pokud vám vrazí kudlu do zad a nějak vás zradí. Vyžívá se v ironii a sakrasmu, není den, kdy by její rty neopustila nějaká ta lehce kousavá poznámka.
>>> Její přátelé ji znají a neberou ji vážně - ví, že většinu toho co řekne nemyslí vážně, nebo alespoň z 80% ne.
>>> Nevadí jí být středem pozornosti, ale neprosí se o ni.
>>> Vyrůstala bez sourozenců v zasluněném Miami a velmi rychle si zvykla na blahobyt a bohatství, které jí rodiče poskytovali. Přesto z ní nevychovali žádnou rozmazlenou pipinku s nosem nahoru.
>>> Na své postavě tvrdě dře, téměř denně chodí cvičit a když nestíhá, tak alespoň si ráno zaběhá, dříve také tancovala.
>>> Maluje se jemně, ale nebojí se jít i do odvážnějšího make-upu (nebo oblečení). Její styl oblékání je přesně ten správný mix mezi elegancí a ležérností.

R1z59buu o

>>> Oliver Charles Tonkin: Vtipný kluk, moc dlouho se v jeho společnosti nezdržela, ale zhodnotila to jako dobře strávený čas. Navíc mu dala svoje číslo, takže se asi neviděli naposled.
>>> Amelia Sloan: Dalo by se říct, že ji považuje za svoji kamarádku. Seznámily se díky společným hodinám a jejich velmi podobné osobnosti je rychle sblížily.
>>> Rafael Milo Snowden: Ona se vracela ze svého každoročního tripu do Miami, on zrovna přiletěl z Francie. Ona si myslela, že jí “krade” její zavazadlo, jelikož ho už zoufale dlouhou dobu nemohla nalézt, ale zmýlila se. Díky jeho milé povaze jí ale místo nabručené poznámky nabídl pomoc s hledáním jejího ztraceného kufru a od tohoto osudného dne se z nich stali přátelé. Ví, že je Rafael trochu stydlivý, proto občas využije jeho bezradnosti k tomu, aby mu rozšířila obzory a seznámila ho s věcmi, ke kterým by se jinak nikdy neodvážil. 
>>> Seth Gardner: Svůj první den v San Francisco si pamatuje velice dobře. Nikoho tu neznala a tento pocit samoty na ni dopadl v momentě kdy procházela ulicemi města sama a bez cíle. Neměla daleko od toho, aby se začala proklínat proč vlastně udělala tak hloupé rozhodnutí. Jenže pak narazila na Setha. Překvapivě si spolu sedli a zbytek dne strávila v jeho společnosti. Kontakt si na sebe bohužel nedali, ale v jejích vzpomínkách navždy zůstane jako zachránce Seth z její prvního dne ve městě. 
>>> Aiden Easton Tristian Dixon: Jaká škoda že se z někoho tak pohledného vyklube někdo tak… ugh! Chtěla mu (ale obzvlášť sobě) dokázat, že svoji naivitu a hloupost už nechala dávno za sebou, ale očividně tomu tak nebylo. A právě toho Aiden využil. Pokud něčeho opravdu lituje, tak je to právě jejich společné noci. 
>>> Noah Anderson: Hm- kde vůbec začít. Jejich minulost je prostě komplikovaná. Kdysi dávno jím byla okouzlena, poté jí ale bezcitně zlomil srdce. A teď? Vypadá to, že se historie opakuje. No snad to tentokrát neskončí stejně tragicky. 
>>> Romeo Crushler: Pokud bude někdy potřebovat poradit, on bude první, komu se ozve. Považuje ho za svého důvěryhodného poradce v krizových situacích. A jelikož je šťastně zadaný, nemusí si s ním dělat starosti v ohledu, že by mohl určité věci říkat jen aby jí dostal do postele.



Žádné komentáře:

Okomentovat