pondělí 5. dubna 2021

Oslavy zvolení nového krále a nových královen

 Oslavy zvolení nového krále a nových královen

Brzy začne nový školní rok a jak lépe jej oslavit než nějakou pořádnou party?! Všichni nově zvolení si pro členy svých spolků připravili akci na oslavu svého zvolení a snad i jako poděkování za to, že byli svými vrstevníky zvoleni, takže nezbývá říct nic jiného, než abyste si to užili!

Pro více informací rozklikněte celý článek.

Akce klučičího spolku - Párty na lodi
  • Nebudeme si lhát, touto akcí si lehce spolek rodičů (haha) sáhl do kapsy. Kupodivu to ale žádným způsobem nevadilo a plán skvěle vyšel. Tímto by vás nový král spolku rád pozval na akci, kde by se měl oslavit nový král. Nathan by to tak rozhodně nenazval, spíše by to nazval jako velmi dobrou párty, kde si člověk užije spoustu zábavy. Naše plavba se dle logického uvažování započne v přístavu. Ano, párty bude na lodi. Oblečení je na každém z vás, nicméně bude určitě výhodou mít plavky, ale spodní prádlo to vždycky jistí. Jen aby pak pár slečen nebylo stydlivých, pokud by jejich prádlo bylo trochu více vyzývavé, anebo nedej bože nezvládlo hození do vody v oblečení. Počítat se musí se vším. Na palubě bude dostupný bar s barmany, kteří vás kdykoliv rádi obslouží. Najde se tu samozřejmě i občerstvení s dobrým jídlem, i když se nedá říct že úplně zdravým, za to velmi dobrým. Na palubě se nachází i vířivka pro zamilované párečky a nekalé věci, i když to se úplně nedoporučuje, jelikož je vířivka dost na očích. K vypůjčení je zde i pár vodních skútrů za kterými je možno tahat kruh. Zábavy je tu opravdu hodně, nudit se nebudete. 
  • U této párty je jedna výhoda, pro někoho nevýhoda, a to je to, že párty se neopouští. Jakmile se zjevíme na širém moři, není cesty zpět a domů se dostanete až ráno. Pro unavené studenty, kteří nezvládají být vzhůru a jsou zvyklí chodit brzo do hajan, jsou zde pokoje. Není jich samozřejmě moc, loď není Titanic. Tyto pokoje jsou určeny samozřejmě jen spaní, ehem. Nerozebírejme to. Jediné co Nathan může jako poslední říct je, že zváni nejsou jen chlapci ze spolku, ale i klidně nějaká děvčata odjinud, protože bez nich by to nešlo. Přijďte včas a vydejte se na tu nejlepší párty plavbu století!


Akce nerdského spolku - Pizza express

Dámy a pánové. Dovolte mi vás pozvat na pizza express do nerdského spolku!

  • Asi se najde jen málokdo, kdo by někdy neochutnal pizzu. Našla si cestu do našich srdcí, do našeho jídelníčku a také do našich kuchyní. Rádi si na ní pochutnají děti i dospělí při nejrůznějších příležitostech – někdy pomůže zahnat hlad jako rychlovka na ulici, jindy si ji objednáme do práce k obědu nebo si na ni rádi dojdeme večer do restaurace s rodinou či přáteli. Zkrátka, pizza je fenomén, který dobyl celý svět. A nejen svět, vlastně se už podívala i za jeho hranice do vesmíru. 
  • Všichni členové nerdského spolku jsou srdečně zváni. Samozřejmě to nebude jen tak. Bethany jako nová královna spolku se to pokusila trochu ozvláštnit. Nakoupila proto pár hotových těst na pizzu a ty se připraví ve společenské místnosti na velký stůl. Na stole bude dále několik ingrediencí kterými si svou pizzu ozdobíte. Každý si udělá jen jednu menší pizzu, bude to spíš jen for fun. Taky by nikdo nechtěl péct pizzy celý večer že. Normální pizza je samozřejmě taky zařízená. Nadále bude připravené i jiné občerstvení, protože jídlo je cesta ke spokojenosti. Můžete svého kamaráda vytáhnout na virtuální realitu, která je zapůjčená z jedné prodejny, proto by měli být všichni opatrní. Hned u vstupu do společenské místnosti naleznete stojánek s ručně vyrobenými náramky. Každý tam bude mít jeden se svým jménem, kdyby se náhodou nemohl někdo ze spolku účastnit Bethany mu ho jistě předá pak osobně. Dále bude k dispozici plno společenských her a někde mezi tím vším bude položená i kasička kam Bethany vybírá pro zvířecí útulek, příspěvek je však dobrovolný a peníze pak daruje útulku za celý spolek. Budeme se na vás všechny moc těšit.!


Akce dívčího spolku - Rozloučení s létem na pláži

  • V centru dění je postaven stůl, na kterém je mnoho druhů jídla (od hummusu se zeleninou a pitou, těstovinový salát, trhané maso, či například špízy). Tento stůl je ohraničen světýlky, která později večer zajistí dostatečný přísun světla. 
  • Stranou je stolek s alkoholem, kde jsou například i želé panáky, jinak se tam vyskytuje primárně dva předem umíchané drinky - Mojito a Piña Colada, které si můžete natočit do normálního kelímku či do kokosu.
  • Pokud se někomu nebude chtít sedět u stolu, bude se moci přesunout k připravenému ohništi, kolem kterého jsou pro větší pohodlnost rozmístěny polštáře.
  • Na závěr večera budou všem rozdány prskavky


Herní pravidla

  • Akce se koná od 1.5.2021 - 30.6.2021, hry prosím ukončete nejpozději do 11.7. 
  • Na akci mohou dorazit členové jednotlivých spolků, i když jsou zrovna ve volné hře. Pokud chcete, můžete na akci poslat i lidi, kteří nejsou členy spolku, ale pozor - jen jedna vaše postava může být zároveň ve volné hře, ostatní postavy musí být buď na akci nebo ve volné hře.
  • Když vám skončí volná hra, ale vy jste pořád na akci, novou volnou hru smíte začít až po skončení akce. 
  • Na začátek postu pište jméno postavy, se kterou hrajete.

Žádné komentáře:

Okomentovat