středa 4. dubna 2018

sporty pro chlapce



Zdravíme čtenáře a hráče našeho blogu!

Sporty pro vaše postavy nejsou povinné, ačkoliv by bylo lepší se do nějakých sportů přihlásit, pokud máte postavu právě v oboru sportu. Pokud vaše postava tento obor nenavštěvuje, i přes to si můžete někam vaši postavu přihlásit! Výběr je jen na vás.

Vybrali jsme celkem šest sportů a z toho tři chlapeckého rázu. Lacrosse, americký fotbal a basketbal. to jsou ty sporty, kde i vy se můžete hlásit. Možná si říkáte, k čemu to vlastně je? Vždyť tohle rpg nefunguje na bázi online hodin a pravidelnějšího režimu. Budu to mít jen napsané u mé postavy a to je vše. Jasně, takhle nějak to zní, vzhledem k tomu že jsem neuvedla všechny informace. Pusťme se tedy do toho. Na našem rpg se čas od času objeví nějaká ta akce (vánoční ples aj.) a mezi ty akce bychom zařadili právě i zápasy nebo závody sportů. Čas od času by se jednoduše pořádal například zápas fotbalu, kde si můžete sednout na tribunu a sledovat zápas se zmrzlinou v ruce, zatímco hráči si o tom mohou v tu chvíli leda zdát. No nezní to úžasně? Já si myslím že ano. Teď už se pusťme do samotných sportů.

>>> LACROSS <<<

Tento sport zná hodně lidí ze seriálu Teen Wolf. V tomto sportu se hraje s lakrosovými holemi co na sobě mají síťky ve kterých nosíme míček a snažíme se trefit míček do branky protihráče. Vybavení můžete mít jak své, tak zde je možnost vypůjčení. Opět se v tomto sportu volí kapitán, avšak pořád má většinu věcí na starosti trenér, tudíž největší respekt tu bude určitě k němu. Tréninky a zápasy se odehrávají na hřišti i přes to, jak mokro a ošklivo je. Občas se bude chodit i do posilovny, kdyby počasí bylo katastrofální. Tréninky by odpadly jedině výjimečně. Kapitán se opět bude volit generátorem, nikoli hlasováním. Pokud tedy chcete být v týmu, napište jméno postavy. Máte-li zájem o to, aby vaše postava byla kapitán, připište to.

>>> AMERICKÝ FOTBAL <<<

V Americe jeden z těch nejznámějších sportů, skoro v každém druhém teenager filmu. Prostě taková klasika. Sport odehrávající se na hřišti, poměrně násilnický a je nutno do něj dát trochu síly. Samozřejmě jsou nutní i běžci aby dali touchdown. Tvrdý sport, kde musí být sehranost, tak jako v Lacrossu. Aby jste se samozřejmě do týmu dostali, je třeba mít i dobré známky, to beze všeho. To není pouze u fotbalu, ale i u ostatních sportů. Očekává se plná soustředěnost i přes to, že na stejném hřišti budou často roztleskávačky. Pro posty je nutná určitá váha. Logicky ten nejtěžší asi nebude nejrychlejší a proto jeho úkolem nebude doběhnout k hranici druhého mužstva. Každopádně ohledně kapitána jsou stále stejná pravidla jako u Lakrosu.

>>> BASKETBALL <<

Posledním sportem, co se zvolil, jsme taktéž vybrali míčovou hru. Tou je basket. Další sport, co se na školách objevuje poměrně často. Opět se zde volí kapitán generátorem. Tréninky jsou možné i venku, ačkoliv je hřiště poměrně plné ostatními studenty, co si zde dělají vlastní trénink a hrají jen tak pro zábavu. Pokud budou nějaké týdny před zápasem, je zde možné vymezit hřiště pouze pro basketbalisty. V jiné dny a mimo sezóny se tréninky budou uskutečňovat v hale školy. Nezáleží na výšce a zkušenostech, každý se může přihlásit. Očekává se od vás spravedlivé a týmové chování.

Vzor: Jméno - info (nepovinné) - zájem o post kapitána

To je vše z chlapeckých sportů. Při každém herním začátku studijního roku se bude hlasovat o nových kapitánech.
Děkuji za pozornost a jakékoliv dotazy směrujte na discord.
Libra

>>> Výsledky <<<

FotbalBasketbalLacross
kapitán Peter Southey
Nathan L. Blossom
Alejandro Martinez
Aiden Langdon
Dominic D'Angelo
kapitán Sebastian F. Price
Charles Hicks
kapitán Eric M. Kavinsky
Ryan Wilson
Christopher Brown
Cassian Nielsen



5 komentářů:

  1. Eric Kavinsky - zájem o post kapitána lakrosu

    OdpovědětVymazat
  2. Zephaniah Jäger se polodobrovolně hlásí na kapitána lakrosového týmu (:

    OdpovědětVymazat
  3. Peter Southey - kapitán fotbalového týmu

    OdpovědětVymazat
  4. Christophera Browna prosím dát do lakrosu, pokud je místo. Jestli ne, tak fotbal. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Alex Cunningham - zájem o post kapitána lakrosu

    OdpovědětVymazat