neděle 6. prosince 2020

Nathaniel Casto Chapman



Name: Nathaniel Casto Chapman
FC: Daniel Sharman
Player: Alien
Age: 23 y.o.
Subject: Literature
Grade: 5th


>>> Nathaniel nezná svoje biologické rodiče. Byl adoptován. Pochází přímo z Californie. 
>>> Nebyl moc oblíbeným dítětem, rodiče mu po narození nevlastního sourozence dávali jasně najevo, že není jejich. Jeho adoptivní rodiče jej od všeho odstrkovali, nedávali mu pořádné věci, téměř žádné hračky, neměl ani normální pokoj. 
>>> Když byl jeho otec naštvaný, nebo opilý, jediný kdo byl terčem, byl Nathaniel.  Ovšem Nathaniel skoro nikdy nebrečel, byl schopen chodit se zlomeninou několik dní. Bylo to divné, proto rodiče udělali aspoň jednu dobrou věc pro něj a vzali jej k doktorovi. Tak ve svých osmi letech přišel díky doktorům na to, že trpí vzácnou chorobou kongenitální analgezií, což znamenalo, že necítí bolest. 
>>> Měl smůlu, že ve škole na to nikdy nepřišli, nezavolali mu pomoc, nic. Uměl se vyhýbat lidem, a když se jej někdo dotkl, jenom lehce cukl, protože se bál, že bude zmlácen, ale když jej něco bolelo tak to stejně necítil. 
>>> Odjakživa se cítil, že je na všechno sám, proto se hodně rád učil, aby všechno uměl a hodně brzo se o sebe dokázal postarat. 
>>> Když mu bylo sedmnáct let, otec jej zmlátil tak moc, že málem umřel. Po tom, co se zpět z nemocnice dostal domů, pokusil se poprvé sám o sebevraždu, ale nepovedlo mu se to. Tak získal první jizvy na zápěstí. 
>>> V osmnácti letech, když odmaturoval. Vzal si od rodičů peníze a jednoduše od nich odešel. Našel si opravdu špatný byt, který mu však stačil. Našel si brigádu a když začal vydělávat, vzal si studentskou půjčku, aby mohl jít na vysokou školu. 
>>> Nathaniel  se považuje spíše za introverta, samota je pro něj lepším přítelem než skupina lidí. V té hodně často a hodně rychle znervózní. A to dokazuje i to, že když znervózní je schopen se i zakoktat. 
>>> Nepatří však mezi extra zodpovědné lidi, vždycky na všechno zapomíná a tak akorát se to snaží zvládnout na poslední chvíli. Na svůj věk je docela dost dětinský, rád si užívá zábavných věcí. Hodně často spadá do nějakých problémů přímo po hlavě, jeho život je složen z mnoha chyb, avšak někdy dokáže najít i nějaké to ponaučení. 
>>> Jedna z Nathanielových nevýhod je to, že se pokaždé chytí špatných lidí, nebo se nechá snadno manipulovat. To, že s ním někdo manipuloval, si uvědomuje až moc pozdě. 
>>> Je to člověk, který musí mít neustále hodně nových koníčků, zkoušet nové věci. Když jej něco zaujme, je schopen se k tomu dostat ať to stojí, co to stojí. 
>>> Tvrdohlavost je u něj na bodu mrazu, rád si něco myslí, jednoduše to řekne, avšak… rád souhlasí i s lidmi okolo.
>>> Je bisexuál, avšak si to nedokáže přiznat. 
>>> Tělo má pokryté mnoha jizvami, které se však snaží neustále zakrývat. Většina je z jeho minulosti a některé i z jeho pokusů o zabití. 
>>>Rád si píše deníky, ve kterých má všechny svoje poznámky a mnoho bláznivých nápadů. Je to velký knihomol, miluje knihy, dokonce rád vymýšlí nějaké příběhy, dokonce už něco i napsal a hodně ho to baví. 
>>> Rád hraje na kytaru, i když nevěří, že by v tom byl nějak dobrý. Jeho sebevědomí není taky moc velký. Vždycky je rád za nějakou tu podporu, aby si uvědomil, že mu něco jde. 
>>> Miluje džusíky pro děti, moc dobře si uvědomuje, že to je dětinské, ale nikdy mu to nevadilo. 
>>> Sportu nebo rvačkám se vyhýbá velkým obloukem. Je to velký nešika, často je schopen naplácnout se někde na rovné cestě, nebo si snad i zlomit ruku při chůzi. A dokonce se považuje spíše za lenocha, i když se rád zamotává do nějakých bláznivých soutěží nebo sázek, které stejně většinou prohraje. 
>>> Považuje se za kreativního člověka, odjakživa miluje různé nápady, přičemž většina z nich nedává nikdy moc smysl. Vždycky se chtěl věnovat literatuře, proto byl rád, když se dostal na svoji vysněnou školu.


>>> ???




Žádné komentáře:

Okomentovat