středa 3. července 2019

Cestování

Zdravíme všechny hráče ♥
Zhruba před měsícem vyšel článek o nadcházejících akcích, kde svou část zaujímalo i cestování. Žádali jsme vás o tipy na místa, která bychom mohli umístit do rubriky Svět a kam by později vaše postavy mohly vycestovat. Zprvu tedy děkuji všem, kteří přispěli svými tipy a nápady. Teď už ale k samotnému jádru věci.
Jak už jsme nastínili v předchozím článku, tak vaše postavy budou moci vycestovat ze San Francisca do světa - tedy přesněji do zemí, které jsou umístěny v rubrice Svět na fóru. V cestování vám necháme zcela volnou ruku, celé to bude ve vaší režii, ale! Máme tu dvě pravidla, nebo spíše upozornění, které musí brát každý, kdo se rozhodne se svou postavou vycestovat, na vědomí.
Jako první bych ráda upozornila na to, že cestování po světě je omezeno pouze na prázdniny - tudíž od dnešního dne až do 30.září (školní rok je u nás od října do června), pak se místnost opět uzamkne a vycestovat můžete pouze při udání dobrého důvodu. Přeci jen, jste studentem školy, tudíž nemůžete pořád někam cestovat, že. Proto to berte jako exkluzivní nabídku, které by bylo škoda nevyužít - obzvláště pokud vaše postava miluje cestování.
Druhé pravidlo bude jen tak ve stručnosti. V červnu se odehrál první herní zápas, kam jste mohli vzít své postavy, i když jste je měly v klasické hře. To však u cestování platit nebude. Nikdo tedy nebude mít postavu na dvou místech.
To je ode mě jinak vše. Doufám, že otevření hranic využijete naplno a nenecháte své postavy zkejsnout v San Franciscu, to by se jim asi moc nelíbilo, hh.
Jo aaaa.... Dneska slavíme dva roky, takže chceme ještě v rámci tohoto článku poděkovat všem, kteří se na chodu Caliversity podílí či podíleli a taky samozřejmě hráčům, kteří tu s námi drží ♥ Bez vás by to totiž nešlo. xoxo
Děkujeme za pozornost, babies.

Vaše Aci&Blanche

Žádné komentáře:

Okomentovat