pondělí 1. ledna 2024

Grayson V. Sky


GRAYSON V. SKY
FC: Drew Starkey | 23 y.o | PSYCHOLOGY, 4th grade
Player: kylie 

• Za všech podmínek se vždy představuje jako Sky. Proto pokud ho oslovíte jeho křestním jménem, nebo nedej bože prostředním, tak se za vámi určitě neotočí. Jediné osoby, u kterých v rámci mezí dokáže tolerovat jiné oslovení, je jeho rodina. 
• Narodil se v Kanadě, kde strávil i většinu svého dětství, do Spojených států se přestěhovali, když mu bylo 16.
• Nemělo by být proto žádným překvapením, že miluje zimu a všechny typické zimní aktivity spojené s touto sezónou.
• Na první pohled působí jako sympatický a milý kluk, ale po bližším poznání zjistíte, že první dojem klame.
• Jeho rodiče mu při výchově věnovali spoustu pozornosti, ale občas se spíše cítil jako dlouhodobý projekt, do kterého pravidelně vkládají čas a peníze a trpělivě čekají na návratnost investice.
• Jako malý byl nucen se participovat do spoustu volnočasových aktivit. Mezi takové patří například hra na hudební nástroje, kulinářství, lyžování a samozřejmě hokej. Vždy se snažil, aby ve všem exceloval, a to mu také vycházelo, jenže si ale téměř ke všemu vytvořil silnou nechuť. 
• Hokej je právě jeden z mála koníčku, který mu byl sice zprvu vnucen, ale sám si ho následně oblíbil. Ani přestěhování ho nezastavilo v pokračování v tomto sportu. Navíc se velmi rád všude chlubí, že byl vybrán do NHL, ale nabídku odmítl.
• Mimo to ale moc na koníčky není, protože mu přijdou jako kompletní ztráta času. Všechna jeho práce a vynaložené úsilí musí mít jasný záměr a cíl, především pro jeho studium a budoucnost. Je dost cílevědomý a nebojácný.
• Brzy si uvědomil, že klíčem k úspěchu je vytrvalost a odhodlání. Proto si velmi brzy vybudoval každodenní rutinu, které se úzce drží do posledního detailu. Uvědomuje si tu repetitivnost, ale on ví, proč to dělá, a to ho motivuje v tom pokračovat.
• Sám o sobě ví, že dokáže být dost posedlý kontrolou, někdy to hraničí až s obsesí. Jenže on to nevidí jako negativní vlastnosti. Věří svým názorům a svým rozhodnutím, a kdo by měl vědět lépe než on sám, ne? A přesně proto by mělo být vždy po něm. Miluje mít nad vším kontrolu a mít moc nad lidmi. Jeho tvrdohlavost je už pak jen třešnička na dortu. Proto není udivující, že se nejvíce komfortně cítí mezi lidmi s poddajnými charaktery.
• Co absolutně nesnáší, jsou pocity osamělosti, odmítnutí či selhání. A není nic horšího než vidět někoho, kdo mu sotva sahá po kotníky, mít něco, po čem touží. Tyto chvíle beznaděje vidí jako překážky a bariéry, které ho drží od toho dosáhnout dokonalosti. Pokud se do takové situace dostane, nedokáže se držet zpátky a v zájmu všech osob je nejlepší se od něj držet dál, anebo ještě lépe – mu ve všem vyhovět. Obzvlášť když mu vůbec nevadí si ušpinit ruce, přeci jenom Sky žije pro konflikty. 
• Jako další faktor úspěšného života je pro něj mít neustále někoho po svém boku; ideálně někoho úspěšného, vzdělaného a samozřejmě atraktivního. Jeho milostná historie je z tohoto důvodu dost rozsáhlá. Když ale každý vztah skončil v plamenech, vinu v tomto ohledu na sebe nikdy nevzal. On ale věří tomu, že za to on nikdy nemohl. Díky jeho vzhledu a charisma ale nikdy neměl problém klidně hned další den okouzlit novou nápadnici.
• Vždy ho fascinovalo chování lidí, jak vše ostatní prožívají a co je motivuje. A jako dost vypočítavý člověk se vyžívá v situacích, kdy dokáže nasbírané poznatky využít; o to lépe, když z toho pak má prospěch právě on. Studium psychologie v businessu byla pro něj tedy jasná volba, obzvlášť s plány, které si pro sebe nastavil.

♥ Sofian St. Chanse: Jeho spolubydlící – vcelku fajn týpek, jinak by s ním samozřejmě nebydlel. Jeho společnost a občasně otravné chování u něj ale dokáže tolerovat. Co se mu na Sofim líbí je, že je to dost jednoduchý typ člověka, ať už řekne Sky cokoliv, Sofian tomu tak udělá. Hlavním kouzlem pro něj je ale Sofiho neskrývané uznání, které Skyovi přináší klid a komfort.
♥ Patricia Anne Gavreau: Tihle dva se dali dohromady jen chvíli poté, co se jeho rodina přestěhovala do USA. Zpočátku se sblížili díky podobnému dětství, ale jiskra tam byla nepopiratelně od prvního pohledu. A to byl začátek toho nejtoxičtějšího vztahu, kterým si může člověk projít. Ale i ty dobré věci musí někdy skončit.
♥ Crystal Lee: Roztomilá a naivní blondýnka, která se zdála jako ideální kandidátka na někoho, kdo by ho dokázal na nějaký ten čas zabavit. Dokud tedy nezjistil, že měla celou dobu přítele. To dost ranilo jeho ego, ale možná to nakonec odnesla hůř ona. Naposledy ji viděl, že od něj utíkala s pláčem, jelikož ji dokázal přesvědčil, že s ním emocionálně podváděla svého přítele.
♥ Matthew Andrew Kyle: Setkal se snad někdy s ním? Ne. Ale ani to mu nebrání v intenzivní nenávisti, kterou k Matthewovi cítí. Ne jedna, ale rovnou dvě osoby, které měly být jen a pouze jeho, daly přednost Matthewovi před ním. Směšné.
♥ Annys Inna Findley: Tvrdohlavější holku snad nezná. Je mu jasné, že její vytrvalé odmítání je jen zoufalý pokus, jak si stále udržet jeho pozornost. Proto když se nudí a nic zajímavého se v jeho životě zrovna neděje, je to právě ona, koho má tendenci kontaktovat.
♥ Kimmy Miller: Holka, se kterou měl krátký letní románek. Seznámili se přes hokej na jedné after party a taková hezká holka, ještě aby mu nepadla do oka. Moc dlouho jim to ale nevydrželo. Dle jeho názoru na něj jednoduše neměla; nemluvě o tom, že si na něm dost často vybíjela svoji frustraci vůči jejímu ex. Ztrácet čas truchlením, to ale není moc jeho styl. Netrvalo mu ani týden, než si našel někoho jiného.

Žádné komentáře:

Okomentovat