středa 17. března 2021

Pia Tanja Axel



Name: Pia Tanja Axel
FC: Zara Larsson
Player: Dear
Age: 23 y.o
Subject: Journalism
Grade: 4th


>>> Ráda si mění účesy, rozhodně nemá problém se zčistajasna ostřihat na kluka. V momentální době má vlasy ostřihané zhruba po ramena. 
>>> Vzhledem k množství peněz, kterými disponuje, se ráda obklopuje hezkými věcmi. Taktéž se stará o svůj vzhled a málokdy vyjde z bytu bez make-upu. 
>>> Má skandinávský, přesněji řečeno švédský původ, a tak jde v jejím hlase dost dobře poznat, že je cizinka.
>>> Povahově je to milá, usměvavá dívka. 
>>> Ví, co umí, ví, že je inteligentní a rozhodně se to nebojí dávat najevo, což v kombinaci s jejím tučným kontem a drahým oblečením může působit, že je povrchní. 
>>> Má překrásný hlas. 
>>> Když ještě aktivně pila a brala lehké drogy, tak byla vždycky hlavní hvězdou večera, prováděla kdejaké šílenosti a nezávazný, nezletilý sex jí taky moc nevadil. Teď sice na nějaké party chodí, ale zůstává jen o vodě a moc se neprojevuje, o sexu s cizími ani nemluvě.
>>> Nerada mluví o své hudební a drogové minulosti, a tak to nikdo, kdo si ji nevyhledá na internetu, neví. Za ty drogy se stydí a s hudbou už skončila, protože ji to dohnalo dost daleko. 
>>> Narodila se v hlavním městě Švédska. Její matka je učitelka a otec instalatér. 
>>> Je jedináček. 
>>> Když jí bylo třináct, na vlastní popud se přihlásila do hudební soutěže, kterou zvítězila a tím odstartovala její pěvecká kariéra. 
>>> V sedmnácti se jako mnoho jiných dětských hvězd zapletla s alkoholem a drogami. Přesto však vydržela a ještě dva roky tvořila. 
>>> Když rodiče zjistili, co se jí děje, donutili ji skončit s evropským turné a nastoupit u nich doma na odvykačku. Byl z toho šílený bum, celá média to řešila a ona tu špatnou pozornost nesnášela. Jelikož ale nechtěla zklamat rodiče, kousla se do zadku a odvykačkou si prošla. Od té doby se drží od těch hnusů co nejdál. 
>>> Po odvykačce se rozhodla nastoupit na vysokou školu, ale nechtěla zůstat ve Švédsku, a tak se po dlouhých hodinách u počítače rozhodla pro San Francisco, kam ve dvaceti nastoupila do prvního ročníku na žurnalistiku, jelikož nevěděla, co jiného by tak mohla studovat. Do žurnalistiky se nakonec zamilovala.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat