pondělí 2. října 2017

Matthew Andrew Kyle



Name: Matthew Andrew Kyle
FC: Steven Blake
Player: Aci
Age: 25 y.o
Graduated: Journalism
Job: Journalist at The San Francisco Examiner
In relationship with Crystal Lee


• Neskutečný pohodář, který se snaží s každým vycházet a nerad si tvoří zbytečné rozepře, připadají mu totiž většinou zbytečné. Pokud se tedy jedná o nějakou drobnost, nedělá mu problém se stáhnout, ale nečekejte, že si nebude stát za svými názory, to zase ne. Pokud něčemu věří, stojí si za tím, ale ne nijak agresivně a ostatním to necpe, jen svůj názor obraňuje.
• Jeho nejhorším rysem je určitě jeho netrpělivost - jakmile někde musí dlouho čekat, objevuje se u něj několik tiků. A ano, způsobuje mu to občas problémy u jeho oboru, ale co nadělá, snaží se s tím bojovat už od dětství, zatím celkem marně.
• Zapomnětlivý novinář, ideální kombinace, že? Doopravdy má problém s odevzdáváním věcí v termínu a to už od střední, ne-li základní, školy. Ovšem i když práce odevzdává na poslední chvíli, překvapivě získává pěkné známky, i on sám je někdy překvapen a dal by si horší známku, tak se u něj projevují náznaky perfekcionismu.
• Nepředstavujte si, že by na svých zadáních nepracoval, on na nich pracuje, jen to po sobě neustále opravuje, dohledává si další informace a zkrátka tráví s tím občas příliš mnoho času, čímž se tvoří jeho časový skluz.
• Milovník dobré kávy a všeho sladkého.
• Věčný optimista se sluníčkovým úsměvem, který se svou náladu snaží šířit všude kolem, aby na světě bylo méně smutku a více úsměvů, rád by, aby byl svět příjemnější místo pro všechny.
• Společenský tvor, který se umí ve společnosti pohybovat jako ryba ve vodě, proto má také dost přátel a známých, toho často využívá při různých pracích do školy, jelikož se skrz své přátele často dostane k potřebným místům či lidem.
• Rád a často vyráží do společnosti, ať už to znamená ples, hospodu a nebo i fotbalový zápas, hlavně že se baví s přáteli. Umí ale i zůstat doma a jen odpočívat u televize, záleží na jeho náladě.
• Umí povídat hodiny, ovšem ani pak vás neunaví, jelikož jako správný žurnalista umí krásně volit slovíčka, aby pořád zněl poutavě. Ale stejně tak, jak umí breptat, umí i naslouchat a naslouchá rád, dokonce vám ani nebude skákat do řeči!
• K dívkám obecně se chová jako gentleman, ohleduplný a milý, protože má pocit, že ta křehká stvoření si to zaslouží a chová se tak ke každé, ne protože by se ji snažil sbalit, ale protože chce být slušný a to nezištně. Sukničkář rozhodně není.
• Ono slušné chování k dívkám plyne samozřejmě z dobré výchovy, ale i z toho, že má mladší sestřičku, kterou střeží jako oko v hlavě (i když mu to nedělá zrovna jednoduché) a rád by, aby se k ní kluci chovali férově a tak jde vzorem v tom, co by měla od kluků čekat. Možná jí nastavuje trochu vysoké standardy, ale pro ni jen to nejlepší.. i přestože mu občas pije krev.


♥ Crystal Lee - Kamarádka ze střední, ke které měl silné city, ale ty nestihl nikdy vyslovit, protože mu utekla do zahraničí. Naštěstí mu osud dal druhou šanci na univerzitě, kde se zprvu oťukávali, znovu se poznávali a po pár krásných zážitcích se konečně rozhoupal k tomu, aby vyslovil své city, jak jinak než psanou formou, a ti dva nyní tvoří šťastně zamilovaný pár, kterému kolem hlavy létají srdíčka, kdykoliv jsou spolu. Nemohl by být šťastnější.
♥ Patricia Anne Gavreau - Okouzlující budoucí novinářka, která ho hned v prváku zaujala, ovšem skončil ve friendzone.. Akceptoval to a po čase na to odmítnutí vlastně zapomněl a začal se starat, aby byl skvělým kamarádem. Nad každým bad boyem, co si pustila k tělu, kroutil hlavou a přemýšlel, kdy se poučí, ale kdykoliv jí někdo ublížil, byl tu pro ni, aby ji rozveselil.
♥ Nathan Lionel Blossom - Nejlepší parťák z klučičího spolku, vtipkují spolu, rozesmívají okolí, obráží spolu party, pijí spolu a svěřují se se svými problémy, kterých tolik není, oba jsou to veselé kopy. Každopádně tu jsou jeden pro druhého, best bros snad i na celý život, to by se Mattymu líbilo.
♥ Amelia Sloan - Brunetka, kterou si bohužel pamatuje až příliš dobře a která značí jeho největší životní chybu. Poté, co ho odmítla jedna nejmenovaná kolegyně z oboru, byl smutný. Tak se nechal klukama ze spolku ukecat, šel s nimi chlastat a vážně chlastal. Opil se, neskutečně, a kluci mu dohodili Amelii, která byla známá tím, že ráda flirtuje a užívá si. Průběh večera v baru má lehce zamlžený, takže ani neví, jak k tomu došlo, ale ocitl se u Amelie v posteli, užili si spolu noc a ráno se probudil s kocovinou, jak tou z alkoholu, tak morální, a z jejího pokoje rychle zmizel. Od té doby se jí vyhýbal, ale nedávno ji potkal znovu, musí tomu čelit a rád by jí ukázal, že takový, jak ho znala ona, vůbec není.
♥ Grayson V. Sky - Znal jej jen z vyprávění Cryst jako dobrého kamaráda, ale poslední dobou jakoby se po něm slehla zem a v příbězích jeho přítelkyně se už nevyskytuje...

 

Žádné komentáře:

Okomentovat