pátek 22. září 2017

Lincoln Silver



Name: Lincoln Silver
FC: Aaron-Tayler Johnson
Player: Aci
Age: 22 y.o
Subject: Literature
Grade: 4th



• Je stydlivý jako jeho sestřička, ale on má výhodu v tom, že se nečervená, takže to na něm není tolik vidět. A co si budeme povídat, to je věc, kterou mu Teddy od dětství závidí.
• Naučil se svou stydlivost krotit, na střední byl vážně ztracený případ, dokonce ho i chvilinku šikanovali za to, jaký nerd a stydlín to je, ale ono to ty kluky přestalo naštěstí brzy bavit.
• Se stydlivostí bojuje, ale pořád existují témata, které ho do rozpaků dostanou tak jako tak.
• Jeho stydlivost ho často paralyzuje, co se romantických vztahů týče. Buď se zakouká do někoho mimo svou ligu a věkovou kategorii nebo si své city pro změnu odmítá připustit, protože má pocit, že jsou jen přátelé. 
• S lidmi se rád baví, ale nesnáší velké skupiny, je si v nich nejistý. Musíte pořád dávat pozor na to, co kdo říká, kde se kdo s kým baví, kdy někdo mluví na vás a kdy už ne, prostě moc matoucí a Lincoln z toho má akorát smutky, že se neumí bavit. Ovšem když se baví s jednotlivci či s pár blízkými přáteli, zvládá to mnohem lépe a pohodlněji.
• Pokud někdo potřebuje pomoct, můžete si být jistí, že Lincoln přispěchá na pomoc a to naprosto bezištně. Kdykoliv vidí někohou v nouzi, musí pomoct, protože kdykoliv je v nouzi on, přiběhne k němu Teddy a pomůže, ale co když ten člověk nemá svou vlastní Teddy? A právě kvůli té myšlence pomáhá všem.
• Snaží se svými problémy nezatěžovat ostatní, raději se stáhne stranou, třeba na příjemnou procházku, a vše si vyřeší sám, společně se skvělou kamarádkou cigaretou.
• Rád se utápí ve svých myšlenkách a nad každým problémem rozjímá dlouho, pokud je to vážné, může to zabrat několik dní a i celou krabičku cigaret, ne-li dokonce dvě!
• Miluje literaturu (snad i víc než svou sestru, ale pšt) a je věčně zabořen do nějakých knih a skript, ze kterých čte informace o oněch dílech.
• Ve výuce a věcí ohledně školy je hrozný puntíčkář a pracovitá včelka, musí mít vše hned hotové, aby se tím později nemusel trápit a měl nějaký volný čas a žádné nervování. Ale i tak se nervuje, a to s testy, i když se na ně učí klidně i týden dopředu, prostě se vždy snaží excelovat každý test a k tomu obětuje pokaždé spoustu času, ve kterém by se třeba mohl věnovat socializování, ale.. Priority.
• Tajný kuřák, ani jeho sestra to neví, ale člověk si od toho všeho stresu nějak ulevit musí. Proto vždy po kapsách nosí cigarety, zapalovač a hlavně žvýkačky, aby nikdo nic nepoznal.
• I přestože holduje kouření, není už fanoušek alkoholu. Dopřává si prostě jen jednu drogu, to mu bohatě stačí. Ještě tedy pije kafe a kofein je také návyková látka, ale to není bráno jako droga, takže to se nepočítá.


♥ Theodora C. Silver - Milovaná mladší (ani ne o minutu) sestřička, dvojvaječné dvojče, kterou považuje za svou nejbližší kamarádku, i přestože se každý zajímá o jiný obor. Je ukázkovým starostlivým bratrem a nemohl by si lepší sestru přát.
♥ Lacey Jensen - aneb paní knihovnice (tak jí s oblibou říkává, protože se poznali právě v knihovně). Lacey zrovna seděla za pultíkem jako knihovnice, Lincoln se s ní dal do řeči... a brzy zjistili, jak moc je spojuje láska ke knihám a literatuře. Je pro něj dobrou kamarádkou, občas někam zajdou a povídají si o knihách i o životě. Lacey obzvlášť ráda vyzvídá o jeho milostném životě, do kterého se čas od času i plete, aby mu vypomohla. 
♥ Walter Jay Collins - Zamlklý kluk z oboru, který vypadá vždy zamyšleně. I přesto s ním Lincoln čas od času navazuje konverzace, aby ho vytáhl z jeho světa. Sice se spolu nebaví tolik, ale baví se s ním doopravdy rád. Navíc jim ještě nějaký ten čas společného studia zbývá, tak kdo ví.
♥ Tobiasz Piotrowski - S Tobym Lincolna pojí již několikaletá historie, která začala už v prvním ročníku na univerzitě, do kterého nastoupili společně. Lincoln se k seznamování nijak nehrnul, Toby také ne, ale vzájemně o sobě věděli... Proces přátelení byl urychlen díky knihovně, kde Toby pracoval a kam Lincoln často chodil a kde pracovala i Lacey. Jednou tam místo na Lacey narazil právě na Tobyho, tehdy pouze známou tvář ze školy. Slovo dalo slovo a na další společné přednášce seděli vedle sebe, což přetrvává i nadále. Zprvu se bavili pouze o škole, ale čím déle se znali, tím více témat společně probírali, a dnes patří Toby k Lincolnovým bližším přátelům.
♥ Georgia B. Tate - Milá slečna, kterou bral jako svou dobrou kamarádku a byli si poměrně blízcí, spojovalo je více věcí než vášeň pro literaturu, proto s ní rád trávil čas, nicméně od určité doby to mezi nimi utichalo. Nejdříve si myslel, že je to jeho chyba, že se nechal novou známou příliš unést a Gie se málo věnoval, no ale když se pro ni pokusil vyhradit si čas, najednou nemohla ona… zkrátka nechápe, co se stalo a pořád mu to vrtá hlavou. Pravděpodobně tuto záhadu nikdy nerozluští, ale aspoň jej může těšit, že se s Giou opět baví. 



Žádné komentáře:

Okomentovat