sobota 18. listopadu 2017

Cassidy Wheeler



Name: Cassidy Wheeler
FC: Natalia Dyer
Player: Aci
Age: 24 y.o.
Subject: Sport
Grade: 5th



• Vyrůstala na venkově, takže se nenechte zmást jejím křehkým vzhledem, protože má pravděpodobně "větší koule" než polovina dnešních chlapců.
• Nebojí se postavit za své názory, nenechá se od nikoho urážet a ani nestrpí, když někdo uráží její přátele. 
• Umí vypadat jako andílek a vlastně se tak i chová, ale jen k těm, kteří si to zaslouží, jelikož se řídí heslem "Jak oni k tobě, tak ty k nim". Pokud ji budete urážet, čekejte to stejné i od Cass, protože vysloveně nesnáší, když má někdo potřebu ostatní urážet a ještě mu to dělá radost.
• Je malinká, její výška dosahuje něco kolem 160 centimetrů, no ani přesto se nenechá zastrašit nikým, kdo je vyšší než ona.
• Ještě když byla malá, zemřela jí máma, takže se o její výchovu celou dobu staral otec, proto má občas trochu klučičí zvyky. Tátova výchova se odrazila i v tom, že si lehce dělá přátele mezi kluky a snad jich má i víc než těch dívčích.
• Jakmile byla dost stará, musela se doma ujmout role matky, proto široko daleko těžko najdete lepší hospodyňku, ale to zase neznamená, že si ji najmete a ona vám bude uklízet, to ne-e. Jen je dobrou partií do budoucna, protože se postará o domácnost.
• Musela se naučit postarat sama o sebe a ještě o otce, takže pojem zodpovědnost visí téhle maličké nad hlavou od dětství a ona se pořád chová jako ta zodpovědná dcera, i když se občas snaží bavit.
• Školou zatím prochází s výbornými výsledky, vždy byla zvyklá tvrdě pracovat a chce to jednou někam dotáhnout, proto dře i ve škole a mimo školu.
• Ač si prošla mnohými věcmi, pořád se na ostatní sluníčkově usmívá a je ochotna pomoct, pokud se jedná o někoho, kdo si to zaslouží a umí pomoc ocenit.
• Dokud bydlela u táty, byla to poslušná dcerunka, no s přechodem na univerzitu těmto dnům mělo odzvonit, pořád se o to snaží a chce si užít, odpoutat se od té zodpovědnosti, ale ono jí to moc často nejde.
• Pokud ji uvidíte s alkoholem v ruce, připravte se na zážitek, Cass neumí pít a pak mele blbosti, většinou neskutečně upřímné blbosti, které sama v sobě dusila.
• Miluje svetry, čaje a gramofonové desky, kterých má celou sbírku.
• Brigádničí v místní posilovně, přijímá platby, prodává permice a podobné věci, i když by chtěla zkusit trenérství. Tento sen se jí, alespoň částečně, naplnil na začátku čtvrtého ročníku, kdy si udělala trenérskou licenci, jelikož po trénování jednoho kamaráda, se k tomu konečně rozhoupala. Pomalu si buduje svou klientelu, nicméně stále vypomáhá u prodeje.
• Má jedno menší tetování u kyčelní kosti, které ji tetoval její kamarád.


♥ Noah Anderson - Velikán z oboru, který si z ní utahuje kvůli její výšce a kterému se pořád snaží dokázat, že i malí lidé mají na to být skvělými sportovci. I když je jejich vztah založený jen na vzájemném podpichování, tak ví, že to nemyslí zle - to ale nijak nemírní její snahu mu dokázat svou pravdu!
♥ Sofia E. D. Perez - Husa, se kterou se střetla na plese. Až později se dozvěděla, že urážela samotnou královnu holčičího spolku, ale o to víc je hrdá na to, jak se od ní nedala zadupat do země a byla by ochotná to kdykoliv zopakovat. Někdo těmhle husám musí ukázat, že svět se netočí jen kolem nich.
♥ Zoey Morello - Z původních parťaček na hřišti se pomalu začalo tvořit přátelství, které odstartovalo díky trochu pokaženému Silvestru. Je to jedno z mála přátelství s holkama, které si tady na univerzitě buduje a ve kterém se jedná o víc než jen zdvořilostní fráze, protože jí přijde, že si vcelku rozumí... Jeden podstatný detail jí ale o Zoey chybí, to protože se nezajímá o univerzitní drby, což je pro jejich rostoucí přátelství dobře, snad to tak i nadále vydrží.
♥ Peter Southey - Sympatický sportovec se srdcem na správném místě a hlavně rozumem v hlavě, ne mezi nohama. Potkali se v hospodě, ve které se s Cass původně bavil nějaký cizí týpek, ale neměla o něj sebemenší zájem a tak, aby se předešlo scénám a odmítání, do toho vstoupil Peter. Ukázalo se, že je vážně v pohodě, takže se od té doby občas pozdraví a jednou se připletla k jeho bandě při návštěvě kina.
♥ Kathleen Archer – Jedna příjemná slečna, která pravidelně navštěvuje fitko, kde Cass pracuje. Zprvu to byly jen zdvořilostní fráze, zatímco se Cass jako vzorný zaměstnanec věnovala návštěvníkům, ale když se jednou potkaly mimo její směnu, obě jako návštěvnice fitka, slovo dalo slovo a daly si společný trénink. Zjistily, že jednak mají podobné tempo, a jednak si v tom cvičení dost rozumí, takže kdykoliv Cass hledá parťáka do fitka, ví komu zavolat.
♥ Caleb Wright - Milý fotograf, kterému nejdřív jen pomáhala jeho s fyzičkou (čtěte - nakopávala mu zadek při společném běhání), ale postupem času se potkávali víc a víc, dokonce se od něj nechala potetovat! Spojuje je společný smysl pro humor, a pravděpodobně neexistuje konverzace, ve které jeden do druhého nerýpají... zároveň se jí ale z některých jejich konverzací a zpráv začínají červenat tváře.



Žádné komentáře:

Okomentovat