středa 30. prosince 2020

Vyhláška #6

 Netrvalo to dlouho a jsme tu s další vyhláškou!

Od té doby, co na blogu používáme rozdělení do ročníků, vám možná vrtá hlavou, co se stane, až někdo dojde do posledního ročníku, respektive až jej skončí? Myslely jsme na to, nemusíte se bát, že byste o postavy přišly, místo toho tu jsou dvě možnosti, jak to můžete vyřešit.

Možnost 1 - myslíte si, že si vaše postava užila svá studentská léta málo? Klidně může v posledním ročníku zůstat o rok déle! 

Možnost 2 - vaše postava je pilný student a nikdy by nedopustil, aby opakoval ročník? V tom případě se student stane absolventem a jeho profil se trošku změní, nově tam bude mít kolonku o zaměstnání, které mu vyberete.

Vždy během herních prázdnin budeme kontrolovat, kdo se nachází v posledním ročníku, upozorníme hráče, jejichž postav se to týká, na discordu a necháme na nich, jakou možnost zvolí. Pokud se z vaší postavy stane absolvent, napíšete nám, kde chcete, aby pracoval. Mějte ale na paměti, že se jedná o čerstvé absolventy, proto určitě nebudou mít hned CEO pozici, stejně tak se zpěvák neproslaví přes noc. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na kariérní vývoj všech postav ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat