pátek 2. října 2020

Vyhláška #5

 Ahoj! 

Po dlouhé době se ozýváme s vyhláškou, někteří tenhle formát možná vidí poprvé, tak rychlé zopakování – kdykoliv se odhodláme k nějaké větší změně na rpg, například v pravidlech, tak to pro srozumitelnost hodíme do článku, kde to detailně vysvětlíme. A teď už se dostaneme k dnešnímu problému.

Jistě si mnozí z vás všimli, že od nás teď odešlo pár dlouhodobých hráčů, se kterými jsme už všichni měly něco domluveného, nějaké hry, nějaké plány, a některé postavy jsou zkrátka tak vžité do příběhu, že jiná postava se stejným FC by mohla pro herní život některých postav působit zvláštně. Proto jsme se rozhodly dát vám všem možnost uzamknout FC, které je pro vás neodmyslitelně spojeno s nějakou postavou a na nikom jiném jej vidět nechcete. Všechna tato FC budou vypsaná v Others (odkaz), pro přehlednost. 

A jak si zamknout FC? Je to jednoduché! Na Discordu jsme vytvořili kanál, kam o zamčení FC můžete psát. Jak konkrétně na to najdete přímo v kanálu, zprávu s návodem připnu, takže bude kdykoliv dostupná k přečtení.

Co se týče vztahů v profilech, budeme je promazávat a odchozí postavy odstraníme, aby to nebylo příliš matoucí pro nováčky. Pokud je pro vás nějaký vztah ale opravdu důležitý, můžete ho trochu přetvořit a mít ho v Points of interest.

Například místo vztahu o tom, že dva kamarádi spolu rádi chodí na pivo, budete mít bod 

>>> Rád chodí na pivo, hlavně s Johnem – je to taková jejich tradice.

Pokud máte nějaké otázky, buď se ptejte dole v komentářích nebo pište na discord ❤

Žádné komentáře:

Okomentovat