neděle 7. března 2021

Tobiasz Piotrowski



Name: Tobiasz Piotrowski
FC: Adrien Sahores
Player: Tammy
Age: 23 y.o.
Subject: Literature
Grade: 4th


>>> Tobiasz je rodilý Polák, který se vzhledem podal na svou mámu, která pochází z židovské rodiny. Má tedy hnědé oči a lehce zvlněné hnědé vlasy, které si často upravuje. Rysy ve tváři má docela něžné a po svém otci nepodědil vůbec nic, za což byl vždycky rád, protože byl jeho otec alkoholik a jeho respekt si nikdy nezískal. I přesto, že jeho máma Ester na její původ hodně dala a podřizovala se mu, po něm to nikdy nevyžadovala a on k židovským tradicím nemá blízko a ani nikdy neměl. 
>>> Rodiče ho vychovávali hodně konzervativním způsobem, takže jeho jednání takové dost často je. Je to gentleman, protože ho máma učila, že k dívkám se musí vždycky chovat galantně a nemá být hovado, které bude řešit pouze to, jaký má kdo výstřih a jestli do něj má co dát nebo ne. Je to typ člověka, pro kterého je na ostatních nejdůležitější povaha a i přesto, že není uzavřený, lidi, které si udržuje v nějakém bližším okolí, si vybírá. 
>>> Tobiasz je taky hodně vzdělaný člověk, protože pro oba jeho rodiče vždycky bylo extrémně důležité vzdělání. Hlavním cílem, na který se vždycky ve studiích zaměřoval, byly jazyky a literatura. Díky tomu, že mu rodiče tloukli do hlavy jazyky už od momentu, co je mohl chápat, umí dnes plynule anglicky, německy a francouzsky. Co se týče literatury, kterou v současné době studuje, táhlo ho to k ní vždycky. Má hrozně blízko ke knihám a k novinařině a sám sebe si v budoucnosti představuje v žurnalistickém průmyslu. Mezi jeho další koníčky patří ještě hraní na housle a na piano, což je další věc, kterou měl už odmala povinnou. Housle sice jako dítě naprosto nesnášel kvůli neuvěřitelné dřině, kterou obnášely, ale dnes jsou naopak jeho oblíbeným nástrojem a je rád, že na ně umí hrát. 
>>> Ačkoli se zdá být jeho život téměř dokonalý, vždycky v něm chyběla nějaká jiskra. Má pocit, že toho příliš nezažil, protože díky tomu, že jeho rodiče byli hrozní snobové, tak místo do klubů s přáteli musel chodit na plesy, brunche a na všechny možné snobské akce. Na druhou stranu ho ale návštěvy barů a klubů nikdy nelákaly, protože je abstinent a alkohol by jen tak do ruky nedal. Vlastně ho nikdy ani neochutnal, takže by ho nejspíš složila i sklenička vína. Hlavním důvodem jeho abstinence je jeho otec, který alkoholu naopak holdoval až moc. Sice jeho otec nikdy nebyl agresivní, ale opíjel se tak moc, že se pomalu sám ani neodkázal postavit na nohy a on se zařekl, že tak nikdy dopadnout nechce. A tohle jeho tvrzení se ještě zdvojnásobilo, když jeho otec zapříčinil autonehodu, kde zemřel on i jeho máma. Bylo mu tehdy jen třináct a asi každý si dovede představit, jak to tehdy nesl. Byl jedináček, takže už neměl nikoho. Jediné příbuzenstvo, které měl, žilo v Californii, kde nakonec taky skončil, protože se ho jeho teta se strýcem ujali. Sami nikdy nemohli mít děti, takže se pro ně stal Tobiasz takovým jejich posláním a i přesto, že to nejsou jeho rodiče, ho brali jako syna a on je má rád, protože mu hodně pomohli přenést se přes to, co se stalo. 
>>> V současné době je už ve třetím ročníku literatury na univerzitě v San Franciscu, kde žije už od autonehody rodičů. Než šel na univerzitu, žil se svým strýcem a tetou a dnes už má vlastní byt ve městě, protože v žádném spolku není. Má brigádu v knihovně a často jezdí navštěvovat strýce s tetou, protože už jsou postaršího věku, tak jim pomáhá s prací kolem domu, nakupuje jim a tak celkově se jim stále snaží vynahradit to, že se ho kdysi ujali.


>>> ???



Žádné komentáře:

Okomentovat