sobota 21. listopadu 2020

Georgia Bareea Tate



Name: Georgia Bareea Tate
FC: Madelyn Cline
Player: Kylie
Age: 23 y.o.
Subject: Literature
Grade: 5th


>>> Georgia bude pravděpodobně patřit mezi ty nejinteligentnější lidi, které znáte. Právě její bystrá mysl a rozsáhlé vědomosti jí zaručili místo na vysoké díky nabídnutému stipendiu. Jinak by se na tuto školu z finančních důvodů nedostala. 
>>> Její rodina není zrovna bohatá, jejich momentální příjmem je dostačující, ale rozhodně si nemůžou dovolit přepych těch nejlepších věcí. Nikdy by si nestěžovala, ale bohatým trochu závidí. Na to, že její rodina čas od času prochází finanční krizí byste ale nikdy jen tak od pohledu nepřišli, vždycky totiž vypadá upraveně a své skromné potřeby zvládne uspokojit i tím málem, co má. 
>>> Od malička vyrůstala v malém, ale útulném domě s milujícími rodiči a dvěma sourozenci – starší sestrou a mladším bratrem. Díky tomu navázala se svou rodinou velice blízký vztah a odjezd na vysokou pro ni nebyl zrovna jednoduchý. Snad každý víkend odjíždí zpátky za rodinou, i kdyby to mělo být jen na rychlý oběd. 
>>> Jako jediná ze svých sourozenců je adoptovaná, což je celkem ironické, když je prostřední dítě. 
>>> Přes silnou lásku ke své adoptivní rodině se aktivně snaží nalézt svoji biologickou rodinu a zjistit důvod proč ji dali k adopci. 
>>> Je dost uzavřený člověk, všechny své kamarády je schopná spočítat prsty na jedné ruce, ale pro ty by udělala první poslední. 
>>> Velmi slušně vychovaná, opravdu jen málokdy na někoho zvýší hlas. Ke všem lidem chová respekt nehledě na jejich vzhled, sociální třídu či chování. 
>>> Je to neskutečný knihomol, čtení naprosto miluje. A taky se jedná o hlavní důvod, který z ní udělal zoufalého romantika. 
>>> Je opravdu velký snílek, zároveň ale i svůj nepřísnější kritik. Nemá problém navrhnout či toužit po něčem překrásném, ale ve většině případů je to právě ona sama, kdo tuto představu pohřbí.
>>> Jako jediný znak úspěchu bere pouze uznání od ostatních. Nezáleží na tom, zda se jedná o názor její rodiny či náhodného cizince na ulici. A právě kvůli tomu stačí pouze jeden krátký negativní komentář mířený na její osobu k tomu, aby se jí zhroutil celý svět. 
>>> Jednou by ráda publikovala svoji vlastní knihu. Nepotřebuje, aby se z toho stal světový bestseller, sama svému psaní stejně natolik nevěří. Jen se zamilovala do představy, že by v rukách držela knihu, na které je uvedená jako autor. 
>>> Inspirovat se ona dokáže snad čímkoliv. Písní, která zrovna hraje v rádiu, zbarvenou oblohou při východu slunce či kyticí květin, která zdobí její stůl. Co se týče tematiky, v tomto ohledu je dost věrná motivu lásky. 
>>> Zamilovat se dokáže opravdu rychle a mnohdy k tomu stačí opravdu málo. Jenže nikdy nemá odvahu na to udělat první krok. To si raději sedne a napíše o tom krátký příběh či báseň, ve kterých si vykreslí vysněnou pohádku. 
>>> Jelikož naprosto nesnáší své jméno, pokaždé, když ji někdo osloví, tak si nedokáže pomoci od viditelného znechucení. Ve svých příbězích svůj charakter vždy pojmenuje Daisy. Moc ráda by se tak jmenovala. Onu stejnojmennou květinu ale v oblibě zrovna nemá. 
>>> Momentálně pracuje jako brigádnice v místní cukrárně. Akutně si potřebovala něco rychle najít, jinak by se o tuto pozici neucházela.


>>> Aileen Vide Knight: Tu považuje za jednu z blízkých přátel. Jako jediná jí předává novinky co se týče módy a trendů. Čeho si ale u ní velmi cení je, že se na ni může spolehnout. Vždycky bude stát po jejím boku ať se děje cokoliv. 
>>> Lacey Jensen: Její studijní partner. Pokaždé jí na přednáškách drží místo a pokud je tomu potřeba, je ochotná jí pomoci. Jinak se mimo školní prostory nebaví. 
>>> Oliver Charles Tonkin: On si získal titul jejího prvního crushe tady na vysoké. Trapné a neoriginální, jelikož není jediná, a ona to moc dobře ví. Čas od času se na ni s něčím obrátí (většinou se jedná o školní záležitosti) a ona mu samozřejmě s radostí pomůže. 
>>> Lincoln Silver: Pamatuje si dny, kdy si byli dost blízcí. Trávili spolu volný čas, bavili se o všem možném. To už je ale minulost. Do života mu vkročila jiná dívka a její křehké srdce to jednoduše nedokázalo snést, takže se mu přestala ozývat. 
>>> Gabrielle Joanne Dillen: Jednou nechala svůj pohled o chvilku déle na jednom pohledném mladíkovi. To si získalo pozornost Gab, která mu zrovna dělala společnost. Ta je okamžitě chtěla seznámit, jenže to nevěděla o Georgiině stydlivosti a neznalosti, takže to celé skončilo katastrofálně. Alespoň jedna dobrá věc z toho vzešla - jejich přátelství. Gabrielle se jednoduše stala jednou z mála, ne-li jedinou osobou, která jí dokáže dodat sebevědomí k nějaké akci co se týče kluků. 
>>> Zephaniah Jäger: První a možná i poslední kamarád, kterého považuje za rodinu. Oba milují knihy, ale ona si prostě užívá jeho společnost. Také to nikdy nebrala jako něco špatného, ale nikdy se na něj nedívala jiným způsobem než jen jako na kamaráda, takže se s ním nemusí obávat, že by se to, co se stalo s Lincolnem, stalo znovu.



Žádné komentáře:

Okomentovat