pátek 31. srpna 2018

Eric Miles Kavinsky



Name: Eric Miles Kavinsky
FC: Noah Centineo
Player: Aci
Age: 24 y.o.
Subject: Medicine
Grade: 6th



• Neměl úplně nejpříjemnější dětství, což vlastně výrazně ovlivnilo jeho charakter.
• Od útlého dětství byla jeho maminka vážně nemocná - měla rakovinu. Spoustu dní trávil v chladných místnostech nemocnic s nepříjemným personálem místo toho, aby běhal venku, jen aby mohl být s maminkou. Konec příběhu tušíte správně, zemřela, když mu bylo pět.
• Jeho otec tu ztrátu a břemeno výchovy dítěte neunesl. Vstoupil do armády a svého dítěte i životu před armádou se zřekl. A tak se malého Erica ujala jeho teta Ginger - sestra jeho maminky.
• Ginger se časem stala spíš než jeho matkou jeho starší sestrou, věrnou přítelkyní... Těžko říct, jak to nazvat, protože se ho pořád snaží vychovávat, ale jejich vztah je založený na spoustě povídání a důvěře. Ginger mu sice poradí, ale když udělá přesný opak, tolik se nezlobí, ona to totiž vidí jako lekce.
• Náhoda je blbec, ona totiž Ginger byla doktorka, jako kdyby s doktory neměl už dost zkušeností. Ginger mu ale dala k doktořině lásku. Naučila ho v nemocnicích nevidět místa, kde ztrácíš své milované, ale kde se s nimi znovu shledáváš. A díky tomu nyní studuje medicínu, protože zjistil, že chce lidem pomáhat, aby mohli své blízké znovu vidět.
• Stará se o blaho lidí kolem sebe, umí poznat, když je někomu něco nepříjemné a rád pomůže. Ale nenechá s sebou manipulovat, nepočítejte s tím, že jeho dobré srdce zneužijete, na to on si dává sakra bacha a ne každý jeho dobrotu mohl vidět.
• Na škole má trochu zvláštní image na to, že studuje medicínu. To víte, hraje lakros - ideální, když potřebujete upustit páru, a patří do klučičího spolku.
• Jeho rodiče ho opustili v mladém věku a on tak život vidí jako něco, co může během chvilky skončit, proto se snaží užívat si, dokud to jde. Rád obráží party, baví se s holkama a pravidla úplně nedodržuje. Co kdyby hned zítra zemřel a litoval, že něco neudělal jen protože 'se to nemá'? Vše má samozřejmě své hranice a do ničeho nebezpečného, co by mohlo ohrozit jeho život, by nešel.
• Není úplně nezodpovědný, i když tak působí, ale své studium zvládá s přehledem. Občas má horší období, ale vždy to dožene, protože má snahu a Ginger mu ráda pomáhá a vše vysvětluje, aby si to lépe pamatoval.
• Má ženy rád, rád se s nimi baví, flirtuje... Ale nikdy neměl vztah. Jeho otec byl z jeho matky zničený, jako dítě to nechápal, ale samozřejmě mu to později došlo. Zkrátka se bojí, že by mu mohla odejít další milovaná osoba, takže raději nehledá žádnou milovanou osobu.
• Zase si nemyslete, že by byl nepolíbený či panic. To víte, baví se se sportovci, takže o sexu slyší v jednom kuse a přeci jen je to jen kluk, taky se mu občas zachce po nějakém tom lidském kontaktu, takže nějaké ty románky na jednu noc má.
• Sice rád flirtuje a má nějaké ty románky, ale rozhodně to není bezcitný děvkař, co by holky odhodil jako použitý kus hadru. S každou vždy jedná narovinu, žádnou nenamotává na své nitky a neslibuje vztah, chce s nimi jednat férově a mile. Někdo by mohl říct, že je k nim natolik pozorný, že z nich na jednu noc udělá svou princeznu. Vážně nerad by někomu způsobil bolesti.. Zažil si ji dost, proč ji ještě působit. Nicméně ne každá holka tohle přímé jednání bere, ale pořád je to lepší než jim ráno zlomit srdce, podle něj.


♥ Oliver Ch. Tonkin - Býval to Ericův dobrý parťák, přijal ho do spolku a zasvětil ho do kouzel ženských těl, prostě tolik vyprávěl o sexu a vyptával se, že ho přiměl něco podnikat. Dal mu pár rad, Eric je využil a pak taky využil tu dívku, z čehož se cítil neskutečně špatně a pak přešel na vlastní metodu, kdy holkám na rovinu říká, jak to bude. Snažil se tohle přednést i Oliverovi, ale ten ho jen odbyl, neřešil to... A tak se ti dva přestali bavit. Zůstává mezi nimi neutrální vztah, pozdraví se, ale už spolu na drink nezajdou.
♥ Evelyn T. Delano - Kamarádka, kterou si udělal v nemocnici. Ginger ho vzala na noční výjezd do nemocnice, aby nebyl doma sám, kde v ordinaci čekalo ustarané děvčátko. Cítil povinnost ji rozptýlit, a tak se seznámili. Pak se z nich stali nerozluční přátelé sdílejíc velké tajemství - nemoc její matky a věci, které ji nutila dělat. Střední škola je nicméně rozdělila, každý šel jinam a vídali se jen když bylo volno. Teď na univezitě ale mají šanci všechno dohnat.
♥ Sofia E. D. Perez - neodolatelná černovláska, o které párkrát slyšel od Olivera a byla Oliverovým cílem, tudíž pro Erica by měla být zakázaným ovocem. Ale protože se s Oliverem nepohodli a přestali se bavit, nikdo se nemohl divit, že Eric zkusil své štěstí a k černovlásce se přimluvil na jednom večírku. Společně si užili večírek a pak i pokračování v jeho pokoji. Rád na ni vzpomene, byl to příjemný večer a užívá si, že narozdíl od Olivera měl tu čest.
♥ Jaxton Welsch - týpek z oboru, kolem kterého se táhnou tajemné drby a teorie, které Eric vůbec neřeší a také věci ho skutečně nezajímají. S Jaxtonem se baví jen kvůli tomu, že se jedná o relativně pilného studenta, na kterého se může čas od času obrátit s nějakou prosbou ohledně probírané látky, popřípadě je on otevřen Jaxtonovi, kdyby něco potřeboval.
♥ Peter Southey - S Peterem to táhne už nějaký ten pátek, protože nejenomže spolu navštěvují stejnou vysokou, oni byli i na stejné střední, kde patřili do stejné party, i přestože byli každý z různých ročníků, byla to prostě velká parta. Na střední nepatřili k těm nejbližším, někdy prohodili pár slov, ale jejich vztah se utvrdil až přestupem na vysokou, kde Eric už jeden rok pobýval, proto si prváka Petera vzal "pod svá křídla". Jednak chtěl starému kamarádovi ukázat vysokoškolský život a jednak mu chtěl usnadnit první měsíce jeho vztahu na dálku, tak se snažil, aby se minimálně s funkčností vysoké nemusel stresovat. Od té doby jsou dobrými přáteli a čas od času něco podnikají, ať už v nějaké partě nebo jen spolu.
♥ Eleanor Cherny - Princezna, jak jí rád říká, kterou zachránil ze spárů nějakého ožraly. Bohužel se pro ni hrdinsky nepopral, ale to určitě nevadí a ona ho i tak vidí jako svého zachránce. Byl už trochu pod parou, ale i tak si ji dobře pamatuje, hlavně díky jejím očím, jen nečekal, že ji ještě někdy uvidí. Osud mu ale byl nakloněn - nejenomže na ni narazil na sítích, ale navíc se ukázalo, že chodí na stejnou univerzitu, a jejich setkání při večerní eskapádě zcela očividně nebylo poslední..
♥ Sofia Argent - Divoká brunetka, kterou si spletl s jinou Sofiou, co zná... večer s ní si užil a vlastně dopadl vcelku podobně, jako kdyby se setkal s onou druhou Sofiou. Ženy s tímto jménem očividně mají něco do sebe.



Žádné komentáře:

Okomentovat