pondělí 5. srpna 2024

Anthony Mackenzie

3toknevi o

ANTHONY MACKENZIE
FC: Alex Fitzalan | 21 y.o | SPORT, 2nd grade
Player: Dynamo 


• Narodil se do poměrně skvěle finančně zajištěné rodiny v Los Angeles, kde strávil kromě nejmladších let i celou střední školu. Až při výběru Univerzity se rozhodl zamířit do San Francisca, kdy si usmyslel, že potřebuje změnu prostředí. 
• Je nejmladší ze tří dětí. Nejstarší je jeho bratr Jacob, se kterým nicméně nikdy neměl tak dobrý vztah a až v posledních letech si dokáží normálně promluvit bez nějakého provokování. Na druhou stranu se sestrou Amy má vztah velmi dobrý a nedá na ni dopustit. Amy je navíc s Jacobem vždy dokázala v nejhorších chvílích spojit a Anthony si ji společně s oba rodiči nesmírně váží. 
• Jeho otec je známý podnikatel a vlastní několik obchodních domů s oblečením. Proto Tonyho, jak mu říkají kamarádi, téměř nikdy neuvidíte neupraveného. Dbá jak o svůj vzhled, tak i o to co si vezme za outfit na sebe. Má také pár drobných tetování, ale jsou to především malé nápisy po těle, které mu připomínají slova, kterých se držet (Strength, Joy, Freedom...). 
• Otec ho v mládí přihlásil na Americký fotbal a tahle aktivita se postupně proměnila na neodmyslitelnou vášeň. Momentálně si život nedokáže bez tohoto sportu a týmu, ve kterém má spoustu dobrých kamarádů, představit. S fotbalem trochu souvisí i posilování a Tony hodně volného času tráví právě v gymu, což se projevuje na jeho slušné postavě. Předmět Sport si na škole poté vybral také z důvodu, že pokud by se neprosadil jako profesionální hráč, tak by se stejně chtěl v tomto oboru věnovat na jiné pozici. 
• I přesto že sportuje, tak si neodpustí vynechat ty největší párty a umí to občas s alkoholem nebezpečně rozjet. Nezkazí tedy žádnou srandu a často je středem pozornosti. Nemá úplně oblíbený drink, ale nejvíce pije pivo nebo vodku s džusem. Jiné drogy v jeho společnosti ale zrovna nehledejte. 
• Nepatří mezi žádné pilné studenty a několikrát mu při testech pomohlo štěstí nebo možná podvádění, kdo ví? Pravdou je, že vidět ho se učit přichází jen v těch nejvíce kritických situacích během zkouškového. 
• Může na okolí působit lehce arogantním dojmem, ale hodně za to může jeho vysoké sebevědomí. Není však žádným tajemstvím, že se nebaví s každým a pečlivě si vybírá, koho si pustí k tělu. Poté už dokáže projevit tu lepší veselejší stránku a že mu na ostatních dokáže přece jen záležet. Kvůli ne příliš dobrému vztahu s bratrem se mnohem lépe seznámí s holkami, než že by si sám od sebe šel pokecat s nějakým klukem, který buď nehraje s ním v týmu nebo s ním nebydlí ve spolku. Mezi horší vlastnosti by se dala také zařadit i trochu netrpělivá povaha a především ve sportech se nechá lehce rozhodit k výbušnosti. 
• Měl jeden vážný vztah, který trval zhruba 3 roky, ale čerstvě po 19. narozeninách zjistil, že ho tehdejší velká láska podvádí. Nesl to těžce a právě tato událost mohla částečně za to, že se rozhodl z rodného Los Angeles odjet. Po tomto vztahu se až doteď znovu nezamiloval a hlavně nic vážného nehledal. K holkám se i díky své sestře umí chovat moc hezky, když chce, ale zároveň ho musí pořádně zaujmout. 
• Mezi další koníčky, které umí patří například bojové sporty, protože v mládí kombinoval Americký fotbal a box, nyní se mu již nevěnuje. Pokud si chce odpočinout, tak si pustí film nebo seriál, nebo si poslechne jeho oblíbený americký rap. Také má rád zvířata, hlavně pejsky, protože se chvíli sám o jednoho staral, ale musel ho nechat u rodičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat