sobota 9. ledna 2021

Lilien Vasilijev

3toknevi o


Name: Lilien Vasilijev
FC: Kristina Krayt
Player: Beastie
Age: 22 y.o.
Subject: Art
Grade: 2nd


>>> Je dcera pravé ruky mafiánského bosse a předního zabijáka Sergeje Alexandra Ševčenka - Anastazia. To však ví jen jeden člověk, protože má falešné jméno i veškeré doklady. 
>>> Díky přízvuku však svůj původ nezapře, tak si nechala aspoň ruské příjmení. 
>>> Je jedináček, a proto se k ní také tak rodiče chovali. Byla držena i díky tomu, kdo je její otec, v takzvané zlaté kleci. Dokonce měla i domácí učitele, protože na normální školu chodit nesměla. 
>>> Narodila se v Rusku a tam je také její srdce. 
>>> Do Californie šla studovat, aby ji otec ochránil. Díky své kráse a původu, by se mohla stát doslova terčem lidí, se kterými se její otec a jeho šéf nemají zrovna v lásce. 
>>> Lili ale konečně může aspoň trochu žít jako obyčejná dívka. Tou totiž bohužel není. 
>>> Sice si potrpí na luxus, na nějž je odmalička zvyklá, ale peníze pro ni nejsou až tak důležité a rozhodně ji jimi neohromíte. 
>>> I když je možná k nevíře, hned by svůj život vyměnila s kýmkoliv a toho všeho se v mžiku vzdala. Má za to, že svoboda je mnohem víc, než přepych. Proto si snaží ten život nejvíce užít. Nejen, že miluje cestování, ale také adrenalin a nebrání se téměř ničemu. 
>>> Je tak trochu blázen, ale není divu, když až teď v Californii začíná opravdu žít, aniž by měla stanovený nějaký přísný režim. Sice tu má člověka, který na ni dohlíží, ale nemá ho furt za zadkem, jako tomu bylo v Rusku. Bez něj totiž nesměla nikam. Teď už tomu tak není, aspoň si to Lili myslí. Hlídaná je však pořád, i když tajně. 
>>> Aspoň ve škole má klid a tou prochází úspěšně díky fotografické paměti, která jí v mnohem pomáhá. Ovšem nepatří k premiantkám, protože mnohdy nestačí se látku naučit zpaměti. Protože, když jí nerozumí je jí tento um k ničemu. Řadí se tedy mezi průměr a to jí stačí. 
>>> Studuje to, co ji baví a konečně může své návrhy realizovat. Když totiž byla mladší, tak jedinou její útěchou ve zlaté kleci, bylo kreslení. Kreslí si tedy návrhy šatů a i veškerého oblečení, které si pak nechá ušít a hrdě to nosí. 
>>> Chtěla by být módní návrhářkou, ale to je nejspíš nereálné. Stejně jako stát se známou modelkou. Foťák ji sice doslova zbožňuje, ale pod svým jménem vystupovat nemůže a ani se nemůže pouštět do něčeho většího, aby se stala známou a neozývali se jí na focení jen občas. 
>>> Ve všem má určitá omezení a nesmí je porušit. Už tak, že fotí kalendáře a do módního časopisu, si dovolila až moc. 
>>> Ale Lili holt taková je. Dělá si chce, když konečně může a nehledí na následky. 
>>> Nedělá jí problém se večer sebrat a jít se jen tak projít. Užívá si té svobody. 
>>> Navíc se ani tolik nebojí. Otec ji naučil jak sebeobranu, tak i zacházet se zbraněmi. Měl za to, že ji třeba naučí i zabíjet, ale na to Lili není. 
>>> Tyto dovednosti ji tedy mnohé ulehčují, ale také je to i jisté prokletí. Kvůli životu, který vedla, se stala paranoidní. Má pocit, že ji neustále někdo sleduje a chce jí ublížit.
>>> Otec často nešel pro ránu daleko a byl agresivní, jak na matku, tak i na Lili - nikoho si tedy nepřipouští k tělu a je dost opatrná. 
>>> Dokonce, když jde někam večer a slyší za sebou kroky, je ostražitá, protože ji hned napadne, že by jí mohl dotyčný něco udělat. Jednou se dokonce stalo, že se muž přiblížil tak blízko, že mu Lili v afektu zlomila nos. 
>>> Také s sebou neustále nosí tazer, kterým už ne jednou někoho ochromila. Není tedy radno se k ní přibližovat moc blízko, pokud sama nechce. Když totiž chce, tak na sebe nechá sáhnout. To ji ale musí dotyčná osoba zaujmout. 
>>> Je jí jedno, zda je to kluk nebo holka. Nedělá mezi nimi rozdíly. Chtěla by zkusit všechno, ale v určitých mezích. 
>>> Zase není nějaká extrémistka a určité věci se jí hnusí. 
>>> To však neplatí o zvířatech ani, co se týče pavouků a hadů. Dokonce jednoho hada vlastní a to hroznýše. 
>>> Její velkou láskou jsou i koně, proto si nechala svého dopravit a když má čas, tak na něm vyrazí do přírody. Ovšem, pokud by si někdo myslel, že piknik v trávě je tím pádem ideální, tak se plete. Lili se štítí housenek, švábů a podobné havěti. Dokonce má i panickou hrůzu z vos a když kolem ní letí, je schopná udělat ze sebe i hysterku. Je totiž na vosí bodnutí alergická. 
>>> Další alergií, kterou trpí, je na ořechy. Po nich má otoky po celém obličeji a potřebuji okamžitý lék nebo doktora. 
>>> Co se ale týče alkoholu, tam žádné omezení není, ale pije jej jen zřídka a s mírou. Ovšem jako správná Ruska si dá ráda pravou ruskou vodku. Cigaretám neholduje a smrdí jí. 
>>> Miluje květiny, asi jako každá žena a především růže a lilie, podle kterých má falešné jméno. 
>>> Nesnáší pitomce a nafoukané, zazobané blbečky, kteří si myslí, že když mají peníze, mohou mít všechno. 
>>> Ráda je tajemná a nepředvídatelná a ještě mnohem raději působí neodolatelně. Chodí tedy vždy perfektně upravená a nalíčená. Ale zase toho na sobě nemá tuny, protože to ani nepotřebuje.
>>> Cvičí, aby si udržela postavu a kvůli tomu také téměř přišla o prsa. Nechala si tedy udělat silikony, které nejsou nijak přehnané a jí vážně sluší. 
>>> Umí mluvit několika jazyky a to pochopitelně Rusky, ale i Anglicky a Italsky (všechno bylo potřeba pro vyjednávání s kontakty svého otce) 
>>> Zkrášlení těla v podobě piercingu nebo tetování nemá žádné. Má velmi nízký práh bolesti a představa, že by do ní někdo píchal jehlou, je pro ni děsivá. Dokonce i při odběru krve se jí dělá špatně. I když, Lili polije studený pot už, když jen před nemocnicí stojí. Nesnáší ten nemocniční pach. Není na něj ani zvyklá, protože i doktoři za ní docházeli domů. 
>>> Knihy moc nečte, přijde jí to jako ztráta času. Raději se projde nebo si jde zaběhat, zaplavat. 
>>> Californie je pro ni ideální místo. To teplo si totiž zamilovala a hlavně nemusí chodit pořád zachumlaná, jako v Rusku a užívá si to. 
>>> Vždy milovala moře, takže není divu, že je to její oblíbené místo a sem tam s někým i prohodí pár slov. Kromě jednoho člověka tu totiž nikoho nezná a možná, že je na čase to změnit.


>>> Alex Cunningham - Jediný člověk, který ví celou pravdu o Lili (Anastazii) a kterého v Cali "zná". Je to už nějaká doba, co se s ním seznámila v Londýně, kam jel její otec řešit obchodní záležitosti s otcem Alexe. Alex dostal tedy za úkol ji zabavit a docela se mu to i dařilo. Ukázal jí Londýn, a proto Lili doufá, že jí ukáže i Californii. Neviděli se však roky a nejspíš se oba změnili, tak kdo ví, jaké bude jejich opětovné setkání.




Žádné komentáře:

Okomentovat