středa 8. září 2021

Ellie Scarlett Lawson

  3toknevi o


Name: Ellie Scarlett Lawson
FC: Sophie Simnett
Player: Alien
Age: 22 y.o.
Subject: Medicine
Grade: 4th



>>> Ellie se narodila jako poslední člen velice početné rodiny, na světě měla totiž již 4 bratry. Ovšem její narození bylo pro její matku velice osudné, během porodu došlo k nečekaným komplikacím, které dovedly celou situaci až na operační sál. Ještě než matku Ellie uspaly, stihla v bolestech pronést to, aby zachránili hlavně její dcerku, což nakonec udělaly, i když se snažily i o její záchranu. 
>>> Její prostřední jméno je jméno její matky. Její otec ji ho dal do rodného listu, aby měla nějakou památku na svoji mamku. 
>>> Je součástí roztleskávaček. Jak se tam dostala? Snadné, jednoho dne se vsadila s nejstarším bratrem, který ji vybídl k úkolu a když jej nesplnila, musela se přihlásit do týmu, který on sám vybere. Rozhodně nečekala, že by vybral roztleskávačky, ale když sázku prohrála a během druhé chvíle držela formulář, pochopila oč se jedná. Avšak bratrovi to nikdy nezazlívala, odjakživa je ráda součástí nějakého kolektivu. Ohebná byla taky dost a rychle se všechno učila. Proto si roztleskávání nakonec velmi oblíbila a je ráda, že může být takovou součástí. 
>>> Její největší vášní je běh. Běhala snad od dob, co se naučila chodit. To víte, nějak se bránit před šikanou bratrů musela a nejlepší obrana byl pro ni vždycky útěk. Běh se nakonec stal jejím koníčkem, na který si rozhodně vždycky najde čas. 
>>> Dalo by se říci, že je to takový ten klučičí typ holky, možná protože vyrostla v rodině plné chlapů, nepoznala nikdy pořádně panenky, šatičky či make-up. Odjakživa si hrála na vojáka, astronauta nebo na řidiče F1.
>>> Přes svoje vlčí vychování a akční jednání, které můžeme poznat hned na první pohled je to naprosto milá dívenka se srdcem ze zlata a rozhodně na pravém místě. Hodně ráda pomáhá lidem, je hodně akční, upovídaná, nejraději by se bavila s kýmkoliv na světě. Rozhodně extrovert, být o samotě ji nedělá moc dobře, raději je obklopena lidmi. 
>>> Má jedno malé tetování. Bylo vytvořeno kvůli rebelství proti jejímu otci, když ji něco zakázal. Chtěla si vytvořit něco, co by bylo ošklivé, pro jejího otce, avšak zalíbila se ji malá květinka na palci. Otec byl chvíli naštvaný, ale velice rychle ho to přešlo. 
>>> Jejím skrytým talentem je umění hrát na bicí, ještě nikdy to nikomu neukázala, jenom rodině, protože hluk, kterým tím udělala skrýt opravdu nešel.
>>> Medicínu studuje hlavně protože chce zachraňovat životy lidí, nejraději by potom byla na porodním, aby mohla být u toho, když bude mít matka na mále, aby další dítko nepřišlo o mamku jako to měla ona.
>>> Kolikrát se to nezdá, ale Ellie je opravdu chytrá holka. Možná se na první pohled může zdát, že je neustále přelétavá, nemůže se na nic pořádně soustředit, ovšem pokud ji něco chytlo, nedokázala to opustit, dokud to nebylo hotové anebo dokud ji to nepřestalo bavit. 
>>> Fanynka rockové a metalické hudby, i když by to do ni nikdo neřekl. 
>>> Neumí plavat, bojí se vody, pokud není ve vaně nebo ve sprše. Jednou když byla menší, spadla do bazénu a málem se utopila, od té doby strach zůstal v ní. 
>>> Hodně často měla problémy ve škole, pokaždé, když ji někdo řekl něco špatného, uhodila ho/ji, čímkoliv je polila, i barvou. Jednoduše si nenechala nic líbit. Toho se drží vlastně i teď. Člověk by o ni řekl, že vypadá mírumilovně, avšak stačí nějaká velká urážka a už ji musí někdo držet, aby se na danou osobu nevrhla. 
>>> Nosí brýle, bez nich vidí opravdu špatně, prakticky je skoro slepá když je nemá na sobě. Při sportu má samozřejmě na sobě kontaktní čočky. Moc dobře ví, že by byla schopná si svoje brýle rozbít. 
>>> Když je nervózní hodně často se něčím cpe. Neustále si musí něčím zacpávat pusu, neboť se bojí, že by spustila svoje nesmyslná slova, které by nikam nevedly. V ten moment ji ani nezajímá, jestli přibere či něco takového. Cpát se zvládne klidně i hodiny, dokud není všechno vyřešeno. 
>>> Co se týká jejího milostného života? Je to jako jednoduchá skluzavka dolů. Měla snad dva vztahy, nejdelší trval, pět měsíců? Všichni 4 bratři byli pěkně ochranářský, neustále testovali kluky, jestli vydrží všechno, co mu předhodí, inu… nebyli moc dobrý. Proto Ellie nakonec vzdala nějaké to usilovné hledání a rozhodla se nechat všechno své náhodě a samozřejmě jejím bratrům.


>>> Tobiasz Piotrowski - kluk, kterého zná dalo by se říci snad i celou věčnost. Před třemi lety se poznali na běžecké trati. Ona si naprosto hověla v běžeckém koníčku, který zakončila posezením na lavičku. Neměla ani ponětí, že by tam někdo mohl mít taky věci, natož stejnou svačinu, která ležela na lavičce. S domněním, že je to její jídlo, rozdělala balíček krekrů, když v tom si na lavičku přisedl sám Tobiasz a začal jíst 'její' krerky! Ellie s domněním, že je pouze hladový a nemá vlastní jídlo jej nechala brát si ze sáčku. Měla dobré srdce, nic neřekla, ani po tom, co se sáček stal prázdným. Proto jej nakonec jenom vzala do ruky, do druhé vzala svoje věci a jakmile se zvedla, že odejde, na zem z jejích věcí vypadl přesný balíček krekrů, které před chvíli společně snědli. Chvilku ji trvalo, než ji došlo, že vlastně ona kradla jídlo. Proto se Tobymu ihned začala omlouvat, dřepla si zpět na lavičku a znovu se s ním rozdělila, tentokrát opravdu o její sáček krekrů. Od té doby se začali bavit tak nějak automaticky, postupně se z nich stali nejlepší přátelé, samozřejmě i s tím dobíráním, že mu ukradla jídlo.



Žádné komentáře:

Okomentovat