neděle 28. července 2019

Carter James Callaghan



Name: Carter James Callaghan
FC: Dylan Minnette
Player: Kyle
Age: 22 y.o
Subject: Psychology
Grade: 3rd


>>> Na začátku roku 2018 mu byla zjištěna rakovina kostí. K doktorovi ho dohnaly bolesti kloubů a častá únava. Byl nucen podstoupit operaci a ozařování. V tuto chvíli je léčba považována za úspěšnou, stále však musí chodit na kontroly, hrozí totiž, že se nemoc vrátí.
>>> Občas ho kvůli tomu - jako snad každého normálního člověka - chytnou chmury, ale před ostatními se vždy snaží působit pozitivně. Nechce být cizími lidmi vnímán jako nemocný člověk.
>>> Jeho oblíbenou četbou se staly knihy s názvy jako "život po smrti", anebo "život smrtí nekončí". Hledá v nich útěchu, když ho popadne úzkost. Hrozně tím irituje svou rodinu, hlavně matku, která si jeho možnou smrt vůbec nechce připustit.
>>> Je z poměrně bohaté rodiny, o peníze tedy nemá nouzi, ale to mu vůbec nebrání v tom, aby si přivydělával v Dunkin'Donuts. Jde o jednu z menších prodejen, kde to u kasy zvládá sám. Může tam ovšem vzhledem ke svému stavu trávit jen pár hodin.
>>> V poslední době se rád věnuje věcem, které vůbec neumí, jako je karaoke (zpěv), tanec, anebo vymýšlí bláznivé aktivity, jako by každý den mohl být jeho posledním. Podobně přistupuje i k lidem, je mu jedno, s kým se dá do řeči, a jestli je vhodné se vnucovat. Život je moc krátký na takové hrocení.
>>> Dal se na psychologii, aby se mohl později stát forenzním psychologem. Chce pracovat pro FBI a vůbec se mu to nezdá příliš troufalé.


>>> Samuel Owen Alvey - Seznámil se s ním po divadelním představení, kdy ho přepadl a pochválil za jeho herecký výkon. Sam si to nějakým zázrakem zapamatoval, a když se potkali ve škole, dali se znovu do řeči. Od té doby jsou z nich partners in crime, anebo spíš weirdos.
>>> Nadine M. Rhodes - Poznal ji na onkologickém oddělení, kde měla zrovna praxi. Slovo dalo slovo, díky čemuž zjistili, že chodí na stejnou školu. Za její přítomnost byl v tu chvíli opravdu vděčný, odvedla jeho pozornost od nepříjemné reality.
>>> Leyla Parker - Jejich první střet se udál v nemocnici, ve které se Leyla účastnila školní praxe, zatímco Carter mířil na kontrolu, v té době o sebe však jen zavadili pohledy. Do bližšího kontaktu se dostali až v karaoke baru, kde si ho všimla při jeho snaze svým falešným zpěvem ovládnout pódium a nenapadlo ji nic lepšího, než se k němu přidat, a tak spolu bavili celé publikum, anebo jim drásali nervy, to záleží na úhlu pohledu; ukázalo se totiž, že ani Layla není nejlepší zpěvačkou. Od té doby jsou z nich přátelé, kteří spolu občas vyrazí ven, přičemž Layla ráda využívá Carterovy znalosti v psychologii k řešení svých problémů.
>>> Annys I. Findley - Poznali se v KFC, kde si k ní přisedl, jelikož nikde jinde nebylo místo, alespoň tak nějak si to pamatuje, a pustil se s ní do řeči, ač mu dala zřetelně najevo, že si s ním nechce povídat - už v tu chvíli mu bylo jasné, že se z nich stanou přátelé až za hrob (jednou ho určitě zabije). Vyměnili si pár názorů a došlo dokonce k násilnostem: plácla ho po ruce, když jí sáhl na nos! Ale teď vážně, přestože se k němu chovala hrozně, nevidí v ní - asi hlavně díky psychologii - špatného člověka, je jen ublížená, s čímž se dá pracovat, a proto na ni nepřestává mávat, kdykoliv ji potká na univerzitní chodbě. Dalším důvodem je, že ji moc rád popichuje.
>>> Judah MacAllistair - Jejich první výměna slov proběhla přes Flickr, kde se spojili proti protivné Annys. Už si to přesně nepamatuje, ale řekl by, že se ho Jude v čemsi zastal a od té doby jsou tým bojující proti šikaně po internetu. Brání sice po většinou jen sami sebe, ale kdybyste znali Annys, bylo by vám jasné, že jde o vážně těžkou práci. Osobně se potkali až na Oliverově rozlučce, kde si skvěle pokecali o všech možných smysluplných věcech, jako jsou koberce, a kde Judea přinutil vypít “mnoholičný lektvar” složený z mléčného nápoje a skotské. Za zmínku jistě stojí i to, že tam nechal Judieho málem udusit; to však jen proto, že špatně odhadl situaci, ne snad proto, že by byl citově vyprahlý, psychopat, anebo něco takového. To se prostě stává! Jinak má z jejich pomalu rostoucího přátelství dobrý pocit, zatím se zdá, že mu Jude rozumí a nemá s ním problém probrat každou blbost, kterou nadhodí, jako by šlo o něco důležitého a toho si velmi cení.








Žádné komentáře:

Okomentovat