sobota 20. dubna 2024

Winifred Reinhardt

3toknevi o

WINIFRED REINHARDT
FC: Olivia Cooke | 20 y.o | SCIENCE, 1st grade
Player: Alien 


• Winnifred alias Winnie se narodila německému páru, který již dávno žili v Americe. Přestěhovali se sem kvůli pracovní zkušenosti, která je opravdu hodně pohltila. Proto byla jedináček, neměli pomalu kvůli práci čas na další dítě a vlastně ani na ni.
• Měla všechno na co si kdy vzpomněla, stačilo jen říct a během okamžiku to měla u sebe. Ovšem to byla jediná efektivnost co od rodičů dostávala, neboť kvůli svým profesím na ni neměli čas a tak její výchova byla hlavně v rukou chův a personálu, který dělali v domě veškeré práce.
• V její rodině se mluví hlavně německy a proto ovládá i tento jazyk velmi dobře, i když sama tedy preferuje angličtinu, neboť ji přijde hezčí. 
• Její matka byla hodně na popularitu, proto se neustále Winnifred snažila podstrkovat různé soutěže krásy a talentů, chtěla aby Winifred uměla hned několik věcí. Winifred chvíli souhlasila, protože to byl vždycky jediný čas kdy měla nějakou pozornost od své matky, i když to nesnášela.
• Jako dítě a během dospívání nemohla jíst sladké, bylo ji to odepřeno ovšem od momentu co se vzbouřila a ochutnala něco upečeného či sladkého, stala se úplně sladkým posedlá. Nepohrdne dobrou čokoládou či nějakou hromadou cukru, samozřejmě v jistém zdravém měřítku. Dokonce se na protest naučila i péct, aby si vždycky mohla udělat něco dobrého, a nakonec ji to i chytlo a pečení si oblíbila. Vždycky při ruce nosí nějakou čokoládovou tyčku, která ji vždy zvedne náladu.
• Díky zkušenosti pečení si našla i brigádu v cukrárně, díky které si postupně šetří na budoucí život. 
• Odjakživa preferovala běhání venku, kde zkoumala všechny divy přírody a postupně se zamilovávala do rostlin.
• Díky tomu, že si zamilovala právě rostliny se rozhodla začít studovat vědu, přesněji botaniku, což se rodičům moc nelíbilo, protože chtěli, aby si vybrala něco úspěšnějšího, jako třeba doktor či něco takového a nenásledovala své hloupé sny. A tak i přes velký nesouhlas rodičů se rozhodla, že chce studovat vědu, přesněji botaniku. Dokonce po dlouhém přemlouvání přinutila rodiče, aby ji začali platit pokoj v nerdovském spolku, kam podle ní velmi rychle zapadla.
• Její nejoblíbenější knihy jsou jakýkoliv druh encyklopedie, díky které se může naučit hodně věcí. Považuje se za lehkého nerda, rozhodně ji nevadí věda, kterou studuje. Dokáže mít nos zabořený v knihách a nebo dokonce v různých videohrách.
• Velká milovnice rostlin, neustále nějaké pořizuje, pěstuje a svoji nejoblíbenější sbírku má i pojmenovanou.
• Krom rostlin a pečení má ještě oblibu v astronomii, rozhodně věří že je někde další planeta s nějakými vetřelci, miluje sci-fi. A taky má zálibu v dinosaurech a časové doby kdy existovali dinosauři. Je dokonce schopná chodit do muzea na tyto prohlídky stále dokola. Ovšem nejpodivnějším koníčkem u ní je  to, že ráda sbírá různé kameny, která pak někdy i pomaluje a nechá je na různých místech s nadějí, že někomu zvednou třeba i náladu. 
• Rozhodně se považuje za extrovertku, má ráda skupiny lidí, pobaví se s kýmkoli a zábava ji taktéž není cizí, pokud hraje na nějaké dobré párty dobrá hudba a je tam zábava, rozhodně ji tam uvidíte.
• I přes to, že je to velká nerdka rozhodně to člověk na první pohled nepozná. Ráda se dobře obléká, hlavně aby udělala dobrý dojem.
• Jejím největším snem je vlastnit botanickou zahradu a objevovat nové rostliny.

♥ Cassian Nielsen - Jejich první setkání bylo opravdu chaotické, Winnie zrovna nesla do výlohy poměrně velký a těžký dort a Cassian si samozřejmě přijde jako největší hurikán, který do ní narazil a během vteřiny byl dort rozplácnutý na celé zemi! Winnie se snažila udržet klid a cenila si několika omluv, které se z klučiny valily jako lavina v zimě. Winnie i přes naštvání, že bude muset dort nahradit mu přeci jen odpustila a jejich cesty se na chvíli rozdělili. Po nějaké době, kdy zrovna navštívila květinářství kvůli velké chuti si pořídit rostlinu už tak do velké sbírky znovu narazila zrovna do tohoto kluka, který ji shodil dort! Samozřejmě mu to nezapomněla ometat okolo nosu avšak když zjistila že i on chová určitou lásku k rostlinám, ihned na něj změnila pohled a než se nadála, dali se do řeči a začali z nich být přátelé! Jednoho dne na párty, kdy oba dva pili opravdu hodně alkoholu to dopadlo tak, že jejich rty s radostí obdivovaly ty druhé.  Další den si to Winnie moc dobře pamatovala, cosi v ní se dokonce i hnulo! Chtěla to s Cassem probrat avšak po tom co pochopila, že si absolutně nic z toho nepamatuje, rozhodla se že pro ně to bude lepší když si to nechá jako tajemství, aby to nepokazilo jejich dobré přátelství. 
♥ Sofian St. Chanse - Človíček, kterého zná snad už odjakživa. Prošli spolu většinu dětství na škole a dokonce i střední školu. Dalo by se říci že to pro ni byl vždycky kamarád do deště a mohla mu říkat prakticky cokoliv o její rodině která ji věčně štvala. Ovšem pak se najednou odcizili, Sofian odjel do armády a prakticky se neozýval. Winnie byla svým způsobem raněná, ovšem svým způsobem to chápala, avšak rozhodně má v plánu dlouhodobého kamaráda trochu vypéct.
♥ Noah Anderson - Osoba, se kterou se seznámila hlavně díky matce samozřejmě. Jeho rodiče byli bohatí a její taktéž, takže to bylo přátelství hlavně kvůli konexím, což se Winnie prvně nelíbilo, ovšem na druhou stranu bylo dobré mít v dětství dalšího kamaráda, který i chápal to jaké to je být jedináčkem. Během dospívání to bylo opravdu fajnové, ovšem jak oba dva dospívali tak se začali postupně odlučovat a nakonec jejich přátelství nebylo takové jako dřív, ovšem když se sem tam sejdou, rozhodně je to tak že ho ráda vidí!
♥ Lacey Jensen - Lacey je jedna z dívčích kamarádek, kterou poznala díky lásce k vědě, teda spíše k lásce k encyklopediím, ale to je vedlejší! Jednoho dne, kdy Winnie zrovna začínala na škole, šla do knihovny, kde zrovna za hlavním pultem byla právě Lacey. Winnie držela v rukou poněkud dlouhý seznam všech možných encyklopedií, na které se začala vyptávat a Lacey s radostí odpověděla na hromadu otázek, které měla. Winnie docela dost oceňovala znalosti a taky ji docela záviděla práci knihovnice. S tím, jakou energii Lacey měla se s ní dala do řeči i o dalších věcech a nakonec se z nich staly i dobré kamarádky, se kterou si vždycky ráda popovídá a pořeší různé věci.
♥ Dominic D'Angelo - Kluk, kterého Winnie ještě pořádně nezná, neboť je to poněkud chvíle co jej potkala. Jejich první setkání bylo zrovna v knihovně, kde hledala nějakou knihu o astronomii a on hledal stejnou a tak na sebe narazili! Winnie přišlo hned zajímavé to, že i někdo další se zajímal o astronomii a tak s ním přátelsky prohodila pár slov! Myslela si, že to bude jen takové krátkodobé setkání, avšak opak byl pravdou. Jednoho dne šla na astronomickou show, na kterou se opravdu těšila. Bylo tam několik lidí, snažila se najít dobré místečko a v tom si ji všiml právě Dominic. Mile ji překvapilo, že na ni nezapomněl a velmi snadno se s ním dala znovu do řeči. Dalo by se říci i to, že během klasického povídání o společném koníčku a lepšího poznávání se lehce zakoukala do pohledné tváře, a rozhodně by ji nevadilo se s ním znovu potkat, klidně i při jiné příležitosti!
♥ Megara Morreli - Další dívčí kamarádka, se kterou si padla do oka snad hned první den co bloudila po spolku. S tím, že je Winnie čerstvá krev na univerzitě a vlasntě i ve spolku byla docela dost nervózní i když se to na sobě snažila nedat znát. Netušila co od toho všeho čekat, avšak vysvobození z jejího bloudění v podobě příjemné a pohodové Meg opravdu nečekala. Daly se obě docela rychle do řeči a od toho momentu měla Winnie hned kamarádku ve stejném spolku!

Žádné komentáře:

Okomentovat