pátek 26. července 2019

Caleb Elijah Capanni

3toknevi o


Name: Caleb Elijah Capanni
FC: Reece King
Player: libra
Age: 23 y.o.
Subject: Science
Grade: 4th

• OFFLINE

Poadg7tk o

>>> Caleb vyrůstal ve skvělé rodině, nikdy si neměl na co stěžovat a ani do teď nemá potřebu i přes věci, co se staly. Je jedináček, ale rodiče ho skvěle vychovali, tudíž na něm nepoznáte jediné kousky rozmazlenosti.
>>> Všechno šlo krásně hladce, ale ve 14 letech mu zemřela jeho matka. Bohužel ho to dost poznamenalo vzhledem k tomu, že v tomto věku už si děti tohle dostatečně uvědomují. Do teď ho to z části někdy tíží a chybí mu.
>>> Jeho otec se dostal do depresí a smutku, ze kterého nebylo skoro cesty ven a řešil to alkoholem. Vytvořil si extrémní závislost na alkoholu a došlo to až na problémy se sociálkou, které řešil právě tady malý Caleb. Kolikrát svého otce tahal v ulicích po zemi domů, skoro se mu chtělo brečet vyčerpaností. Poté následovaly návštěvy sociálky. Vždy našel nějakou výmluvu a do osmnácti let to zvládl tutlat. Poté se osamostatnil a pomohl svému otci se vyléčit a vést opět normální život. Což ve výsledku nejde.. Nedokáže se se smrtí jeho ženy vypořádat.
>>> Nikdy nebyl výmluvné dítě, hleděl si svého a svých koníčků a ty se úplně nestotožňovaly s koníčky ostatních. U něj jste vždy našli knihu o přírodě, o zvířatech a poté ještě speciálně o roslinách plus třeba jeho herbář. To se dětem nízkého věku nezdálo být zábavné a pokud ano, tak se s nimi tedy bavil a byli to skvělí kamarádi.
>>> Do teď je v podstatě dost.. Neutrální. Často nemluví, dokud ho něčím nedonutíte přirozenou cestou. Pokud ho zaujmete, je s vámi schopen v pohodě komunikovat a zasmát se. Jakmile ho poznáte, objevíte jeho úžasný smysl pro humor a zažijete jak nebezpečnou zábavu, tak tu bezpečnou. Nicméně má svůj osobitý styl a to možná dost lidí odrazuje od toho se s ním a jeho pár přáteli bavit. Trápí ho to? Ne.
>>> Jen co to šlo a objevil v garáži starý skateboard po otci, chtěl časem svůj a plně ho využíval, což mu vydrželo až do teď. Začalo to jízdami do školy a po městě a poté to přešlo až na skatepark. Momentálně ale upřednostňuje více streetové ježdění než být někde v parku.. Přijde mu to složitější a víc ho to v tom rozvíjí. Navíc to může dělat absolutně kdekoliv.
>>> Do ruky se mu ve třinácti od starších kamarádů dostal i sprej a tam vznikla jeho láska k street artu. Začátky jsou vždycky složité, ale už se vypracoval do velmi složitého procesu malování, co jen tak někdo nezvládne.
>>> Z legálních míst se dostal jako všichni na nelegální a proto si často poseděl na policejní stanici, kde si dal čaj či horkou čokoládu, řekl co věděl, zalhal trošku a odešel si po svých. Trávil tam opravdu dost času, někdy se tam i propsal a další den šel opět do školy. Ale drží se nepsaného pravidla.. Na rodinné fasády a takovýhle domů se prostě nesprejuje. A on se toho drží.. Na co je však ta stará budova co se bortí a nikdo s ní nic nedělá?
>>> Vzhledem k tomu jak se hodně zajímá o přírodu, si vybral taktéž spreje, které žádným způsobem nepoškodí výpary přírodu. Nebo respektive aby to dělaly co nejméně.
>>> U něj doma najdete hrozně moc rostlin, o které se šetrně stará. Ve škole si dokonce pěstuje nějakou zeleninu, protože je to úplně jiné než například z obchodu. Ale to není všechno.. Caleb má doma zvířata, jenž normálně lidé doma nemají. Různé pakobylky, staršilky, gekony a další. Mezi ty normální patří pes, pitbul (Rocco), o kterého se otec nedokázal postarat a tak si ho nechal. Sám si vzal z útulku štěňátko dalmatina (Oskar). Doma je tedy živo.
>>> Kromě alkoholu nemá rád cigarety, ale pytlíček trávy u něj najdete v podstatě vždycky, tím nepohrdne. Pro inspiraci se to vždycky hodí, čeho je však moc, toho je moc, tak si dává pozor.
>>> Nebyl k tomu vyloženě veden, ale u nich doma to bylo normální. Třídí stále a dává si na to velký pozor. Pečuje hold o planetu, takže když někde jde a vidí před sebou odpadek, vytřídí to a vyhodí. Nic těžkýho.
>>> Z jeho přístupu ke zvířatům a přírodě by si okamžitě plno lidí řeklo, že je vegetarián nebo vegan. Ne, není. Má na to svůj názor, proč být či nebýt a pokud se ho na to někdo zeptá, nevadí mu odpovědět. Maso má rád, ale rozhodně nechodí do fast foodu, kupuje si ho leda z nějakých farem kdy ví, jak je o zvířata postaráno.
>>> Vztah měl jen jednou, s jeho dobrou kamarádkou ale moc to neklapalo, oba potřebovali svobodu a od té doby nikoho neměl. Pokud se ale do někoho zamiluje, což se neděje nějak často, normálně prostě.. Je schopen snést dotyčnému modré z nebe.
>>> Po těle vlastní pár tetování, což jsou samozřejmě vždy jeho návrhy a nápady. Poté má propíchnutý nos a dost často mění účes..

R1z59buu o

>>> ???





Žádné komentáře:

Okomentovat