čtvrtek 3. října 2019

Oslavy zvolení

Přinášíme vám nejnovější informace o tom, jak se noví vedoucí spolků rozhodli své zvolení oslavit! Všichni si samozřejmě váží hlasů, kteří jim jejich přátelé ze spolku dali, proto se každá hlava spolku rozhodla uspořádat něco velkolepého, na projev díků.

Nerdský spolek:
Alvaro J. Padilla se rozhodl své drahé nerdy vytáhnout mimo zdi spolku a zamíří s nimi do lesa, kde uspořádají hromadné táboření. Každý je zvaný! Bude se tam hrát a zpívat, najde se tam spoustu dobrého jídla, které i sami studenti mohou přinést, a hlavně skvělá společnost. Tak neváhejte a doražte!

Klučičí spolek:
Oliver Tonkin, který obhájil své místo a během kandidatury sliboval zařízení vířivky, ji skutečně zařídil. Proto plánuje zůstat ve spolku, slavnostně pokřtít vířivku a užít si večer, který se ponese ve stylu Casina. Mezi spolkem se také proslýchá, že se tam bude hrát poker, tak si možná vezměte nějaké peníze, no a také slušné oblečení, jdete přeci do Casina. Ale ať tam poker bude nebo ne, rozhodně to bude stát za to, jako každá party ve spolku, takže kdo nepřijde, prohloupí!

Dívčí spolek:
Gabrielle J. Dillen svá děvčata také vytáhne mimo spolek - zarezervovala jim salonek v restauraci, který nechala tematicky vyzdobit do stylu Velkého Gatsbyho. Tato doba je zároveň i dresscodem, proto propusťte uzdu fantazii a přijďte oblečení tak, jak velela móda kdysi. Jídlo bude zajištěno a pro všechny je připraven welcome drink. Čeká na vás impozantní zážitek!


A teď k herním záležitostem: akce bude probíhat od 11.10. do 17.11. a odstartuje ji první post od vedoucích spolků, aby lépe nastínili atmosféru (ale není to nutné, pokud si myslíte, že krátké popisy v tomto článku stačily, stačí říct, k ničemu vás nutit nechceme). Protože známe naše tempa při ukončení akcí, tak dáváme čas do 24.10. k ukončení her na akci, protože chápeme, že ne každý by do 17. stihl napsat ukončovák, ale prosíme vás, abyste už po tom 17. vaše hry mířily ke konci, popřípadě je přesunuly jinam.
Jak už bylo napsáno v minulém článku, na akci můžete vzít i postavy, co jsou ve hře, ale jen pokud patří do spolku. Na akce mohou i postavy mimo spolek, pokud je někdo pozval, a zároveň nemají rozehranou hru.

Takže zbývá už jen popřát příjemnou zábavu a ať si užijete akci! <3
- Aci

Žádné komentáře:

Okomentovat