sobota 30. září 2017

Megara Morreli



MEGARA MORRELI
FC: Giza Lagarce | 23 y.o | PHOTOGRAPHY, 5th grade 
Player: Aci



• Stydí se za své celé jméno a zásadně se představuje jako Meg, jako na truc své matce, která se jí snažila nějak umělecky pojmenovat.
• Fotografování považuje za umění, i když se s ní o to někdy studenti umění přou.
• Má vlastní svět, což má asi každý umělec, který se snaží ostatním odhalovat za pomocí fotek.
• Je poměrně flegmatickým a klidným typem člověka, proto od ní žádné výbuchy vzteku čekat nemůžete, ale nenechá po sobě šlapat. Hádat se s vámi o tom nebude, spíše si jen pomyslí své a sebere si svých pět švestek, spory totiž nevyhledává a co nejvíce se jim vyvarovává, no rozhodně ne tím, že by sklopila uši a dělala to, co se jí řekne.
• Často se utápí ve vlastních myšlenkách přemýšlejíc o významu všemožných věcí - přemýšlí o pěkném gestu, co pro ni někdo udělal, ale klidně i o významu bytí (ne že by došla k nějakému závěru, jen ráda utíká do své hlavy od dění kolem ní).
• Ke všem se snaží být vlídná, nebo s nimi alespoň mít trpělivost, protože věří tomu, že nemůžeme lidi soudit podle jejich chování, pokud nevíme, jaká křivda se za tím ukrývá, proto se minimálně snaží své okolí tolerovat, ale má své meze.
• Nemá problém se bavit, ale že by společnost nutně potřebovala se říci nedá, možná že ten čas o samotě má raději než velké společnosti. Má ale svých pár nejbližších, pro kterých by skutečně šáhla do ohně, protože na dobrých vztazích si zakládá.
• Pokud má nějak trávit ten "me-time", rozhodně volí dobrou literaturu, všemožné seriály, ale hlavně u ní v pokoji vždy musí něco vonět!
• Chcete si získat její okamžitou přízeň? Vezměte ji na čaj a povídejte si s ní o seriálech.
• Miluje podzim a obecně sychravé počasí, fotky z takového období mají své kouzlo.
• Zbožňuje cestování, protože si ho spojila se svou druhou vášní - focením, a z každého výletu si převeze tunu fotek.
• Často si ve svých cestovních destinací vyhlédne nějakého človíčka, se kterým tam ten čas tráví.
• Meg dlouhou dobu netušila nic o své sexualitě, ne že by se tomu bránila, ale není fanda škatulek, proto to příliš neřešila. Kromě toho měla jeden vztah s klukem, i když ten nebyl příliš upřímný, a pak se celou střední vztahům vyhýbala. Jediné, co se blížilo citům, byly její známosti na dovolené, i když tam šlo o ten pocit, který měla z jejich chování, ne jejich vzhledu, no a kdyby pátrala, asi by se tehdy označila za pansexuální. Ona se tím ale netrápila a až v prvním ročníku na vysoké, kdy si její srdíčko ukradla slečna sochařka, zhodnotila, že by o své (bi)sexualitě měla začít přemýšlet a přeci jen se trochu zaškatulkovat.
• Všude po pokoji má vonné svíčky či tyčinky a vytisklé fotky, ať už své či cizí.
• Kvůli matce se z ní stala fotomodelka, což nesnáší, všechno je v tom průmyslu totiž umělé a jedná se o pózy, ona má radši opravdovost, ale musela se tomu věnovat, aby byla matka spokojená a co si budeme, vydělávalo to pěkné peníze, které si šetří, aby nemusela být závislá na matce.
• Módu jako takovou ale má ráda. Neřídí se podle aktuálních trendů, ale podle toho, co se líbí jí a jejímu uměleckému oku. Rozhodně do toho ale není nějak ulítlá a za oblečení by ostatní nikdy nesoudila.


♥ Lacey Jensen - Bláznivé blonďaté tornádo, se kterým občas zajde na čaj a proberou spolu knížky a seriály, co je v poslední době zaujaly, i přestože každá žije v trochu jiném světě. A jak že se ty dvě poznaly, když spolu na první pohled nemají nic společného? Meg jednou měla GoT tričko a to tornádo se k ní přiřítilo a zahrnulo jí otázkami o tom seriálu, díky čemuž objevily společné zájmy a Meg objevila, že Lacey je vlastně celkem nerdík, i když na to na první pohled vůbec nevypadá. Zkrátka nesmíte soudit knihu podle obalu.
♥ Vivian Rose Alvey - Meg tuto skvělou osůbku poznala v letadle do Amstru a vlastně s ní strávila celý výlet, vytvořily si skvělé vzpomínky na celý život a Meg má od toho výletu tuhle bláznivou blondýnku v lásce. Tráví spolu spoustu času, hlavně na focení, protože Vivi umí být sama sebou na fotkách a nemá potřebu se přetvařovat, čehož si cení a nikdy by ji nevyměnila.
♥ Eleanor Cherny - Svedla je dohromady souhra náhod, ale Meg toho rozhodně nelituje, jelikož ji El zaujala na první pohled a i když nevykročily správnou nohou, nedala se. Asi díky tomu se teď ve škole zdraví a občas se i zastaví na krátké popovídání o jejich nových fotografiích, Meg totiž její fotky obdivuje.
♥ Theodora C. Silver - Roztomilá fotografka z nižšího ročníku, na kterou narazila vlastně náhodou díky jejich společnému studijnímu oboru. Na Teddy byla hodně vidět nervozita, i proto se s ní Meg rozhodla dát do řeči a pokusila se vnést do jejího života trochu chvály a sebedůvěry, jelikož s foťákem umí kouzla a byla by škoda, kdyby je neukázala světu. Sice někdy dojdou i k osobnějším tématům, většinou se ale drží spíše u školy a focení.
♥ Dominic D'Angelo - Talentovaný kytarista, na jehož koncert se připletla s foťákem v rukou, a od té doby se považuje za výhradní fotografku jeho kapely. Zároveň objevila fascinaci s focením koncertů, zachytávat ty detaily při hraní ji velmi baví.
♥ Aiden Langdon - Mladík, který je součástí kapely Dominica a se kterým se párkrát potkala při focení. Jelikož nebyl studentem fotografování, ale spíše amatérem se zájmem o focení, podělila se s ním o pár tipů, než si šli každý svou cestou, ale ráda se s ním o další tipy podělí... třeba na dalším koncertu.
♥ Winifred Reinhardt - Vykulená prvačka, co bloudila po spolku. Přesně tak by ji Meg popsala v první moment, kdy ji potkala, ačkoliv teď už ví, že je to celkem střela. Tehdy ve spolku se jí ujala, aby jí ukázala, kde se co nachází a kde bude její pokoj. Během prohlídky se daly do řeči a od té doby se baví pravidelně. Ráda s ní tráví čas, když peče dobroty, a ještě raději si k ní chodí pro rady ohledně květinek, kterými by si chtěla vyzdobit pokoj.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat