úterý 21. listopadu 2017

Betty Cooper



Name: Betty Cooper
FC: Lili Reinhart
Player: Domi
Age: 22 y.o
Subject: Psychology
Grade: 4th



>>> Betty je blondínka s bledo-zelenými očami, ktoré sú v perfektnom súlade s jej porcelánovou pleťou, na ktorej sa bežne nachádza iba jemný, nenápadný makeup. Vlasy nosí často zopnuté do upnutého vrkoča alebo si ich natočí a nechá jemne spadať na plecia.
>>> Betty je veľmi priateľská osôbka a hoci je hanblivka, priateľstvá si vďaka jej okúzľujúcej povahe buduje pomerne rýchlo.
>>> Večne má na perách veľký úsmev, ktorým sa snaží každému spríjemniť deň. Negatívnym ľudom sa snaží veľkým oblúkom vyhýbať, ale ak už na nejakého natrafí, snaží sa mu aspoň nejako rozradostniť deň.
>>> Má prísnych rodičov, ktorí kontrolujú každý jej krok, čo jej do teraz nikdy neprekážalo, ale po príchode na univerzitu by uvítala viac slobody.
>>> Betty už odmalička milovala knihy a učenie, a je tomu tak aj do dnešného dňa, je usilovnou študentkou a v hromade kníh dokáže stráviť aj celé hodiny.
>>> Keď ide o ľudí, na ktorých jej záleží, dokáže pre nich spraviť aj nemožné.
>>> Tento rok sa Betty pridala k roztlieskavačkám, čím si splnila jeden z jej veľkých snov. Je nesmierne šťastná, že patrí do tejto úžasnej skupiny a môže ďalej rozvíjať svoj talent.
>>> Betty miluje dobré jedlo, a to hlavne sladkosti a milkshaky, ktorých nikdy nemá dosť. Taktiež sa rada venuje spevu, v ktorom je dokonca veľmi dobrá, ale zatiaľ nemá odvahu vystúpiť pred ľuďmi.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat