úterý 10. října 2023

Haloween II.

 LET'S GET SPOOKY!


Podzim mnohé láká ke sledování strašidelných filmů, vydlabávání dýní či pití Pumpkin Spice Latte, ale pro ty, které více láká noční život, si místní cocktail bar nachystal halloweenskou party roku. Pro studenty místní univerzity se rozhodli udělat levnější vstup, aby si zajistili vysokou účast, pracující si vstup už bohužel musí zaplatit - ani mladistvý vzhled je nezachrání. 
A co vás tam čeká? Hned u vstupu vás uvítá panák vodky obarvený na zeleno a dochucený (ve vodce naloženými) žížalkami. Po celém baru jsou rozmístěny nejrůznější dekorace, těšit se můžete na vysmáté dýně, čarodějnické klobouky, umělé pavučiny, problíkávající LED svíčky či postavy různorodých strašidel. Na záchodech si můžete povšimnout různých nápisů na zrcadlech, ať už je to "Bloody Mary" nebo například "The chamber of secrets has been opened. Mudbloods beware!". Pro tuto akci si bar připravil širokou nabídku tématických drinků a aby hosté nebyli o hladu, rozmístili po prostorách baru kotlíky s popcornem, ze kterých si můžete nabrat do připravených papírových kelímků. A aby se nikdo nenudil, prostory jsou pro tuto akci upraveny, takže se můžete těšit i na menší taneční prostor, na kterém bude po celý večer vyhrávat DJ Sk3l3t0n.
A to není vše! Zároveň bude probíhat soutěž o nejlepší kostým, výherce bude odměněn kyblíkem alkoholu! Pokud se chcete účastnit, pošlete váš kostým nejpozději do 10.12.2023 do kanálu na discord. Výherce bude vyhlášen 31.12.2023.

Nabídka akčních drinků:


Herní pravidla: 

  • Akce se koná od 1.11.2023 do 29.2.2024
  • Abyste si celou akci mohli užít bez stresu, na napsání ukončováků vám dáme dodatečný čas nejpozději do 10.3.2023. Samozřejmě se může něco stát, všichni jsme jenom lidi a kdyby něco hořelo, prosím, dejte nám o tom vědět. 
  • Na akci můžete vzít kolik jen chcete postav, nicméně pouze dvě mohou být současně na akci a ve volné hře. 
  • Když ukončíte hru na akci, můžete samozřejmě přesunout postavy na nějakou soukromou after-party, ale to už se počítá jako volná hra
  • Když vám skončí volná hra, ale vy jste pořád na akci, novou volnou hru smíte začít až po skončení akce. 
  • Na začátek postu pište jméno postavy, se kterou hrajete. 
  • Pokud máte odebranou postavu a chcete ji získat zpět, máte možnost! Stačí, když za jeden měsíc napíšete 8 postů (ať už na akci, či mimo). V praxi by to znamenalo, že pokud například Aci za listopad napíše 8 postů, získá zpět Chloe. Tuto možnost můžete využít pouze v době trvání akce a pouze jednou (i když napíšete 8 postů každý měsíc, získáte jen jednu postavu zpět), ale možná na konci akce ty nejaktivnější ještě nějak odměníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat