pátek 22. června 2018

Vyhláška #3

Vítejte u další vyhlášky!
U této vyhlášky se dozvíte něco málo o jedné novince v pravidlech a také o dalších dvou novinkách, které budou znít příjemněji než ta první. Důvod této vyhlášky je ten, že nastalo pár problémů, které jsme se rozhodli nějak vyřešit a mít v tom hezky pořádek.

1) Mnozí z vás si mohlo všimnout nové místnosti na discordu s názvem "Schvalování postav". Ano, tato místnost bude mít obrovský význam a to hned z jednoduchého důvodu. Už se nám tady objevilo několik případů, že si hráč hned na začátku vytvořil x postav, ale aktivně hrál jen s jednou nebo se dvěma. Tudíž se rozhodlo, že dvě postavy si budete moci vytvořit libovolně podle sebe, ale již třetí postavu (samozřejmě i zbytek postav) budeme schvalovat my, "admini". Budeme posuzovat podle vaší aktivity a podle toho postavu schválíme nebo ne. Ono je totiž náročné vytvořit ikonky postavám, které pak rušíme, protože je někteří hráči nechtějí. Ovšem, pokud vám ji neschválíme, rozhodně se vzdávat nemusíte a postavu mít pořád uloženou a zkusit to příště!
2) Tato zpráva již bude znít mnohem příjemněji. Budou otevřeny dva nové obory! Jaké? Přírodovědecký a lékařský. To je dobrá zpráva pro mnohé, kteří přemýšlí nad svou další postavou a nevědí, kam by ji mohli dát. Ale ovšem pozor, pokud je to vaše třetí nebo další postava, nezapomeňte na nové pravidlo, viz. 1. Takže doufáme, že se do těchto dvou oborů přihlásí co nejdříve některé postavy!
3) Tento bodík je poslední. Tentokrát se to vztahuje přímo k hráčům a jejich nepřítomnosti. Na discordu se vytvoří nová místnost, kam budete psát důvod své nepřítomnosti + k tomu napíše na jak dlouho svou nepřítomnost vidíte. Není problém to napsat i do normálního chatu, ale tam se to může snadno ztratit, proto bude lepší, když se to začne zapisovat do této nové místnosti.

To je prozatím vše. Jakékoli dotazy pište buď v chatu, nebo na email. Rozhodně je dobré si to pročíst až do konce, aby pak nenastaly nějaké problémy, které určitě nikdo nechceme! Takže si užívejte vaše hry, domlouvejte se na nových a doufáme, že se vám tady stále líbí!

Žádné komentáře:

Okomentovat