čtvrtek 17. srpna 2017

Lacey Jensen


FC: Alexis Ren | 24 y.o | LITERATURE, 5th
Player: Blanche


>>> Má o 8 let mladšího bratra Dominica se kterým si udržuje skvělý vztah. Celkově se svou rodinou tráví dost času, miluje je nade vše a nedala by na ně dopustit.
>>> Dříve nosila brýle, ovšem teď dává přednost spíše kontaktním čočkám. Dle jejího okolí tak vypadá mnohem lépe a ona sama se s nimi cítí mnohem sebevědoměji.
>>> Je ke všem starostlivá, má dar empatie, ačkoliv se občas najdou okamžiky, kdy celé lidstvo proklíná a přeje si, aby lidská rasa nikdy nevznikla. Často je to spojené s týráním zvířat.
>>> Je vegetariánka a bojuje za práva zvířat. Často navštěvuje útulky, kde dává všem zvířatům veškerou svou lásku.
>>> Je přírodní blondýna - nyní její vlasy oplývají kaštanovou barvou, za což může Sofia a Gabrielle, které usoudily, že by ji tato barva slušela. 
>>> Pracuje v knihovně, zatím to má však pouze jako brigádu.
>>> Má coulrofobii, což je strach z klaunů. Částečně za to může kniha TO od Stephena Kinga, která ji dokázala vyděsit tak moc jako ještě žádná jiná.
>>> Bojí se hororů, hlavně těch s tématikou paranormálních jevů, proto si raději pustí nějakou komedii nebo animák.
>>> Na krku má malé tetování mašličky, které ale většinou nejde vidět, jelikož je skryté pod jejími rozpuštěnými vlasy.
>>> Na její tváři můžete většinou spatřit zářivý úsměv, málokdy se stane, že by se na vás mračila, vlastně celkově vyzařuje takovou pozitivní energií.
>>> Má za sebou hned několik vážných vztahů, ovšem všechny skončily fiaskem, proto o nich nerada mluví a svým bývalým partnerům se vyhýbá.


♥ Sofia Elizabeth Daccarett Perez - Nejlepší kamarádka, které se svěřuje se vším. Díky ní Lacey poznala svět módy a přestala být takovým šprťákem. Vlastně Sof dluží hodně, jelikož právě ona vytvořila její nové já díky kterému je Lacey spokojenou osůbkou. Za nic na světě by svou nejlepší kamarádku nevyměnila. ♥ 
♥ Megara Morreli - Občas si spolu zajdou na čaj do jejich oblíbené čajovny (nebo kavárny), kde proberou veškeré novinky ze světa knih a seriálů. 
♥ Lincoln Silver - Milovník knížek se kterým se čistě náhodou seznámila v knihovně, kde pracuje. Je to něco jako její nejlepší kamarád, kterému se svěřuje téměř se vším a žádá jej o rady. Jinak většinu času řeší jen knížky, protože právě díky nim si jsou tak blízcí. Lincolna brala vždy jako kamaráda a nikdy nad ním nepřemýšlela v jiném smyslu - zřejmě protože ho nechce ztratit. 
♥  Theodora Claire Silver – Zlaté dvojčátko jejího nejlepšího kamaráda Lincolna. Moc se sice neznají, ale když na sebe náhodou narazí, tak ji Lacey vždy s radostí pozdraví a vyzvídá, co je nového. 
♥ Gabrielle Joanne Dillen – Jedna z jejích dalších miloučkých kamarádek, se kterou moc ráda tráví svůj volný čas. Svěřuje se jí se svými strasti, smějí se nad nesmyslnými vtipy a sem tam si společně dají skleničku vína; pochopitelně i ve společnosti Sof – nejlepší kamarádky Lacey. Kromě toho se jí Gab částečně svěřila ohledně své minulosti s Oliverem Tonkinem, čehož si Lacey velmi cení, jelikož co tak pochopila, tak o tom ví minimum lidí. 
♥ Georgia Bareea Tate – Její studijní parťák, se kterým postupně prolézá všemi ročníky vysoké školy. Seznámily se hned v prvním ročníku – od té doby vedle sebe sedí na každé hodině a dělí se o své postřehy. Ve volném čase se však nestýkají. 
♥ Dominic D'Angelo - Zachránil ji v baru před zdrogováním od neznámého kluka, což působí hrozně, ale Lacey je ráda, že se to stalo, protože se díky tomu s Dominicem seznámila. Sblížili se ten večer natolik, až spolu skončili na dívčích záchodcích, kde si vyměnili pár pus. Třeba by to zašlo dál, kdyby se však Lacey neudělalo špatně. Teď na Dominica neustále myslí a doufá, že se s ním ještě uvidí.






Žádné komentáře:

Okomentovat