pondělí 2. října 2017

Crystal Lee

Chbbdbpp o


Name: Crystal Lee
FC: Amber Heard
Player: Libra
Age: 24 y.o
Graduated: Art
Job: Instrumentalist in a orchestra / Private piano tutor
In relationship with Matthew Kyle

Poadg7tk o

>>> Naprosto zbožňuje čaj a kávu, nemůže bez toho začít své ráno. Jakmile si kávu nebo čaj nedá, její den neskončí vždycky dobře. Ono se většinou ale nestane, že by na takový start dne nějak zapomněla.
>>> Od svého trochu víc mladšího já se změnila, byla hrozně uzavřená a za její změnu může jeden úžasný člověk, kterého opustila. Doteď toho lituje, i když se už opět schízejí, hrozně jí to mrzí a cítí vinu, že mu takhle ublížila. Ublížila sobě, ale i jemu.. A teď za to bude dlouho trpět.
>>> Hraní na klavír a zpěvu se věnuje už opravdu dlouho. Asi od svých třinácti nebo dvanácti se rozhodla, že se tomu chce věnovat na plno. Měla na to talent tak velký, že občas když slyšela někoho hrát, dokázala odhadnout co je to za akord, přitom je tak dobře neznala. Mohou za to její rodiče, co jsou hudebníci.
>>> Její brigádou je přivydělávání si na společenských akcích hraním na klavír. Občas hrála je tak v centru, aby lidem udělala radost a mohli vidět něco takového. Mnoho lidí nemá možnost někoho vidět tak dobře hrát.
>>> Výhodou a zároveň nevýhodou povahy Crystal je to, že by se mohla roztrhat pro ostatní. Kolikrát se jí to tak nehezky vymstilo a trpěla kvůli tomu. Ale ona ne a ne se poučit ze svých činů.. Stále je taková.
>>> Hodně věcí jí dokáže vzít, je na hodně věcí citlivá, ale snaží se dto nedat najevo. Raději proto bude brečet sama v pokoji zabořená hlavou v polštáři a utopí se v tom smutku.
>>> Od doby co se vzdálila od jejího věrného kamaráda, který se jí líbila, se s opačným pohlavím
nestýká a zrovna nemá potřebu. On je jediný s kým se tak stýká, protože na tu společnost ještě stále moc není.
>>> Je spíše pesimistka, ale je to lepší než dřív.

R1z59buu o

>>> Matthew Andrew Kyle - Po dlouhém přátelském příběhu, kdy se sami navzájem skrývali před láskou díky strachu, se doopravdy tihle dva dali dohromady. Matthew udělal první krok, což bylo určitě složité. Nicméně se v restauraci dali dohromady a jsou zamilovaní až po uši. No čeká je toho hodně. Těch nádherných věcí, i těch vážnějších ale ona hodlá udělat cokoliv, aby se s ním přes to dostala. Miluje ho a když lidé milují, jsou pro to schopni cosi udělat. Tak to ona má. Miluje Mattyho celým svým srdcem. Člověka, který ji nikdy neodepsal.



Žádné komentáře:

Okomentovat