pondělí 27. května 2019

Zápas basketbalu

Tak je to tady, uzavřeli jsme hlasování ohledně zápasu a bylo rozhodnuto - jednoznařně vyhrál basket! A tak je tady slibovaný článek s popisem akce.


Jedná se o mini-akci, která bude trvat pouze měsíc (rozdíl od našich nekonečných plesů, heh) a protože je to mini-akce a je naplánovaná poměrně rychle, máme pro vás unikátní nabídku! Můžete na akci vzít i postavy, které máte současně ve hře, ale má to svá pravidla.
Každý basketbalista se může (a musí!) akce zůčastnit, i když má současně rozehranou hru. Stejně tak mají na akci dovoleno jít i roztleskávačky, i když hrají někde jinde.
Pokud budete chtít poslat i jiné postavy než basketbalisty a roztleskávačky, které ale máte momentálně ve hře, tak každý hráč může vzít dvě své postavy, které jsou ve hře, a poslat je na zápas. Jinak samozřejmě pokud máte postavy volné, tak jich můžete na zápas vzít kolik jen chcete.

Vše začne 1.6. vystoupením roztleskávaček, které skončí 9.6. Poté začne už samotný zápas, který se bude hrát od 10.6. do 30.6. a poslední post Vypravěče, který celý zápas shrne a uzavře, bude přidán během 1.7., takže máte čas případné oslavy výhry (nebo zapíjení prohry) přesunout někam do barů ve městě:)

Žádné komentáře:

Okomentovat