čtvrtek 25. března 2021

Jungkook Yon



Name: Jungkook Yon
FC: Jeon Jungkook
Player: Nika
Age: 20 y.o.
Subject: Psychology
Grade: 1st



>>> Narodil se v Cheongju, kde vyrůstal do svých dvanácti let. Později jeho mamka získala v Seoulu lepší pracovní pozici, kam se i celá rodina přestěhovala. V Seoulu absolvoval střední školu. 
>>> Jungkook má starší sestru a bratra. Oba dva se rozhodli pro studium v Americe, jelikož se jim jejich rodná země zdála malá. Jungkook nejdříve opravdu váhal, jelikož přece jenom v Koreji měl kamarády a má to tady velmi rád. Po dlouhém uvažování se nakonec, ale rozhodl taky pro Ameriku, protože není na škodu poznat svět mimo svou zem a navíc se kdykoliv může vrátit. 
>>>Těžké rozhodování nebylo jen to, jestli opustí svou domovinu, ale i jaký obor vůbec zvolí. Měl před sebou dva, které ho opravdu velmi lákaly. První byla literatura, protože rád si píše. Má i takový černý notes, kam si psal úplně každou blbůstku, co ho napadla. Druhý byl zase psychologie, protože odjakživa rád radil svým kámošům v oblasti vztahů. Věřil si v tomhle, i když on sám moc na rande zrovna nechodil, ale vztah si už zažil. Nakonec konečná volba padla na psychologii, jednak udělá rodiče hrdými a jednak v tomhle si více věřil. Doufá, že se stane párovým terapeutem. 
>>> Pro Ameriku se rozhodl i z důvodu, že má velmi rád angličtinu. Ve volných chvílích často sleduje seriály a filmy, a to v původním znění nebo či s titulky. Třeba má tajnou slabost pro romcom, ale čím se netají je jeho vášeň pro anime, které je schopen sledovat i celé hodiny. 
>>> Aby to nevypadalo, že celé mládí stráví u Netflixu, tak se musím zmínit o jeho největší vášni a to skateboardu. Jeden by řekl, že ten skate má přilepený k nohám vteřinovým lepidlem. Kdykoliv je to možné, tak se všude dopravuje na prkně. Často navštěvuje skateparky, kde stráví po škole velké množství času. Skate opravdu nedá ani na chvilku z ruky. Ale jak se člověk zkouší učit nové triky, tak je samá modřina, takže pád mu není vůbec cizí. 
>>> Ty modřiny často nejsou ani vidět díky kérkám, které si Jungkook nechal vytetovat na jedné dovolené s partou kamarádů a od té doby nepřestal. Může se pyšnit docela velkým množstvím a všechny mají pro něj určitý význam. 
>>> Jungkook je “crackhead”, co se nebojí udělat sám z sebe srandu, přesto všechno je to ale introvert. Samozřejmě, že si rád zajde s kamarády na prkno a podobně, ale přesto jsou chvíle, kdy je radši sám v svém pokoji a schovává se tam před světem a to nejlépe v společnosti svého kocoura Gregora, který mu v Americe opravdu velmi chybí. Tenhle kluk rozhodně nechce být někde středem pozornosti, má rád svůj klid a soukromí. 
>>> Velmi rád i fotí, je to jeho další koníček. Takže, když má dlouhou chvíli, tak popadne foťák a vydá se do města nebo do přírody fotit. Rád fotí i lidi a jeho fotky jsou většinou černobílé a nebo zbožňuje polaroid fotky. 
>>> To, že je pánem svého nádherného kocoura, o něm vypovídá, že je obrovským milovníkem koček. Taky je milovníkem jídla, velmi rád jí a pro jídlo je schopen udělat cokoliv. Doslova téměř cokoliv. Takže v Americe se nemůže nabažit pizzy, jehož nejoblíbenějším druhem je salámová pizza. 
>>> Takže ve zkratce; crackhead se špatným orientační smyslem a velkou vášní pro jídlo a skate, ale i velmi skvělý kamarád, tak že by pro svoje blízké byl schopen udělat první poslední. Překypuje zejména radami, takže u něj vždycky najdete pomoc. Teď už je jen připraven dobýt svět na svém prkně. Třeste se!


>>> Bethany Cunningham - Tuto slečnu potkal v skateparku, když mu zase ujel skate a do někoho drcnul, což byla právě tahle dívčina. Tehdy byl v Americe opravdu krátkou chvíli. Samozřejmě, že se ji velmi omlouval, díky čemuž se i dali do řeči a stali se z nich kamarádi. Navíc jsou v stejném spolku, takže o to víc se mohou spolu bavit. Jungkook Bethany navíc objednává pizzu, kterou si vždy dají spolu a pokecají o životě či skate. Taky společně chodí do skateparku, kde si ukazují různé triky a podobně. Považuje ji za jednu z velmi dobrých kamarádek. 
>>> Aira Fowler - Jedním z Kookových koníčků je i fotografování. V první týdny v San Franciscu se vydal fotit a ztratil se. Tak se šel zeptat na cestu do jednoho útulku, který byl zrovna po cestě a jeho napadlo, že by rovnou i okoukl kočky. Podařilo se mu a potkal velmi milou a hodnou Airu, která mu poradil s cestou zpátky do nerdského spolku, ale v útulku chvíli setrval, zjistili, že mají společné focení a Jungkook ji vyprávěl o svém kocourovi. Rozhodně to nebylo naposled, kdy se setkali a on jí občas přijde navštívit do útulku a ptá se jí taky na rady ohledně focení. 
>>> Theodore C. Silver - Teddy poznal, když se jednou poflakoval na skejtu s foťákem kolem krku. Napadlo ho, že by si mohl vyfotit nějaký kytky, ale bohužel byl ve městě, tak se vydal do místního květinářství, kde se setkal s Teddy. Samozřejmě, že se jí zeptal, kterou kytku považuje za nejhezčí a podobně, přičemž se s ní dal nějak do řeči. Vůbec mu nevadilo počáteční koktání. Sice je sám introvert, ale chtěl ji poznat, navíc když zjistil, že tato slečna je s ním ve spolku. Vždycky, když ji potká nebo podobně, tak s ní hodí řeč, občas ji vytáhne ven na focení nebo mu stačí i jen to, když se jdou projít. Rozhodně patří mezi jeho kamarády. 
>>> Lynn R. Matthews - Lynn zná zase jako spolužačku z svého oboru. Jelikož není z Ameriky, ale z Koreje, tak se naskytnou nějaké problémy v řeči, tak zrovna Lynn mu přišla sympatická a na první pohled ochotná. Rozhodl se, že ji osloví a tak se z toho stalo, že si občas za ní zajde pro nějakou radu či pomoc s učením, co se týče psychologie, ale to neznamená, že by si to jen od ní vybíral, samozřejmě, že ji vždy za to přinese něco dobrého k snědku nebo, kdyby s čímkoliv zase potřebovala ona pomoc, tak je ochoten ji nabídnout.


???

Žádné komentáře:

Okomentovat