sobota 23. ledna 2021

Caleb Wright



Name: Caleb Wright
FC: Jonan Wiergo
Player: Tammy
Age: 23 y.o.
Subject: Photography
Grade: 4th


>>> Je hodně ukecaný, společenský a málokdy sedí v koutě, čímž dokonale odpovídá svému znamení Střelců.
>>> Z negativních vlastností se může pyšnit mírnou chaotičností, bordelářstvím a často dříve mluví, než myslí, kvůli čemuž může docházet k různým nedorozuměním.
>>> Miluje cestování a procestoval už více zemí, než někdo procestuje za dva životy. Je to jednou z jeho největších náplní, která je pro něj díky focení zároveň i prací. 
>>> Odmala se věnuje fotografování, kreslení a hře na piano, protože je umělecky založený člověk. Když si volil obor, rozhodoval se mezi uměním a fotografováním, ale nakonec se rozhodl pro druhou možnost a neměnil by. 
>>> Pochází z bohaté rodiny a kvůli problémům s otěhotněním jeho mámy, je zároveň jediným dítětem v rodině. Díky tomu měl vždy vše, co si přál a v době, kdy byl dítětem, byl přesně ten rozmazlený typ člověka, kterého poznat nechcete. Naštěstí z toho vyrostl a všech věcí, které mu v životě rodiče dopřáli, si začal více vážit a vše nebral jako samozřejmost. 
>>> Díky dobrému finančnímu zabezpečení ze strany jeho rodiny si mohl dovolit koupi bytu kousek od centra, kde si založil menší ateliér na focení spojený s tetovacím studiem, protože další nepopiratelnou částí jeho života jsou samotná tetování. Všechna, která má, si navrhoval sám a časem si během školy udělal tatérský kurz, takže si tím může i přivydělávat a není už tak závislý na financích od rodičů. 
>>> I když se dá říct, že měl lehký život, v jeho devatenácti letech si prošel i osobním peklem. Na střední škole se totiž kdysi dávno seznámil s jednou dívkou, se kterou se do sebe zamilovali a on ji viděl jako někoho, s kým by si dovedl představit zbytek života. Bohužel ne všechno má šťastné konce. Na narozeniny Sage jeli za jejich přáteli, ale on se necítil dobře a byl unavený díky čemuž během řízení ztratil pozornost a nevšiml si řidiče, který mu nedal přednost. Kvůli tomu nestihl včas zabrzdit a autonehoda byla rázem na světě. Byla to ošklivá nehoda, kvůli které mu museli odebrat jednu ledvinu, ale oproti Sage dopadl dobře. Ta utrpěla několik vnitřních zranění, z nichž jedno vedlo k odebrání dělohy. Po téhle autonehodě se jejich vztah rapidně změnil, protože ho Sage vnímala jako někoho, kvůli komu už nebude moct mít nikdy děti, takže se po čase rozešli. 
>>> V současné době se Caleb věnuje hlavně svému studiu, práci a přátelům a odmítá si s někým budovat jakékoli romantické vztahy, protože se díky tomu, co se mu v minulosti stalo, odmítá na někoho vázat. Do dneška má totiž stále výčitky, kterých není schopný se zbavit.


>>> ???





Žádné komentáře:

Okomentovat