pondělí 2. dubna 2018

Evelyn Tara Delano



Name: Evelyn Tara Delano
FC: Taylor Hill
Player: Libra
Age: 23 y.o
Subject: Journalism
Grade: 5th


• OFFLINE


>>> Už od mala byla vychovávaná ve velkém domě s rodiči, ale i tak s pěti rúznými chůvami. Mohla mít všechno na co si ukáže, ale snažili se jí tak nevychovat. Ví co práce je, ale nemá v plánu zatím pracovat a navíc to po ní rodiče když studuje nechtějí. O penězích nemá tedy ani nouze.
>>> Nebydlí na koleji, proč by to proboha dělala? Má peníze na svoje, tak proč jako socka být v nesoukromí mezi ostatními, co jí nesahají ani po kotníky? Jednoduše má svůj byt ve městě, luxusně zařízený a dle jejích požadavků. Musí se hold cítit jako doma aby se mohla soustředit na studium.
>>> Jako malá se věnovala psaní, nebo se o to aspoň pokoušela. Má nějaké slabé stránky, ale i ty silné. Ráda by psala do nějaký módních magazínů a věnovala se módě na plno. Móda je jednoduše její a umí v tom chodit. Hodně jí toho naučila matka, která je modelka.
>>> Sama ona už si vybudovala kariéru v modelingu. No jasně, že jí rodiče trochu pomohli, ale bez toho to nejde. Hlavně jí k tomu pomohla její krása a snaha o to. Věnuje se tomu už dlouho, ale až teď to stojí víc za to, vzhledem k tomu že už vyrostla a vyspěla a její křivky jsou tak jak mají být. Jako ženy a ne jako nějakého teenagera. Je to rozdíl, ne že ne.
>>> I přes to že je takhle bohatá a může se zdát lakomá, anonymně přispívá do útulků a pomáhá psům. Nechce to dělat pod jménem, někdo by mohl zjistit že je hodná a využil by toho. Ona hodná být umí, ale jen když si to někdo zaslouží a ona vycítí, že to druhý potřebuje. Ne vždy to tak je a navíc. Ona nesebevědomé lidi moc nemusí. Neví co si s nima má říct a nesnáší, když jim sebevědomí musí zvyšovat po každé větě. Ale když ho někdo zvýší ještě jí, to je jiná.
>>> O kluky moc nouze nemá, samozřejmě že jí zajímavý, ráda si s nima hraje, vztah párkrát měla, ale nedá se říct že jí vždy vyhovoval. Potřebuje někoho k ní vhodného, jejímu postavení vhodného. Možná že nechce ten oťukávací vztah ale nějaký, kdy už se znají pořádně. Nějaké to trapné oťukávání jako ve filmech, to není pro ní.
>>> Je to strašně pomstychtivá holka, jakmile jí něco provede, vrátí se vám to v horším. Není to myšleno jako to klasické pošťuchování, co dělají třeba kluci jako provokaci. Ale pokud se s ní pohádáte, zařídí vám aby jste se v tom hezky i sami utopili. A ještě vám v tom pořádně nejdřív vymáchá hubu.
>>>Je schopna ale přiznat, že jsou i ti co nemají tolik peněz a měli to těžké. Ano, pociťuje k nim určitý respekt, ale chová se k nim stejně jako ke všem. Nikdy by si však nedovolila úražlivá slova vůči rodině nebo jejich blízkým. Ví, že tohle se prostě nedělá a je to největší svi.. kravina, co kdo může způsobit.
>>> Přímo nesnáší návykové látky. Ano, na párty se občas docela dost zlije, ale dává se bacha komu vleze do postele, nebo naopak, koho si tam vezme. Ale nějaký kokain a horší si vážně nikdy nevezme. A ani nekouří, nesnáší ten smrad a smrdí z toho pak úplně všechno, to jí asi vadí všechno. Navíc tomu nikdy nepřišla na chuť.
>>> Má svého pejska, kterého naprosto miluje. Nedělá z něj samozřejmě nějakého idiota v oblečecích, přímo to nesnáší. Je to jak týrat zvíře panebože. Ble.. Každopádně je to její nejoblíbenější společnost a vážně se jí věnuje. Jakmile je s ní, můžete vážně vidět její úpřímný úsměv. (FOTKA)


>>> Eric Miles Kavinsky - Kluk, kterého poznala v nemocnici, když byla její matka ve špatném zdravotním stavu. Pomohl jí postavit se na nohy, za což je vděčná. Společně chodili na střední a byli v podstatě nejepší kamarádi. Než chodila s Kieranem, občas to mezi nimi docela zajiskřilo a to se vrátilo kupodivu i po střední vzhledem k faktu, že se znovu setkali. Je z něj ještě hezčí kluk než před tím Proč si nepohrát? Baví jí to a on vypadá, že jeho taktéž. V co ale doufá, je udržení tajemství o její matce, nerada by, aby se to prokeclo.




U5toqf7n o



Žádné komentáře:

Okomentovat