úterý 15. září 2020

Christopher Brown

3toknevi o


Name: Christopher Brown
FC: Nicholas Hoult
Player: Beastie
Age: 25 y.o.
Subject: Sport
Grade: 5th



>>> Narodil se v Londýně a je to i znát na jeho přízvuku. Ten se sice snaží potlačit, ale ještě mu to moc dobře nejde.
>>> S matkou se po smrti otce přestěhovali natrvalo k prarodičům do Californie a Chris se už do Británie nechce nikdy vrátit. Má tam hezké vzpomínky, ale i ty méně pěkné, kdy viděl smrt svého otce. 
>>> To ho také dost změnilo a jelikož nepomáhali žádní odborníci, matka se rozhodla to zkusit u svého otce, kterého měl Chris vždy rád. Moc to ale nepomáhá, takže chodí stále na terapie a má předepsané prášky. Ty bere jak kdy.. 
>>> Ptáte se, jakou poruchu Chris má? Je to rozdvojená osobnost, kdy je v něm ještě pořád ten milý, usměvavý mladík, který je velmi kamarádský a snaží se všem pomoci, kterým býval před smrtí otce.
>>> Bohužel má ale taky svou druhou stránku, která většinou převládá a není vůbec přátelská. V ní se neusmívá vůbec a když už se v této osobnosti úsměv na jeho tváři objeví, tak je poněkud pokřivený. Nerad se s někým baví a když, tak ne zrovna milým tónem. Také je alergický na to, když se ho někdo zeptá, odkud pochází, že má takový přízvuk. Na tuto otázku odpovídá vyhýbavě nebo se snaží obrátit list a bavit se o něčem jiném. 
>>> O čem se však bavit dokáže a to i v té své ne zrovna příznivé tváři, je sport. Ten prostě miluje a je jeho denním chlebem. Každé ráno tedy nasadí sluchátka a jde si ještě před vyučováním zaběhat. Snaží se tím i čistit hlavu. 
>>> Má docela rád přírodu a rád tam utíká od všech a všeho. Raději je totiž po většinu sám. I své rodině se často vyhýbá. Ne, nechce se s nimi bavit o tom, co ho trápí a už vůbec ne o otci. Ten je mrtvý a tečka. 
>>> Další jeho zálibou je hudba. Poslechne si téměř vše, ale poslední dobou si oblíbil trochu drsnější hudbu, která vystihuje jeho osobnost.
>>> Je jedináček, ale má bratrance a sestřenici. Ta se s ním snaží tak nějak komunikovat a občas se jí to i povede. Především tedy v té lepší části. Ale i ten zlý ji má svým způsobem rád. Snad jako jedinou osobu. Nedává to však příliš najevo. 
>>> V citech, ať jsou to jakékoliv, tápe. Naučil se je potlačit a na pohřbu svého otce dokonce ani nebrečel. Jen zíral do hrobu a byl duchem nepřítomen. 
>>> Zvířata má ale rád. Má psa Berryho, se kterým chodí na dlouhé procházky. Toho má od dětství a dostal ho od svého otce. Toleruje i kočky, které má teta. 
>>> Další jeho zálibou je chov pavouků, štírů a podobných, jak říká jeho matka, potvor. Nesnáší tedy lidi, kteří pavouky zabíjí jen proto, že se jich bojí. Kvůli tomu se dokáže pohádat pomalu do krve. 
>>> Jelikož se spíše straní okolí, není to žádný rváč. Když ale dojde na věc, tak ránu dát umí, i se před ní krýt. Ještě v Británii dělal různá bojová umění a ještě si něco pamatuje. 
>>> Student není příliš pilný, není to totiž ten typ, který by ležel v knihách a bifloval se. Ale často mu stačí, co zaslechne ve třídě a pak poznámky, které si napíše. Vždy uměl učivo tak nějak okecat. To mu však úplně nestačí, takže do učiva občas nahlédne. 
>>> Docela rád čte a jeho oblíbencem je Stephen King a hlavně jeho horory. Ty i rád sleduje v televizi. 
>>> Nemá žádné neřesti. Zkoušel cigarety i trávu, ale také i kvůli tomu, že hodně sportuje, neholduje ani jednomu. Kuřáky nemusí, protože jeho otec zemřel, když si šel koupit cigarety. Alkohol si ale rád na nějaké akci dá, aspoň ten mu umí trochu rozvázat jazyk a zapříčinit, že je o něco snesitelnější. 
>>> Jeho velkou vášní jsou rychlá auta a jeho motorka, kterou dostal od svého dědy, protože si ji moc přál. Na ní často vypadne i na půl dne pryč. Zatím neměl ještě žádnou nehodu, ale i to může být otázka. Ne vždy na ní jezdí předpisově..


>>> Gabrielle Joanne Dillen - Byla to a pořád je jeho milovaná sestřenice. Jako děti si velmi rozuměli a často se navštěvovali. Byla pro něj jako sestra, kterou nikdy neměl. Po tragédii, která se stala jeho otci, se ale uzavřel více do sebe a hlavně se u něj projevila další osobnost. Obě jeho části ale mají Gab moc rády, i když to ne vždy dávají najevo. Neumí moc ocenit její snahu, ale v hloubi duše jsou jí za to vděční. Hlavně za její trpělivost. Nemá to totiž s nimi vůbec lehké, obzvlášť s tou jeho "horší" částí. Pokud by se ale chystal někdo Gab ublížit, ani jeden by neváhal ji bránit.
>>> Leticia Petit - Dívka, kterou potkal u jezera. Jeden pitomec jí podkopl nohy a jelikož byl u velení zrovna Christopher, nemohl to nechat jen tak a tomu volovi zlomil nos. Potom kupodivu nabídl dívce pomoc, kterou moc neocenila, ale nakonec ho požádala, aby jí pomohl najít mobil. To se podařilo a vydali se domů, jelikož se ani jeden nechtěl moc bavit. Jenomže po cestě je zastoupila parta kluků, v níž byl ten vůl. Chystal se Christopherovi pomstít a dost podle. Christopher skončil s pohmožděným žebrem a podrážděnýma očima od pepřáku. Ale nebýt Leti, mohl skončit i na JIPce. Vděčí ji tím pádem za záchranu a následný doprovod do nemocnice a pak i domů. Kdo by tušil, co za starostlivou a statečnou slečnu se z takové zprvu nevrlé a arogantní holky vyklube.





Žádné komentáře:

Okomentovat