středa 3. června 2020

Ryan Wilson



Name: Ryan Wilson
FC: Cody Saintgue
Player: Dear
Age: 22 y.o.
Subject: Psychology
Grade: 4th



>>> Na těle má několik tetování a jizev.
>>> Je to veselá kopa. Rád se směje, dokáže si ze sebe dělat srandu a celkově srší dost pozitivní energií.
>>> Problémy se snaží vyřešit domluvou, avšak když na to dojde, nemá problém se porvat.
>>> Přestože svoje problémy porazil, pořád jsou občas chvíle, kdy se ho dotkne i naprosto hloupá poznámka a on si pak přijde jako nejhorší na světě. V takových chvílích si nejraději zaleze do postele a čučí do stropu.
>>> Jinak je však dost aktivní. Lze ho najít v posilovně, jak někde běhá, anebo třeba na lakrosovém hřišti.
>>> K ženám se chová jako gentleman, hezky s respektem. Může za to především výchova pouze dívkami. Sám už měl dva vztahy, které však nikdy nebyly úplně vážně. Každopádně ale ví jak na nějaké věci.
>>> Jenom snem je pomáhat ostatním a cestovat.
>>> Rád čte.
>>> Nevadí se mu napít nebo si zakouřit, ale nějaké jiné návykové látky nikdy nezkusil. Ví, co to s lidmi dokáže, a tak se tomu raději vyhýbá.
>>> Narodil se v Los Angeles, avšak když byl ještě malý, tak se přestěhovali do San Francisca.
>>> Jeho otec zemřel, když mu bylo pět let. Byla to nějaká havárie v práci. Ryan si na něj každopádně příliš nepamatuje.
>>> Má čtyři sestry - dvě starší a dvě mladší (dvojčata). Za ty by dal i ruku do ohně.
>>> Jelikož jeho matka byla (a stále je) samoživitelka, dětství pro ně pro všechny bylo značně těžké. Pro Ryana bylo normální nosit oblečení po sestrách, kvůli čemuž (mimo jiné) pak dostával pěknou čočku ve škole.
>>> Jak již bylo zmíněné, prošel si šikanou, která se na něm dost nehezky odrazila. Byly doby, kdy se na sebe nemohl ani podívat do zrcadla, kdy vypadal jako holka, měl problémy s jídlem, nemohl ani vstát z postele.
>>> Kvůli svým problémům začal v deseti navštěvovat terapie, které ho z toho postupně úspěšně dostaly. Díky úspěšnému poražení sebe samého si uvědomil, že tímto trpí spousta mladých lidí v dnešní době, a tak se rozhodl nakonec pro dráhu psychologa.
>>> Kvůli dalším čtyřem sourozencům a matce samoživitelce nebylo zrovna moc peněz, takže začal hned, jak to bylo možné, pracovat, aby si vydělal na to, co chce.


>>> ???





Žádné komentáře:

Okomentovat