neděle 5. listopadu 2017

Chloe Marie Starling



Name: Chloe Marie Starling
Player: Aci
FC: Zendaya
Age: 24 y.o
Subject: Psychology
Grade: 5th


• Miluje tanec, ve všech podobách (krom baletu, ten jí nikdy nebyl moc po chuti). Díky němu si vlastně udržuje skvělou postavu, spolu s občasným fitkem či běháním.
• Nikdy nemůžete dopředu vědět, jak budou vypadat její vlasy.. Nechá je přírodně kudrnaté, udělá z nich elegantní vlny anebo je snad vyžehlí do naprosté roviny? Kdo ví. Všechno záleží na jejím outfitu a náladě, jak se bude zrovna cítit. Pokud jste ji potkali jako kudrnatou divošku, je možné, že druhý den ji uvidíte s elegantními rovnými vlasy.
• Nesnáší rozdělení do spolků, připadá jí to jako zbytečné škatulkování a pózerství. Jediné škatulky, které ona řeší, jsou "sexy" nebo "hnus", na nic víc nehraje.
• Pochází z bohaté a vlivné rodiny, což si moc dobře uvědomuje, nebojí se toho využívat a povyšuje se díky tomu nad ostatní, hlavně nad holky, před kterými se tváří jako jejich královna.
• Díky penězům rodičů si mohla zařídit pěkný byt ve městě, samozřejmě se svou nejlepší kamarádkou, protože bydlet na koleji by doopravdy nevydržela, je to pod její úroveň. A být ve spolku s husama, co si myslí, že jsou všechny jako sestry? Ehm, ne díky.
• Psychologii studuje čistě z praktických důvodů. Jak jednodušeji objevit slabiny ostatních, než naučit se něco o lidské psychice? Zná slabá místa, která ráda využívá, a naopak umí krýt svá slabá místa před okolím. Takové znalosti se vlastně hodí do spousty pracovních pozic, takže si je jistá, že se nějak uchytí.
• Ráda chodí na různé party, pije a utrácí. Světe div se, během toho i stíhá studovat s prospěchem lepším, než by kdo čekal. (prostě si vybrala obor, který je jí blízký a kterému rozumí, zas takový Einstein není)
• Není moc na vztahy, berou moc času a ona už čas rozděluje mezi Nancy, party a školu, to bohatě stačí.
• Na vztahy sice není, ale na pánskou společnost ano, tu si užívá snad až moc, ale nikdy se nejedná o nic vážného, vyhledává jen románky na jednu noc.
• Její jméno není náhodné, maminka ji pojmenovala podle své oblíbené značky parfému, a k jejím narozeninám jí koupil tatínek část akcií ve firmě, která vyrábí tento parfém, takže nyní je mladou podnikatelkou. Samozřejmě ty akcie jsou malé, takže ne, nemá žádné slovo v tom, co se tam odehrává, ale jdou jí z toho peníze, takže je jí to ve výsledku jedno.


♥ Nancy Drew Montgomery - Osoba, která je v jejím životě skoro dlouho jako její rodiče. Znají se od dětství, jejich rodiny si jsou blízké a ona je za to vděčná. Prošly si spoustou věcí, ale pořád se nerozešly a pořád nazývají jedna druhou svou nejlepší kamarádkou. Jako jedna z mála zná její laskavou stránku, vždy se se vším svěřují a ve všem si naprosto důvěřují. Také se chrání, protože když svádíte kluky, občas se stane, že svedete zadaného a to je pak peklo na zemi, ale ony dvě se umí postarat o to, aby to bylo peklo pro tu přítelkyni, ne pro ně.
♥ Oliver Ch. Tonkin - Kamarád s výhodami, i když převažují ty výhody, protože s ním se dá kamarádit jedině v posteli.
♥ Sebastian Finn Price - Románek na jednu noc, který si našla v baru, od té doby se obcházejí obloukem, na což si Chloe tolik stěžovat nemůže, protože od něj dostala to, co chtěla.
♥ Michael J. Grimes - Syn rodinných známých, který ale vůbec nevypadá na to, že pocházejí ze stejné společenské vrstvy... což se Chloe na popud Nancy rozhodla změnit. S trochou péče vypadá Michael i trochu k světu a když si bude schopen tu úrveň udržet, snad s ním zajde i na tu slibovanou večeři, i přestože je to na její vkus tak trochu ťulpas. 
♥ Aiden Langdon - Blízký rodinný známý, se kterým zažívá ty nejlepší party! Oba utrácejí stejným tempem, společně se spokojeně povyšují nad ostatní, a s kapkou alkoholu v krvi podnikají akce, na které pak dlouho vzpomínají. Její rodiče z jejich extravagancí příliš nadšení nejsou, berou Aidena jako ten špatný vliv v jejím životě, no baví se dál. 
♥ Jaxton Welsh - Pohledná tvářička, kterou často vídala ve svém okolí, ačkoliv ne přímo blízkém. Až jeden večer se to změnilo a z nich se stali partners in crime, a ačkoliv byla vlastně zatažená do jeho her, i ona z toho těžila a počítá, že se na něj bude moct obrátit i ona.



Žádné komentáře:

Okomentovat