středa 4. dubna 2018

sporty pro dívky



Zdravíme čtenáře a hráče našeho blogu!

Sporty pro vaše postavy nejsou povinné, ačkoliv by bylo lepší se do nějakých sportů přihlásit, pokud máte postavu právě v oboru sportu. Pokud vaše postava tento obor nenavštěvuje, i přes to si můžete někam vaši postavu přihlásit! Výběr je jen na vás.

Vybrali jsme celkem šest sportů a z toho tři spíše holčičího rázu. Tedy, ne že by atletika musela být zrovna jen holčičího.
Gymnastika, roztleskávačky a atletika, to jsou ty sporty, kde i vy se můžete hlásit. Možná si říkáte, k čemu to vlastně je? Vždyť tohle rpg nefunguje na bázi online hodin a pravidelnějšího režimu. Budu to mít jen napsané u mé postavy a to je vše. Jasně, takhle nějak to zní, vzhledem k tomu že jsem neuvedla všechny informace. Pusťme se tedy do toho. Na našem rpg se čas od času objeví nějaká ta akce (vánoční ples aj.) a mezi ty akce bychom zařadili právě i zápasy nebo závody sportů. Čas od času by se jednoduše pořádal například zápas fotbalu, kde si můžete sednout na tribunu a sledovat zápas se zmrzlinou v ruce, zatímco hráči si o tom mohou v tu chvíli leda zdát. No nezní to úžasně? Já si myslím že ano. Teď už se pusťme do samotných sportů.

>>> ATLETIKA <<<

Sport vlastníc mnoho disciplín, sami si můžete vymyslet, na jakou se vaše postava třeba zaměří a co z atletiky jí bude bavit. Místo pro atlety je jak jinak než atletický stadion, kde jsou pro ně všechny prvky. Každý atlet by měl mít nějaké to vybavení dle jeho disciplíny. Tento sport není zrovna týmový, pokud neběháte štafetu. Každopádně tu žádný kapitán nefiguruje a každý si jede to svoje, trénuje jak musí a jak mu trenér nařídí. Překonává sám sebe a své soupeře z jiných týmů z jiných měst i států. Očekává se od vás dřina a trochu zároveň i týmový duch. Sice není žádný tým ani kapitán, ale váš tým budou ostatní sportovci z oddílu a je třeba s nimi dobře vycházet, neházet si klacky pod nohy a být jako rodina. Přihlásit se můžete i přes to, že se sportem nemáte zkušenosti. Jasně, musíte umět trochu běhat, ale to vše se dá vylepšit od začátků. Myslíš že na to máš? Přihlaš se.

Napiš jméno postavy, kterou chceš přihlásit. Pokud chceš, můžeš napsat nějaké informace o tom, jak se ke sportu staví, jakou disciplínu dělá a proč se rozhodla tento sport dělat. Fantazii se meze nekladou.

Vzor: Jméno - disciplína - info (nepovinné)


>>> GYMNASTIKA <<<

Dalším sportem je gymnastika. Dost krutý sport, občas plný bolesti a napětí. Většinou je nejlepší s ním začít od mala, to je totiž čas, kdy je vaše tělo nejohebnější. Nikdo vám však nezakazuje začít právě teď, nebo naopak v tom pokračovat. Bude tu určité rozdělení dle zkušeností, aby to bylo nějakým způsobem fér. Tréninky jsou v tělocvičně, která tu na univerzitě nechybí a je vybavena nejnovějším vybavením. Vlastníme přibližně čtyři trenéry s tím, že každý je specializovaný na něco jiného. Budete se muset překonávat, budete občas možná pociťovat bolest, tak jako u většiny sportů. Mozoly na dlaních? Stojí vám to za to? Jste s tím smíření, že budete opravdu dřít? Tak jen do toho, přihlašte se, ukažte ze začátku co ve vás je a uvidíme, jak si povedete.

Vzor zůstává stejný. Disciplínu ani nemusíte psát, můžete jen zmínit, na co se vaše postava asi tak soustředí ráda nejvíce.

>>> ROZTLESKÁVÁNÍ <<<

U tohohle sportu toho bude víc, tak jsme si ho nechala na konec. Roztleskávačky tvoří jeden tým a jsou druhá rodina. Nelze si podkopávat nohy a je nutno zůstat při sobě. Není to jen o zábavě, ale i o sportu samotném. Musíte na hřišti jako tým ukázat, že jste lepší než protihráčovi roztleskávačky. Tento sport má v sobě i trochu gymnastiky, ne samozřejmě všechny prvky, ale něco by to chtělo ovládat a naučit se to. Sestavy vymýšlí hlavně kapitánka týmu, i když jí vlastně ostatní občasně mohou trochu pomoci. I přes to, že kapitánka má vysoké postavení, nemá právo někoho vyhazovat. Tým pořád zároveň vedou i jiní trenéři a jedině ti mají právo vyloučit někoho z týmu. Dresy zajišťuje škola a navrhují si je holky z týmu. Kapitánka se volí nově vždy na začátku sezóny.

Vzor: Jméno - info (nepovinné)

To je vše z dívčích sportů. Brzy se objeví na tomto článku seznam zatím zapsaných a také i výsledky.
Děkuji za pozornost a jakékoliv dotazy směrujte na discord.
Libra

>>> Výsledky <<<

RoztleskáváníAtletikaGymnastika
kapitánka Lacey Jensen
Evelyn T. Delano
Amelia Sloan
Lacey Jensen
Sofia E. D. Perez
Aileen V. Knight
Betty Cooper
Ellie S. Lawson
Eleanor Cherny
Lynn R. L. Matthews
Zoey Morello
Cassidy Wheeler
Patricia Anne Gavreau
???
???
???
???


3 komentáře:

  1. Evelyn Tara Delano - zájem o kapitánku roztleskávaček

    OdpovědětVymazat
  2. Finley M. Fox - zájem o kapitánku atletického týmu

    OdpovědětVymazat
  3. Leticia Petit - zájem o kapitánku gymnastek

    OdpovědětVymazat