pondělí 5. března 2018

Vyhláška #1

Zdravím:)
Objevuje se tady nový formát článků - takovéhle vyhlášky, které vás hráče mají informovat o všemožných novinkách a změnách přicházejících na blog.


Dnes se musíme zaměřit na jeden menší problém, který se na našem RPG rozmohl - nepoměr mezi chlapeckými a dívčími postavami. Stává se to snad na každém RPG a i tady to většinu času bylo nevyrovnané, každopádně k dnešnímu dni mají dívky převahu o 16 postav, což už je výrazný rozdíl. Proto jsme se rozhodli zavést pár úprav v pravidlech a registracích obecně.

1) Kdo má pouze dívčí postavy, jeho pátou postavou musí být kluk. (Za klučičí postavu musíte pak aktivně hrát, ne že si ji jen vytvoříte, abyste mohli dělat další dívčí postavy!
2) Pokud chcete mít osm postav, což je maximální limit, musíte mít minimálně dvě klučičí postavy. (Můžete i víc, bude to vřele vítáno c:)
3) Než si zaregistrujete třetí (čtvrtou, pátou, atd.) postavu, musíte aktivně hrát za ty, co již máte vytvořené na blogu. Chápeme, že si chcete udělat víc postav, abyste víc hráli, ale pak taky můžete zjistit, že vás to tady nebaví a my bychom všechny vaše profily dělali zbytečně, což je pro nás ztráta času, snad chápete c:

Tyto body se také objeví v pravidlech pro budoucí nové hráče.

Ode mě by to bylo pro dnes vše, děkuji za přečtení a užívejte si dál hraní♥

Žádné komentáře:

Okomentovat