neděle 2. června 2024

Jarní ples II.

Taky už máte plné zuby zimy v San Franciscu? Pojďte si zlepšit náladu na univerzitní jarní ples, který se bude konat ve společenském sále! Všichni studenti (i absolventi) jsou zváni na nezapomenutelný večer plný elegance, zábavy a jarní atmosféry! A na co se kromě oslav jara můžete těšit? Kromě všudypřítomné květinové výzdoby vás jistě zaujme dílna v jednom rohu sálu, kde si budete moct vytvořit vlastní květinový věnec a zdobit se jím po zbytek večera, nebo se s ním vyfotit ve fotokoutku. Co si vzít na sebe? Formální oděv. Pokud se chcete cítit extra, volte oblečení s jarními prvky. 

Večerem vás provede kapela Spring Blossoms, která bude hrát až do deseti, než ji vystřídá DJ se svým vymazleným setem (ale možná zahraje i na přání). 

Těšíme se na vás!

Herní pravidla: 

  • Akce se koná od 1.7.2024 do 31.10.2024. 
  • Abyste si celou akci mohli užít bez stresu, na napsání ukončováků vám dáme dodatečný čas nejpozději do 10.11.2024. Samozřejmě se může něco stát, všichni jsme jenom lidi a kdyby něco hořelo, prosím, dejte nám o tom vědět. 
  • Na akci můžete vzít kolik jen chcete postav, nicméně pouze tři mohou být současně na akci a ve volné hře. Když ukončíte hru na akci, můžete samozřejmě přesunout postavy na nějakou soukromou after-party, ale to už se počítá jako volná hra. 
  • Když vám skončí volná hra, ale vy jste pořád na akci, novou volnou hru smíte začít až po skončení akce. 
  • Na začátek postu pište jméno postavy, se kterou hrajete. 
  • Pokud máte odebranou postavu a chcete ji získat zpět, máte možnost! Stačí, když za jeden měsíc napíšete 8 postů (ať už na akci, či mimo). Tuto možnost můžete využít pouze v době trvání akce a pouze jednou (i když napíšete 8 postů každý měsíc, získáte jen jednu postavu zpět), ale možná na konci akce ty nejaktivnější ještě nějak odměníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat