neděle 8. října 2023

Elizabeth Jenna Price



Name: Elizabeth Jenna Price
FC: Jenny Boyd
Player: Bočus
Age: 18 y.o.
Subject: Journalism
Grade: 1st

 


>>> Lizzie působí jako typická středoškolačka, pod jejíž bublinou je temnota, která nemůže být neřešena. Je sobecká a bezohledná, vysoce emocionální, snadno se urazí a většinou se zabývá svými vlastními potřebami a přáními. Může být brutální k ostatním lidem, používá upřímnost, aby je porazila a nebo postavila na jejich místo. 
>>>  I když je protivná, stále chce vnější souhlas a je vůči svému otci poslušná. 
>>> Je emotivní a nevyzpytatelná, ale také se učí vidět světlé stránky a často věci přestavuje; říká, že bude pracovat na své pozitivitě, protože je to jedna z jejích kladných vlastností. 
>>> Často utíká před svými problémy a popírá své povinnosti, hledá zábavu, dobrodružství a odbytiště prostřednictvím hédonismu. Přesto má velké srdce, které touží po pochopení a lásce. 
>>> Velmi dbá na svůj vzhled a snaží se být středem pozornosti. Na názorech ostatních jí velmi záleží, každému se snaží vetřít do přízně, což jí většinou způsobuje více problémů než užitku. 
>>> Je taky celkem soutěživá a to se týká i ohledně lásky jejího otce. Snaží se být za každých okolností vítěz, ať už se jedná o místo kapitánky ve fotbalovém týmu, předsedkyní školy nebo v soutěži o největší počet obětí. 
>>> Její pravý rodiče zemřeli při autonehodě. Ona a její dvojče strávili v kojeneckém ústavu jen pár dní, než si Lizzie adoptovali. Sama však netuší, že pochází z dvojčat. 
>>> Jakmile se Lizzie dostala do rodiny, nejenže získala nové rodiče, ale i staršího bratra, který ovšem její příjezd nebral moc hrdě a nadšeně. Pochopitelně se veškerá pozornost přenesla na malou Lizzie a Sebastian začal žárlit. Jejich vztah se nezměnil ani když byli starší a vlastně ani dnes. Nicméně se Lizzie měla v rodině dobře a získala si post tatínkovi holčičky. 
>>> Na stejnou univerzitu, kam chodí i její bratr se rozhodla jít schválně, aby mu dokázala, že není k ničemu, že není zbytečná a že ve svém životě něco dokáže. 
>>> Je fanouškem fantasy a nejraději má DC, Marvel a Starwars. 
>>> Ve volném čase hraje fotbal (její nejoblíbenější sport), deskové hry nebo cvičí jógu. 
>>> Jako jedna z mála nemá ráda psy a celkově chlupatá zvířata. Odůvodňuje to tím, že jsou otravná, dělají nepořádek a všude nechávají chlupy. 
>>> A taky nemá ráda, když jí někdo říká Elizabeth. Připadá jí toto oslovení fádní a nudné.


>>> Sebastian Finn Price – bratr, se kterým nemá nejlepší vztah. Začalo to, už když byla malá a v podstatě spolu soupeří do dneška. Netuší, jak to má Seb, ale Lizzie někde uvnitř touží po sblížení.
>>> Oliver Ch. Tonkin – Olivera popravdě moc nezná, ale díky bratrovi ví, že existuje. Stejně jako většina dívek uznává, že je Oliver vážně pěkný, ale nikdy by nedovolila, aby mezi nimi bylo něco víc než jen přátelství. Pořád je to namyšlený blbeček, který ojede každou sukni. 
>>> Patricie A. Gavreau – Paty, jak jí Lizzie s oblibou říká je její nejlepší kamarádka už zhruba tři roky. Od chvíle, co se Lizzie opila natolik, že nebyla schopna dojít domů a Patricie jí doprovodila. Ona ví vše o Patricii a Paty zase o ní. Je to člověk, za kterého by strčila ruku do ohně a taky je to jedna z mála lidí, kteří dokázali prokouknout Liziinu přetvářku a dokáží přijmout a respektovat její povahu.





Žádné komentáře:

Okomentovat