pátek 28. prosince 2018

Peter Southey



Name: Peter Southey
FC: Gregg Sulkin
Player: Kyliex
Age: 24 y.o
Subject: Sport
Grade: 5th



>>> Narodil se v Californii, zná tu každičký kout a rád chodí na taková místa, o která jen tak obyčejný kolemjdoucí nezavadí ani pohledem.
>>> Dalo by se říct, že vyrůstal v přepychu, ale tento fakt nerad rozhlašuje všude kolem, nepřijde mu to podstatné.
>>> Má mladší sestru, věkově je dělí ale pouze dva roky. Pokud jde o ni, dokáže v něm vyvolat svoji ochranářskou povahu, stejně jako jeho blízcí přátelé.
>>> Tráví hodně času venku, ať už sportováním nebo jen poflakováním s přáteli.
>>> Jelikož je spíše aktivní typ, v předmětech, ve kterých mu je jeho fyzička k ničemu, trochu pokulhává.
>>> Má osobní potřebu se všem zavděčit, aby byli všichni v jeho společnosti spokojení. Proto mu také záleží na jeho reputaci a jak ho vidí ostatní.
>>> Nikdy mu nedělalo potíže hledání přátel, kamkoli přišel, tam se velmi rychle stal tím oblíbeným klukem, se kterým se každý chtěl bavit.
>>> Většinu času je milý, vnímavý a rád žertuje, ale když je potřeba nasadit vážnou tvář, udělá to, a svoji hravou osobnost nechá stranou.
>>> Některé jeho činy se mohou zdát až spontánní. Rozhodně nechce celý svůj život strávit ve své komfortní zóně, rád zkouší nové věci, přestože mohou být občas jeho volby ostatními odsuzovány.
>>> Dalo by se říct, že je sebevědomý, věří svým dovednostem a drží se svých názorům. Také mu záleží na jeho vzhledu, takže pokud ho uvidíte už třetí den ve stejném oblečení nebo s vrabčím hnízdem na hlavě, asi se něco děje.


>>> Nancy Drew Montgomery: S Nancy se zná už od plenek, jejich rodiny se už dlouhodobě přátelí, takže fakt, že se ti dva znají, by neměl být žádným šokem. Pár let se ale neviděli, takže ji vidí v trochu jiném světle.
>>> Eric Miles Kavinsky: Ti dva se znají už od střední, jenže v tu dobu by ho nikdy nenapadlo, že se nástupem na vysokou školu až tak sblíží. Chvilkami se cítí, jako by byl Eric jeho starší bratr, který ho zaučuje ve všem, co je potřeba vědět ať už jde o školu, život či o cokoliv jiného. Navíc jejich sdílená společenská osobnost jen podpořila přirozený vznik zdravého vztahu. A jako by toho nebylo málo, Eric je jeden z mála, co Lilyu (Peterovu lásku ze střední) osobně zná, a o to více je za jejich přátelství rád.
>>> Sebastian Finn Price: Asi všichni známe Peterovu milou přítelkyni ze střední, že? No možná asi ne všichni. Sebastiana nejdříve znal jen jako toho kluka, se kterým sdílí obor a nic víc. Dokonce si i myslel, že je docela v pohodě. Názory se ale mohou velmi rychle změnit a pro tentokrát Sebastian dokázal, že se v něm Peter zmýlil. Jednou byl totiž se svou přítelkyní na rande a Sebastian začal bez jakéhokoli náznaku studu Lilyu balil, a to i po vysvětlení, že se jedná o zadanou dívku. To je přeci jasně proti bro kódu.



Žádné komentáře:

Okomentovat