sobota 1. června 2019

Jaxton Welsh



Name: Jaxton Welsh
FC: Francisco Lachowski
Player: Kyliex
Age: 25 y.o.
Graduated: Medicine
Job: Residency at SF hospital


>>> Pokud na něj narazíte ve škole, s největší pravděpodobností bude mít v ruce nějakou tu knihu a třeba i tužku na zapisování. Hodně mu záleží na studiu, obzvlášť, když se do toho vrazilo tolik peněz.
>>> Jestli ho ale zahlédnete mimo území školy, snad byste ho ani nepoznali - potetovaná pravice už není skrytá pod dlouhým rukávem a jeho pohled už není tak nevinný, jak se možná zdál během ranní přednášky.
>>> Aktivně kouřit přestal už před dvěma lety, to ale neznamená, že ho už nikdy s cigaretou v ruce neuvidíte.
>>> Když už může nechat své povinnosti stranou, vyžívá se v pouličních automobilových závodech a ilegálních bojových zápasech. Stačilo jednou a dnes ho už touha po adrenalinu a nebezpečí neustále svádí k těm nejbláznivějším činnostem.
>>> Ve svých ilegálních aktivitách je víc než dobrý; vždy ví co dělá, takže netrvalo dlouho, než se vyšplhal mezi elitu. V tomto kolektivu ale využívá pseudonymu Alex Carter.
>>> Pokud se někde v okolí koná nějaká party, je jeho přítomnost vysoce pravděpodobná, nikdy ale tento typ akcí nemiloval.
>>> Je celkem nepořádný, většina lidí by se v jeho chaosu asi nevyznala, to je mu ale jedno. Ty věci jsou tam pro něj, ne pro ostatní.
>>> Raději se drží svých lidí, nesnáší představování. Pokud nemusí, tak snad nikdy nezačíná konverzaci. Jestli se s ním budete chtít seznámit, první krok je na vás.
>>> Rozhodně si nevykládejte jeho odtažitost jako náznak stydlivosti, sebevědomí mu rozhodně nechybí. Je schopen bez jakéhokoli zaváhání okamžitě přepnout do protiútoku, ať už verbálního či fyzického.
>>> Dokáže držet nos pryč z cizích záležitostí; konec konců je dost sebestředný, tak proč by se měl zabývat problémy ostatních.
>>> Jeho důvěru jsi musíte zasloužit. Nebojí se použít bezcitné triky a manipulaci jen aby zjistil, jak daleko jste pro něj schopni zajít.
>>> Finančně je zajištěn víc než dostatečně. Na rozdíl od jiných ale neměl to štěstí, že by vše dostal díky rodině, veškerý svůj majetku si vydělal sám. Je ale pravda, že se také dost často jedná o špinavé peníze.
>>> Kvůli jeho bohatství, které se rozhodně nesnaží skrývat, a pochybné společnosti už mezi studenty vzniklo nespočet historek a teorií o tom, co vlastně dělá. Pravý zdroj jeho financí zná ale jen vybraná hrstka lidí.
>>> Nikdy žádný vážný vztah neměl a ani o žádný nestojí. To ale neznamená, že by byl v oblasti dívek nezkušený. Jen nemá potřebu spát s každou, která o něj zavadí pohledem, natož aby jí hned nosil květiny a zval na rande. Je dost vybíravý, a pokud jde o dívky, tak to ještě víc.


>>> Elliot Dwight Archer: Snad jediný člověk, kterému by svěřil svůj život. Vzájemně o sobě ví téměř všechno. Ani se neobtěžuje na něj zkoušet jakékoliv triky, protože ví, že to nemá cenu.
>>> Patricia Anne Gavreau: Jednoho osudného večera Jaxton vypil sklenku něčeho, do kterého muselo být něco přisypáno. Nebýt Patricie, kdoví kde by skončil. O pomoc se neprosil, ale ona si tvrdohlavě stála za tím, že se o něj postará. Možná také díky tomu se mu nic nestalo, a proto si řekl, že kdyby někdy něco potřebovala, bude tu pro ni.
>>> Eric Miles Kavinsky: Občas spolu prohodí pár slov, jejich hlavním a snad jediným tématem konverzace je škola a učení. Nemá potřebu se s ním přátelit, kdyby na něho narazil v momentě, kdy od sebe nic nepotřebují, věnoval by mu maximálně letmé pokývání hlavou.
>>> Jamie Oli Thomson: Jaxton a Oli… přátelé? Nebýt jejich sdíleného dětství, tak by se vám s velkou pravděpodobností vysmál do obličeje. A právě kvůli Oliho milé a přátelské povaze se také rozhodl mu neříct o svých ilegálních aktivitách a svádí své náhlé obohacení na nalezení zlatého dolu ve firmě s technologiemi využívané v medicíně. Snad jediný člověk, který v něm dokáže probudit téměř jiného člověka - někoho, kdo je víc vstřícný a vlídný. Nebo se o to alespoň v jeho přítomnosti snaží. 
>>> Sienna le Maire: Kdysi dávno potřebovala připomenout, že některé záležitosti mají zůstat mimo vědomost veřejnosti. Přímý kontakt s ní nikdy neměl, ale má povědomí o tom kdo je, co dělá a zejména jak moc je žíznivá vypátrat všechnu špínu ve městě. Aneb dokonalý popis osob, které od srdce nesnáší. 
>>> Chloe Marie Starling: Ať už byl kdekoliv, Chloe byla vždycky na dosah... ať už úmyslně nebo ne. Proto se jednoho večera rozhodl využít její společnosti tak, aby z toho těžili oba dva. Tu noc se z nich stali partners in crime (nebo alespoň tak to bere on) - pokud někdy bude potřebovat pomoct, s ní může počítat, že ho nezradí. A to stejné platí i pro něj. 
>>> Evelyn Tara Delano: O co se vůbec onen večer snažila, to do dnešního dne s jistotou neví. Nebo spíše nechce věřit tomu jejímu chabému vysvětlení, které říká, že je její život natolik nezajímavý, až se rozhodla vystavit takovému nebezpečí jen protože se nudila. Navrch ji dokonce musel ještě zachránit před oplzlým chlapem na ulici. Měla by mu za to být nesmírně vděčná, protože to opakovat rozhodně neplánuje. 
>>> Mordecai Lyle Crawley: Neměli byste se divit, když vám řeknu, že se ti dva při jejich prvním setkání porvali. Nebylo to nijak krvavé, ale střet neshod v názorech v kombinaci s jejich dominantními charaktery v onen moment jednoduše nemohl dopadnout dobře. Co ale ani jeden z nich nečekal je, že z toho zvláštním způsobem vznikne jakýsi pakt. Mord teď díky němu zápasí, z čehož profituje i Jaxton sám, a za tu dobu se dokáží už i snést.

Žádné komentáře:

Okomentovat