sobota 11. července 2020

Alejandro Martinez



Name: Alejandro Martinez
FC: Tommy Martinez
Player: Domi
Age: 24 y.o.
Subject: Sport
Grade: 5th


• OFFLINE


>>> Alejandro sa narodil a vyrastal v Argentíne, ako jediné dieťa Antonia a Camily Martinez. Jeho otec je sám známym bývalým španielskym futbalistom. Otec ho už odmalička viedol ku športu, aby sa jedného dňa mohol stať rovnako úspešným. Alejandrovi to vôbec neprekážalo, sám otca považoval za svoj veľký vzor. Jeho cesta ku športu teda bola istá, vždy ho fascinoval práve americký futbal, a práve preto sa touto cestou aj vydal. Na univerzite si teda, samozrejme, zvolil odbor šport. Alejandro americký futbal naprosto zbožňuje a život bez neho si už ani nedokáže predstaviť. Dúfa, že sa mu bude aj naďalej dariť a niekam to v živote dotiahne.
>>> S rodičmi má dobrý vzťah, čiastočne aj preto, že sa s nimi už tak veľmi nestretáva. V puberte to bolo naozaj náročné, keďže Alejandro si rád robil to, čo sa mu zrovna zachce, čomu je tak dodnes, a čo jeho rodičia niekedy nevedia prekusnúť. Avšak ako sa odsťahoval na univerzitu a domov sa vracia len párkrát do roka, v ich rodine vládne skutočný pokoj. Rodičia ho niekedy prekvapia v San Franciscu a zájdu si na spoločnú večeru. Takto mu to úplne vyhovuje, keďže ich rád niekedy vidí, ale tá sloboda je skutočne na nezaplatenie.
>>> Po španielsky vie rozprávať plynule, keďže tam strávil približne 8 rokov svojho života. Hoci v Amerike žije už viac ako desať rokov, občas v angličtine tápe a hľadá tie správne výrazy.
>>> Alejandro pred príchodom na univerzitu dlho premýšľal, či si poriadi vlastný bytík niekde v centre mesta alebo sa pridá do chlapčenského spolku. Nakoniec teda zvíťazil chlapčenský spolok. Páči sa mu, že sú tam všetci chlapci spolu a môžu hocikedy utužovať ich priateľstvá. Vždy sa tam deje niečo zaujímavé, nejaká párty alebo dráma. A popravde, Alejandro si túto drámu neskutočne užíva, keď sa zrovna netočí okolo neho.Do budúcna si plánuje kúpiť byt, kam bude môcť vodiť svojich parťákov a známosti, avšak momentálne mu nato úplne stačí spolok.
>>> Alejandro je veľmi spoločenský tvor, a preto sa najlepšie cíti v preplnenej miestnosti, obklopený ľuďmi. Veľmi rád chodieva na rôzne akcie a párty, keďže to je skvelá príležitosť ako spoznať nových ľudí. Alejandro je ukecaný a nadväzovanie nových vzťahov preňho nikdy nebolo problémom.
>>> Niekedy skáče do vecí bezhlavo, pričom nepremýšľa nad možnými negatívnymi následkami, čo prinesie viac škody ako úžitku. Keď má nejaký bláznivý nápad, dlho nad ním nepremýšľa, a proste ho zrealizuje. Rozhodne by sa označil za človeka, ktorý sa riadi heslom: "Žijeme len raz."
>>> Vďaka svojim rodičom verí na pravú lásku, keďže spolu sú už 25 rokov a vyzerajú ako čerstvo zamilovaný párik. Hoci on na vzťahy nie je a radšej si užíva, jedného dňa sa isto chce usadiť a zažiť niečo rovnako krásne.
>>> Na tele má zopár menších tetovaní, ktoré sa jednoducho dajú skryť pod oblečením. Už dlho premýšľa nad niečím výraznejším, ale chce, aby to preňho malo nejaký hlbší zmysel, a práve preto si na toto rozhodnutie radšej ešte počká. Pre niekoho je telo ako papier, na ktorý si naškriabe hocičo, ale Alejandro si svojho tela veľmi váži a nechce spraviť niečo, čo by mohol neskôr ľutovať.
>>> Z ľudí narodených v znamení barana vyžaruje energia a vitalita. Hlavnou črtou baranov je dynamickosť - vždy sa snažia ísť dopredu a sú odhodlaní žiť svoj život naplno. Vzrušuje ich predstava riskovania a dobrodružstva. Alejandro sa sám narodil v znamení barana a tento popis naňho sedí ako uliaty.
>>> Vo voľnom čase rád zájde do posilňovne alebo sa vyberie zabehať si do parku. Nemá zrovna vysekanú postavu s tehličkami, ale zdvíhať činky ho veľmi baví a stále sa v tom zlepšuje.
>>> Od puberty sa učí hrať na gitaru, venuje sa tomu pomerne aktívne už približne päť rokov. Väčšinu svojich obľúbených piesní vie zahrať aj z hlavy, pričom sa často pokúša pridať k tomu aj spev. Je si vedomý toho, že to zatiaľ neznie najlepšie, ale Alejandro sa len tak nevzdáva, jedného dňa to bude perfektné.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat