středa 19. září 2018

Propagace RPG












Po delší době a menším rozhodnutí tu máme nábor tykající se spřátelení a propagování jiných RPG. V hloubi duše doufáme o jisté funkčnosti. Funguje to vlastně na principu, že si obě RPG navzájem budou pomáhat v propagaci. Každý si vzájemně vloží ikonku na viditelné a libovolné místo na blogu. U nás to bude menu v odrážce AFFS, kde na to přesně je určené místečko, aby nedošlo k nedorozumění. Zde se bude vyskytovat ikona cizích RPG a zároveň ta naše, kdyby si ji někdo chtěl k sobě stáhnout. Většina RPG svou ikonu má, pokud byste ji však neměli, budeme mít nějaké náhradní templates a další, co vytvoříme. Nezapomeňte, že tyto templaty jsou jen pro náš blog, nikoli pro vás.

A teď nějaká pravidla. Neradi bychom to nazvali pravidly, spíše jen lehce připomínky. Což zní ve výsledku také špatně. Každopádně to chce nějaké informace ohledně toho.

>>> Naše ikona bude sdílena na vašem blogu. (Na naší stránce tak vyhovíme také.)
>>> Na ikoně nic neupravujte. (Jednalo by se o porušení autorských práv.)
>>> Pokud máš jakékoliv připomínky, řekni je. (Jsme ti otevřeni s čímkoliv, tak jako bys měl být ty nám.)
>>> Při jakékoliv úpravě a pohybem ikonek, to prosím oznam. (Máme rádi přehled o tom, co se kde s naší ikonou děje.)

Pokyny k přihlášení:
1. Název vašeho RPG + kontakt na vás
2. Info o vašem RPG (Není povinné, ale spisovatelské duše se do toho klidně mohou pustit.)
3. Tvá pravidla/připomínky, či odkaz na ně.

Budeme zajisté brát asi většinu RPG, takže se ozveme na email, kde se zbytek věcí domluví. Může to pár dní trvat, takže prosíme o trpělivost, nejsme totiž roboti a netrávíme tu stále čas. Je nás sice dost, někdo tu většinou je, ale to neznamená, že u toho sedíme jako blázni. Děkujeme vám za pochopení a buďte trpěliví. Budeme se těšit!

5 komentářů:

  1. 1. A Court of Betrayers, acourtofbetrayers@gmail.com
    2. Vítej v Halburnu, v samotném srdci patnácti království. Ve světě intrik, rozbrojů a nebezpečných oceánů, kde neexistuje spravedlnost. V době nemocí a exekucí, ve kterém lidé hledají poslední útěchu v náruči hamižné církve. Nikdo se neodváží vyslovit křivé slovo proti choromyslnému králi, nebo se vzepřít samotnému Bohu, jenž jediný má právo se v tomto světě stavět nad lidské vládce.
    Jsi-li dost troufalý vykročit do dob minulých, kde násilí a faleš číhají na každém rohu, pak přisedni k hernímu stolu a chop se své role, cizinče.
    3. -

    OdpovědětVymazat
  2. 1. https://grishaverserpg.wixsite.com/grisharpg , grishaverse.rpg@email.cz
    2. Chlad, válka, smrt, malá věda…tohle je Ravka, země, jenž se pyšní mocí Grish, ale také temnou trhlinou, jenž její zemi rozdělila ve dví. Nejen Ravka je však mocná, ale také její kolegyně Fjerda ze severu, kde si brousí zuby na Grishi obávaní lovci. Jih, teplo a pohodlí? Ano, ale za jakou cenu?
    Po smrti cara čeká na trůn dědic, ale není sám. Staré země hledají nové vládce, ovšem to není vše, šušká se tu o vzpouře a zániku Grish. Máš víc štěstí než rozumu? Zůstaneš daleko od Vrásy, nebo se ji rozhodneš zničit? Tvoje herní deska je nepoškozená, ale možná se ztratíš jako mnoho dalších, jenž prahli slepě po moci.
    The problem with waiting is that it makes us weak.

    3. -

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím,

    vzhledem k naší spolupráci se hlásím se změnou adresy RPG. Z důvodu zrušení domény máme nyní adresu rpg-eon.blogspot.com, která bude působit do doby, než proběhne kompletní přesun na jinou platformu. V budoucnu se ještě ozveme s další změnou a omlouvám se za komplikování.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravíčko. Ráda bych navázala spolupráci s vaší hrou :)

    Mé stránky: https://elderiarpg.wixsite.com/elderia-trpg
    Ikonky na výběr: https://i.pinimg.com/originals/f4/4c/96/f44c96b35075b246409880aea7bb67d6.png NEBO https://i.pinimg.com/originals/ec/ba/ef/ecbaefc2e409214a0fc87137594a1c95.png

    Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po týdnu nulové odezvy, jsem vaši ikonku prozatím stáhla. Pokud byste měli o spolupráci nadále zájem, na webu Elderie najdete kontakt.

      Vymazat